Şimdi Ara

R harfi zulümu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu konuda sıkıntı yok hocam sadece RRR bile diyemiyorum.
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle diyorum mesela irem dediğinizi düşünün iğem şeklinde okuyun ve "i"yi kaldırın aynen öyle :D
  • La konuyu tekrar okudum ne çok abartılmış
  • Mephisto Pheles kullanıcısına yanıt
    Siz kaç yaşındaydınız erkense düzeltin bence ileride sıkıntı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

R lere y mi diyorsun v mi?

Ben ufakken soyleyemiyordum. Bazen yine kayiyor agzimdan ve "l" olarak soyluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Siz kaç yaşındaydınız erkense düzeltin bence ileride sıkıntı olabilir

20+ diyeyim tam yaşım belli olmasın forumda

Hafif pelteklik babamda da var. Zeka ortalaması 12+ olan bir ortam da değilseniz dalga geçme durumları olmaz. Genel de insanlar alışkın olmadığı için ister istemez bir komik gelme merak durumu oluyor zaten klasik şunu söyle bunu söyle muhabbeti o yüzden. Olay bu kadar yani.

Gerek normal konuşurken gerek sunum yaparken heyecan yapıp takarsan peltek olmasan da derdini gene anlatamazsın. Bildiğim kadarı ile ille düzelsin diyen de düzelte biliyor

• Mephisto Pheles kullanıcısına yanıt
    Ben yine belirtiyim dalga geçme durumları olmuyor olamazda zaten sadece gür bir sesle şiir vs. okumak isterdim ses tonum tamam da rleri diyemem kötü oluyor ayrıca iş başvurularında filandamı hiç sıkıntı çekmedin?

(Bu arada ne babamda ne annemde ne kardeşlerimde ne dayımda ne amcamda kimse de pelteklik yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Ben yine belirtiyim dalga geçme durumları olmuyor olamazda zaten sadece gür bir sesle şiir vs. okumak isterdim ses tonum tamam da rleri diyemem kötü oluyor ayrıca iş başvurularında filandamı hiç sıkıntı çekmedin?

(Bu arada ne babamda ne annemde ne kardeşlerimde ne dayımda ne amcamda kimse de pelteklik yok)

İş başvurusu daha yapmadım ama konuşmaya dayalı ne bilim oyunculuk olsun ya da spiker olmak gibi bir amacın yoksa gene sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.

Kimse yani size ne r leri diyemiyon mu hohohahahah çık çık yapmaz

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de kucukken ayni dertten muzdariptim. Rleri y zleri j olarak cikardim. Abim balkondan sarkitmisti hepatit gecirmistim rahmetli kuzenim de kiyida kosede cok aglatmisti doverim Rleri soyleyeceksin diye.. soyluyorum cok sukur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doovumu samet
  • Keşke benimde öyle yakınlarım olsaydı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.