Şimdi Ara

R-apidshare.com Girmiyo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya benim anlamadığım bu sitenin illegal iş yaptığını cümle alem biliyor fakat hala nasıl ayakta şaşıyorum(böyle deyince kullanmadığımı sanmayın :D ) düşünsenize o kadar şirket var ea games in den diğer oyun şirketleri,holywooddaki şirketler,müzik şirketleri...hepsi bi dava açsa adam 50 milyon adet 1 yıllık premium parasıyla açılan davaları ödeyemez :D
  • .com'u kapatıp komple .de'ye geçiyoruz premium sahiplerine de şirketimiz 1 bardak soğuk su ikram edecektir gibi bir yazı çıkarmış
  • Arkadaşlar ülke olarak Rapid bizi banlamış
  • cıldıracam bende giremiyoruum neler oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

.com'u kapatıp komple .de'ye geçiyoruz premium sahiplerine de şirketimiz 1 bardak soğuk su ikram edecektir gibi bir yazı çıkarmış

evt ......... .de acik ama ben öylebir yazi göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocaliypse -- 19 Ocak 2008; 21:18:59 >
  • Bende düşündüm de bulamıyorum illegal olmayan dosya paylaşımı için yapılmıştır diyede ne wardırki illegal olmayan :D

ama şöyle bişey war; rapidshare a mail atarsan şu dosya paylaşımı yasak anında siliyolar.
  • eyvah

• Rapid-share technician Steven Gircham has commented on this issue - “There are rumors concerning attacks made on the Rapidshare.com servers. There are also rumors that Rapid-share has been shut down by a court order. These rumors are false. We would like to apologize to our users and inform them that no data has been lost. There have been some hardware issues as a result of high bandwidth and server overload. We are doing our very best to resolve the hardware issues, and users should expect uptime by midnight tonight (GMT)”

Servers arent down you can view the site via IP - 80.239.151.250

böyle bir açıklama buldum tam olarak ne diyor ingilizcesi iyi olan birisi açıklayabilir mi

IP den yarım yamalak giriyor siteye

• ülke olarak banlayamaz. çünkü web proxy siteleri de girmiyor. şu an rapid tamamen kapalı. inşallah sorun yoktur. içeride 160.000 puan ve 400 gb dosyam var. mahvolurum vallahi
  • benim dns ler spoıt de mac izlemek için değişik ama gene girmio beyler demek bakımda rapid tamda lazım olduğu zaman
  • yukarıdaki açıklamada verilerin kaybolmaycağı söylenmiş rshare yetkilisi tarafından içini rahat tut ramazanyurt arkadaşım.
  • bence yarına kadar açılmaz gibime gelıor sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Rapid-share technician Steven Gircham has commented on this issue - “There are rumors concerning attacks made on the ****.com servers. There are also rumors that Rapid-share has been shut down by a court order. These rumors are false. We would like to apologize to our users and inform them that no data has been lost. There have been some hardware issues as a result of high bandwidth and server overload. We are doing our very best to resolve the hardware issues, and users should expect uptime by midnight tonight (GMT)”

Servers arent down you can view the site via IP - 80.239.151.250

böyle bir açıklama buldum tam olarak ne diyor ingilizcesi iyi olan birisi açıklayabilir mi

IP den yarım yamalak giriyor siteye

Saldırmışlar... Gece açılıcakmış. Ordaki ip adresinden giriliyor

• teknik bi sorun olmuş hallediceklermiş veri kaybı olmıcak 80.239.151.250 ipsinden rapide giriyo oh be :D özlemişim
  • gırıyorda nasıl ındırme yapabılcez
  • ip ile sadece anasayfaya giriliyor, dosyaların bulunduğu serverlarada saldırı yapılıyor, şerefsizler niye böyle bir şey yapıyorlarki?
  • o saldırı yapanlarıda kesın buyuk sırketler oyun fırmaları fılmcıler felan tutmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CM-SKYSCRAPER -- 19 Ocak 2008; 21:34:00 >
  • ben demiştim rapid kapı gibidir bişey olmaz diye
  • resimler çıkmıyo bende
  • internet boşa akıyo şu anda ama

nesye yüreğime su serptiniz arkdaşlar kapanacak diye çok korktum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.