Şimdi Ara

r522 xs08tr de dns sorunu.Lutfen yardım:/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar oncelıkle sunu belırtmek ıstıyorum kı bu sorun artık ıyıce canımı sıkmaya basladı ve hala yardımcı olabılecek bırını bulamadm.sorun su: makınayı 3gun once novabılgısayardan aldım.okudugum okulun yerel ınternet agına baglanmaya calısıyorum sormadıgım danısmadıgım adam kalmadı ama hepsı de bır sorun yok baglanması lazım dedı.cmd-ipconfig/all yazıp ıp dns ag gecıdını duzgun sekılde gırdım mac adresını de okula kaydettırdım buraya kadar bır sorun yok ag tanımlanabılıyor okulun wırelessını sorunsuz kullanabılıyorum fakat ethernetten baglanamıyorum.bılındıgı uzere vısta home basıc yukluydu baya bı ugrastım her seferın dns hatası verdı-dns'e ulasamadı-gıbı bıse yazdı.sorun vıstada olabılır dıe xp yukledım ama yıne aynı hatayı verıyor.c/system/dns... bılmem ne yazıo error verıyor.

    Sızce sorun ne olabılır? donanımsal yada yazılımsal bır hata olabılecegını dusunuyorum ben.daha once boyle bı sorunla karsılasan var mıydı? herhangı bır cozum onerısı sunabılecek olan varsa beklıyorum sabırla:(







  • ürünü pazartesi günü sipariş werdim bugun elime ulaştı alet
    daha ince detaylara giremedim
    benım aklım sistem yedeklemesinde kaldı..
    halen orada bekliyorum çözüm bekliyorum ben de
    http://forum.donanimhaber.com/m_34833919/tm.htm
  • Yerel Ağ kablosunu taktın mı tanıyıp nete girmesi lazım ki sen de .. Ya kabloya ıp atamışındır.. Dns engelliyordur.. , Güvenlik duvarı çakışması olabilir..

    Yada kablonun kendisinde sorun wardır ki az bi ihtimaldir..


  • format atıp xp yukledım sorun cozuldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.