Şimdi Ara

r10 hesabı olanlar ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
9
Favori
15.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane davetiye gelmiş, zaten onları da DH dekilere vermiştim hepsi uzun süre girmemişti bakalım bu davetiyeleri napıcam

Paypal, bilyoner falan hallederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL

Mail atıcam da herşeyin bir rayına oturmasını bekliyorum şuan bu db ile mi devam edilecek kesinleşsin bakalım

Moderatörler geri dönüş kesinlikle yok diyor ama radmin datacenterdan haber bekliyormuş, verilerin kurtarılma ihtimali düşük olsa bile hala var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Radmin'in maili var mı arkadaşlar?

Boşuna yazma şimdi, millet bi sürü e-posta atıyor.Yığılma olmuştur.

Tamamdir da mailini alsam ben yine de? Bilmiyorum da
  • quote:

quote:

quote:

"http://www.r10.net/sendmessage.php

bu bölümden iletişime geçerlerse hemen açarız."

adamın yazdığı mesaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: hR~

quote:

quote:

quote:

"http://www.r10.net/sendmessage.php

bu bölümden iletişime geçerlerse hemen açarız."

adamın yazdığı mesaj.

Teşekkürler, yolladım bakalım

• Üyeliğim gitmiş geçmiş olsun. R10 Bitti galiba pek tiye alan olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

benim hâlâ hesabım açılmış değil? Yanlış şifre diyor hâlâ , kasım gibi üye olmuştum , benimle aynı durumda olan var mı?

17 Ocak 2011den sonra üye olan giriş yapamıyor ben de dahil

Yav şansa bakın , tasarım yarışmasına katılacaktım orada , tasarımın %90'ını bitirdim , bugün ekleyecektim tasarımı , yüksek ihtimalle de kazanıp şu zor dönemde 1-2 ay geçinecek kadar gelirim olacaktı... Şans yok ki...
  • beyler database de kayıp olmuş burdan:http://w w w.r 10. net/sendmessage.php den mesaj atın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu kadar amatör bir firma olmaz keşke donanimhaber yazılımhaber tarzi bir subdomain açsa da orda yapsak r10 da yaptığımız işlemleri

Yönetim bu fikri değerlendirmeli, oyun ve donanım kategorisinde lider olan dh yazılıma da el atmalı.

Gayet başarılı olur bence

+1 olay dh de devam etsin

benim de 2 yıllık hesap vardı kullanmıyordum . girmeyi denedim eski şifreyi bulmak çok uğraştırdı ama budum

edit : birde eski mesajlarda tc kimlik no verildiğinden bahsetmişsiniz, ben r10'a tc kimlik numaramı verdiğimi hatırlamıyorum . eskiden o uygulama yok muydu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qsinan372 -- 2 Ağustos 2012; 17:20:36 >

• R10.net veri kaybı yaşamıştır. Üyeliği silinen üyelerimiz buradaki başvuru formunu doldurursa üyelikleri tekrar açılacaktır.

yazıyor sitede. üyeliği silinen arkadaslar cache den falan kanıt bulup buradan mesaj atsınlar. suan çok fazla mesaj vardır yani öyle tahmin ediyorum 1-2 güne olumlu olumsuz dönüs yapılır
  • ulen hala davetiye üyelik sistemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qsinan372

quote:

quote:

quote:

Bu kadar amatör bir firma olmaz keşke donanimhaber yazılımhaber tarzi bir subdomain açsa da orda yapsak r10 da yaptığımız işlemleri

Yönetim bu fikri değerlendirmeli, oyun ve donanım kategorisinde lider olan dh yazılıma da el atmalı.

Gayet başarılı olur bence

+1 olay dh de devam etsin

benim de 2 yıllık hesap vardı kullanmıyordum . girmeyi denedim eski şifreyi bulmak çok uğraştırdı ama budum

edit : birde eski mesajlarda tc kimlik no verildiğinden bahsetmişsiniz, ben r10'a tc kimlik numaramı verdiğimi hatırlamıyorum . eskiden o uygulama yok muydu ?

Alıntıları Göster
    quote:

evet yeni sayılabilecek bir uygulamaydı. güvenlik önlemi olarak uygulandı. zaten hiçbir verinin çalınmadığı belirtilmis ayrıca çalınsa ne olacak ? tc kimlik numaralarının belirli bir algoritması var. ben istesem günde 100.000 tc kimlik numarası elde edebilirim. yani tc numaraları gitsede öyle basınıza bir is gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

Aynısı Donanımhaber'in başına gelse nolur acaba ?

Donanımhaber Ofis olarak çalışıyor, dünya üzerindeki en profesyonel forumlardan biri, öyle bir şey olsa bile, en kötü 1 kaç saatlik veri kaybı yaşanır diye düşünüyorum. Sonrasında ise hukuki süreçte forumu hackleyen kişi üzülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 2 Ağustos 2012; 17:34:32 >
  • Davetiye gönderebilecek olan bana pm ile ulaşabilir mi?
  • Yazdık bakalım verilen linkten üyeliği açmaları için mesajımızı. Ama nasıl anlayacaklar kimin kim olduğunu? Belki benim çok iyi tanıdığım , her şeyini bildiğim biri var , onun adına yazıp onun hesabını alacam?
  • Bende gönderdim formu ama gerçekten nasıl ayırt falan edicekler fırsatçılara gün doğabilir
  • eyooooo
    benim üyelikte sorun yok.
    bunun şerefine bir kaç üyelik dağıtayım
  • Webmaster sitesi de böyle amatör hatalar yapıyorsa yuh artık. Aktif üyeliğim gitti. Almak için de uğraşmayacam. Direk Ocak ayının veritabanını yüklemişler.
  • vay vay vay
    yalnız site mahvolmuş.
    konuların çoğu ocak ayında kalmış.
    çok büyük veri kaybı var.
    1 numaralı webmaster sitesi nasıl ciddi bir yedeksiz kalır anlamam.
  • Radmin de hala "herkez" yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.