Sevgili Donanımhaberli dostlarım ben yakın zamanda telefon almayı planlıyorum ve size,buraya danışmadan telefon alınmaz diye düşünerek size geldim.(:.
Şartlarım:400-600 TL Arası Qwerty klavyeli Bir Telefon.. Kullanışlı Olan, Tavsiye Etmek İçin Değilde,Gerçekten Beğendiğiniz Telefon :):) (Heralde 3G Wifi filn dememe gerek yok)
Şimdiden Teşekkür Ediyorum Fikirleriniz İçin Selametle Kalın
Nokia E6 klavyeli telefonlar arasında başarılı modellerden, ama fiyatı biraz fazla kalıyor. Bütçenizi arttırabilirseniz E6'ya bakın, arttıramazsanız da E72'ye yönelebilirsiniz, kullanıcılarını memnun etmiş bir telefondur.
Blackberry alıcaksın tabi ki de
Tamam da hangi model lütfen yardımcı olun...
quote:
Orijinalden alıntı: MuStİnHo
Tamam da hangi model lütfen yardımcı olun...
8250 Curve. Bi Bak derim bende şu sıralar bu telefonu dusunuyorum bu hafa kararımı vericem. * Blackberry curve 8250 * SonyEricsson Xperia x10 mini pro * Nokia n97 * Nokia c6-00
Bu 4 telefon arasında kaldım. Şarj konusunda en iyileri tabiki nokialar. Ama herkes yazılımsal sorun cıkartıyor ve modası geçti artık nokia ların dıyorlar. 8250 de 3g ve Flaş yok o kısım canımı sıkıyor. x10 mini pro nunda şarjı cok az gıdıyomus 1 gün civarı. Benimde 550 maksımum butcem var.
Teşekkürler Likelihood Dostum
Peki başka önerisi olan var mı lütfen yardım arkadaşlar
bütçeyi çok az aşar ama e72 düşünebilirsin birde. Herkes övüyo telefonu daha kullanmadım bilmiyorm