Şimdi Ara

r10.net davetiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi Akşamlar herkese yeni açmış oldğum site için r10.net davetiyesi yollayabilecek warmı

mail adresim: info@veracatering.com ya da mst@live.ie

Şimdiden Teşekkürler

İyi forumlar.

• r10 da davetiyeler 2012 ye kadar kapalı. Elinde olan artık zor atar bence.
  • bilgilendirdiğin için sağoll..
  • yahu nasıl iştir bu 2012 ye kadar kapalı tmm anladık yerine göre güzel de siteyi paylaşıma kapatyosan ne anlamı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cureshot88

yahu nasıl iştir bu 2012 ye kadar kapalı tmm anladık yerine göre güzel de siteyi paylaşıma kapatyosan ne anlamı var

Buna bende katılıyorum.

Bu arada bu tarz konu açmak yasaktır.
  • banada lazım adamlar sanki bizbize yeteriz dior.:@ atana torrent sitelerinden davetiye atabilirim
  • R10 daki kriterler DH ye göre çok farklı, en basiiti reklamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    r10 davetiye lazım
    2 ay önce açıldı
    R10.net Davetiye Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    R10 Davetiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • r10 tam olarak nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nisso

r10 tam olarak nedir acaba?

Siten varsa eğer siteni felan geliştiriyorsun, yaklaşık 5000 üyesi var diye biliyorum ben sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

quote:

Orijinalden alıntı: nisso

r10 tam olarak nedir acaba?

Siten varsa eğer siteni felan geliştiriyorsun, yaklaşık 5000 üyesi var diye biliyorum ben sadece.

R10 Google servisleri üzerine bilgi paylaşımı için açılmış bir webmaster forumudur.Webmasterları ilgilendiren hemen her konuda paylaşım olmaktadır.Forum sayfasına girip kategorilere bakarsanız görebilirsiniz.Ayrıca 5000 değil 48000 üyesi vardır.
  • o zaman faydalo bir siteymiş teşekkürler
    arkadaşlar.
  • googledan para kazanma sanatının dersanesidir
  • Webmasterlık yolunda yürürken uğranılıcak ne ilk durak nede son durakdır :)
  • sitenin güvenliğini daha farklı bir şekilde sağlıyabilirler modlar karaborsadan istediği fiyata okutuyor
  • 2012 mi yuh tamda şu işlere merak sarmışken :(
  • bana da davetiye yollar mısınız ?

umutlu.ali gmail.com
  • DH gibi bir forumun bile üyeliklerin rahat açılmasına rağmen webmaster sitelerine anlam veremiyorum. açın üyeliği herkez üye olsun yahu. webmaster sitelerinin davetiye ilgilerini kınıyorum. isteyene webmastersitesi.com dan davetiye gönderebilirim pm atmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKinG

DH gibi bir forumun bile üyeliklerin rahat açılmasına rağmen webmaster sitelerine anlam veremiyorum. açın üyeliği herkez üye olsun yahu. webmaster sitelerinin davetiye ilgilerini kınıyorum. isteyene webmastersitesi.com dan davetiye gönderebilirim pm atmanız yeterli.

Gayet mantıklı bir hareket bence.Forumun 10 yaşındaki hevesli kişilerle dolduğunu düşünemiyorum.Moderatörler yetişemez kural ihlallerine.Zaten davetiye şart değilhttp://www.r10.net/davetiye-istekleri-amp-aktivasyon-sorunlari/ bu linkten davetiye isteyebiliyorsun uygun görürlerse yolluyorlar.

Edit : Davetiye'ler açık galiba 1 davetiye hakkım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradoglu -- 19 Şubat 2011; 13:04:25 >

• r10 davetiyesi atana Arena-Tr torrent davetiyesi atabilirim...
  • çoluk çocuk, dolandırıcılar vs üye olmasın diye davetiyeli.
    Çok büyük ticaretler yapılıyor. Bu kadar önleme rağmen bile bir sürü dolandırıcı var.
    Birde üyelik herkese açılsa hiç başedemezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.