Şimdi Ara

QX6700 vs E8400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar o/c kapasitesi bakımından + oyun oynanacak + uzun bir süre masraf edilemeyecek. Bunlar gözönüne alındığında hangi işlemciyi almak lazım? Tomshardware yi inceledim. Ama bir yerde biri başka bir yerde biri önde.Güçlü bir soğutucu ile o/c edip sınırlar zorlandığında hangisi daha çok performans verir ( Fiyat kıyaslamadan yorumlarınızı bekliyorum )

• O/c yapıldıktan sonra karşılatırmak lazım bu işlemcileri.Acaba öyle bir adres biliyor musun? Googleda saçma sapan siteler çıkıyor karşıma. Ama sanırım E serisi oyunlarda iyi. Cvp alınmıştır.Teşekkürler. QX9650 yi geçmiş E8500. Bi o/c yaptık mı bu iş bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Şubat 2008; 4:55:01 >
  • Ben olsam E8500 alır bir de güzelce oc yapar,rahatıma bakarım.ki 8 serisi daha yeni bir teknolojiye sahip (45 nm olması)
  • 8500 ile 8400 arasındaki 160 MHz lik farka 100 dolar gibi bir fiyat farkı değer mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

8500 ile 8400 arasındaki 160 MHz lik farka 100 dolar gibi bir fiyat farkı değer mi?

Kesinlikle değmez.O yuzden E8400 .
  • Eyvallah kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.