Şimdi Ara

r520 hakkında uyarı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu r520 den pek memnun kalmıyacam galiba. iki gündür beni uyuz ediyor. gayet güzel download yaparken 10-20 dk bazen yarım saat sonra veri akışı bıçak sırtı gibi kesiliyo. bağlantıyı kesip tekrar bağlanınca düzeliyo. dolayısıyla bilgisayarı download için açık bırakıp bir yere gidemiyorum. noolcak bu işin sonu bilmiyorum. acaba r520 kullanan diğer arkadaşlarda da bu durum oluyormu. bilgilendirirlerse sevinirim.

• 520 diilde motoroladada ayni problem var
    hattin telsimmi?
  • vaw dostum hattım aycell de. bişi dicem. benim telefona tersten nazar değdi galiba. dün ve bu akşam sorun wardı ama 2 saattir internetteyim ve non stop download ediyorum ama hala bir kesiklik olmadı. 2 saatte 20 küsür mb download olmuş iyi iş bakalım ilerleyen saatlerede yapacakmı aynı yaramazlığı
  • gprsci o Telefonun versionu ile ilgili sorun yetkili servise gotur Hallederler..
  • Arkadaslar,
    bosuna telefonunuza atmayin kabahati. Sorun aycellden kaynaklaniyor. Simdiye kadar 4-5 telefonla denedim hepsinde ayni sorun vardi. Ayni telefon ile turkcell ve aria gprs denemelerinde ise hicbir sorun ile karsilasmadim. Aria ve Turkcell denemelerim de 1-2 saatlik degil denemeler degil. Turkcell gprsten 1 ay, Aria gprsten ise 3 ay baglandim. Aycell in sorunlari belki de insanlarin beles diye mp3 ve film indirmesinden kaynaklaniyordur. Neyse ozet olarak aycell sorunlu, telefonlariniz degil. Eger telefonda sorun var diyorsan turkcell ve aria ile deneyin.
  • kardeşim isildur sen ariadan nası bağlanıyon yahu olurmu oyle sey
  • said kardesim,
    benim bahsettigim ariadan baglanma olayi gecen sene gerceklesti. Aria ilk gprs duyurusunu yaptigi zaman bir sure ucretsizdi. Yalniz sunu soyleyeyim aria gprsten aldigim tadi baska operatorlerin gprs servisleri vermedi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pcdepo hakkında ufak bir uyarı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşler ben bu ericssonu srvise götürmek zornda kalacam galiba. topic in başında bahsettiğim kesilmeler meğer telefon kendiliğinden kapanıp açıldığı içiin oluyormuş. bi ara telefona bakarken bir baktım o da ne hoşgeldin yazıyo. dedim ne alaka. meğer bizimki çaktırmadan kapanıp hemen tekrar açılıyomuş yani bi nevi resetlenme. tabii bilgisayar da telefonun kapanıp açıldığımı anlamıyo güya bağlıymış gibi ıkınıyo data almak için. telefon ise tekrar bağlanma girişiminde bulunmuyo. sonuç itibariyle eğer bilgisayarı açık bırakıp yatiim diyemiyorum. r520 kullanıcılarının böyle bir sorunu varsa paylaşmalarını bekliyorum.
  • benim Dedigim Gibi cunku ben de kullandım..! Oradan biliyorum.
  • Programını yeniletince sorun kalkıyor mu ?
  • ethros evet burda flashlar var versiyon yukseltici programlar.. tamam mi ? onlarla da yukselte bilirsiniz Ayno 3310 un 3315 e yukseltmesi gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.