Şimdi Ara

Quinn Neden Oynanmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar quinn eski main championim cok da iyi oynuyorum 1vs2 laneler kazandigim olmustur neyse sorum baslikta cait le quinn konusunda quinn agir basmasiba ragmen cait daha cok pickleniyor tamam menzili varda bilen bir quinn cok rahat vsde alir q-aa-e-aa-pasif aa+statik kombosu tekliyebiliyor kus halinde 1-2 saniye icinde e-q-w-aa kombosu tekliyor alinmama sebebi nedir skilleri az vurdugundan mi oysaki q nyun haari orta seviyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ultisi çöp.
    Blindi en son bugluydu duzelttiler mi bilmiyorum.
    Ve bu kadar kotu statlara ragmen menzili de az.
    Çöp oğlu çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

Ultisi çöp.
    Çöp oğlu çöp

Herseyi de de cop deme ultisi adclerle ve apclerle 1vs1de cok ise yariyo tfye girerken en son girip u yu hemen acip kaparsan fazla hasar veriyo alana

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Ultisi çöp.
    Çöp oğlu çöp

Herseyi de de cop deme ultisi adclerle ve apclerle 1vs1de cok ise yariyo tfye girerken en son girip u yu hemen acip kaparsan fazla hasar veriyo alana

Soloq da kötü şampiyon yoktur zaten ama teamranklarda yasatmazlar onu ..öyle araya girip alan hasari felan yalan olur :D

• ÇÖÖÖÖP

• Bug'ı düzeldi son pbe güncellemesinde
    Turnuvalarda alınmamasının nedeni skill setinin bir adcye en son konacak şeylere sahip olması. Bir adc düşün ki karşı takımın ortasına kafa atıp çıkıyor ulti açıp melee oluyor milleti deli gibi hızla kovalıyor.
    Soloq da alınmamasının nedeni ise turnuvalarda alınamaması soloq için gerçekten güçlü bir şampiyon ama adc yerine solo top oynamanı tavsiye ederim solo şampiyonlarının çoğunun counterı

• Bence Quinn bir ADC değil. ADC yerine botlanede oynayan bir assassin. Bir ADC yerine assassin şeklinde oynanması gereken bir şampiyon. Soloq'de iş yapar ama takımda DPS eksikliği olabilir. Yine de kusursuz bir kaçma-kovalama mekaniği ve burstü var. Graves nerflenirse botlanede oynanabilecek en iyi burst şampiyonu olur.

Ayrıca @askavcisiurgot buglarının çoğu son birkaç yamada düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 19 Nisan 2015; 15:47:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Ziggs hangi kostüm aliyim???
    11 yıl önce açıldı
    Ruslar CS:GO ya Neden giriyor ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lanet hero.. Bu sezon ilk 10 maçımın 5inde karşı takım solotop quinn aldı hepsinide kaybettim

Bir ara bende senin gibi düşünüp oynuyordum, botta 2v2de gayet güçlü ama fightlarda sıkıntı yaşıyor. Full ad build yapınca kendisini korumada sıkıntı çekiyor, topta frozen mallet alıp terör estirebiliyorsun. Adc olarak frozen kasınca geriye düşüyorsun. Top metası şuanda quinne uygun değil ama oynanırsa top-mid tarzı solo lanede oynanabilir.
  • Midde gördüğüm her oyunu carryledi.

• mid-top iyi. adc olarak oynanmamalı çünkü ultisi adc lerin işine yarayacak bir ulti değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Ultisi çöp.
    Çöp oğlu çöp

Soloq da kötü şampiyon yoktur zaten ama teamranklarda yasatmazlar onu ..öyle araya girip alan hasari felan yalan olur :D

Ulti basmasına gerek yok tf de yeteri kadar hasara sahip. Ben adc kaldığında ya quinn yada draven oynarım.

Quinn, karşıda tank 2 ~3 tank varken alınabilecek bir adc. Vayne den sonra rahat tank eritebilen adc den biri.

• Gördüğüm üzere bir kaç tane oyunu bilmez cahil insan yorum yapmış. Alınmama sebebine gelirse yok. Gayet güzel bir hero. İsteyen alabilir. Caitle gibi kolay oynanan bir şampiyonla kıyaslanamaz bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.