Şimdi Ara

R10 Davetiyesi Veriyorum Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli Arkadaşlar r10.net üyeliği için Ücretsiz olarak Davetiye Kodu gönderiyoruz.
    Bazı sitelerde Ücretli satılan davetiye kodlarının kullanımı kesinlikle yasaktır. Davet eden ve bu davetiye kodu ile foruma üye olan kullanıcılar tespit halinde forumdan süresiz olarak uzaklaştırılır.

Çevrenizde R10'a üye olmak isteyen, foruma katkıda bulunabilecek yada forumdan faydalanabilecek kişilere bu şekilde davetiye sahibi olabileceklerini söyleyebilirsiniz.

davetiye@r10.net adresine email gönderenler arasında inceleme yaparak uygun bulduğumuz kişilere Davetiye gönderebiliyoruz.

Email içeriği

isim soyisim
    Kısa özgeçmiş
    Mesleğiniz
    Sahip olduğunuz siteler (Whois Kayıtları aynı olmalı)
    Kendinisine yada çalıştığı kuruma ait domain uzantılı email adresi. gmail,yahoo,hotmail vb. olmamalı!
    Varsa Referanslarınız
    Neden üye olmak istediğinize dair kısa bir yazı.

R10'da mevcut üye olan insanların huzuru için yeni üyeleri özenle seçmeye çalışıyoruz her davetiye isteyene yada email gönderene Davetiye yada cevap veremeyebiliriz, iyi forumlar.

• Dün @sportcity.com.tr şirket mailimle başvuru yaptım bu adrese.
    2011'de davetiye almıştım Ferhat isiminde bir adminden. Fakat aktivasyondan sonra gmail adresimi eklemek isteyince üyelik deaktif olmuştu ve öyle kaldı.

Bilmiyorum kontrol imkânınız var mı durumu.

Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 9 Eylül 2014; 1:10:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail gönderildi.
  • mail gönderdim haber veren arkadaşa teşekküler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R10 davetiye kodu alınacak
    2 yıl önce açıldı
    Satılık r10 Davetiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.