Şimdi Ara

quin hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi seçmeye kalksak bir caitlyn varken bir miss varken neden quin alalım ? Sizce yanlışmı düşünüyorum yoksa diğer taşıyıcılara göre artısı varmı ?

• Earlyde ezen bi karakter tank carry kim gelirse gelsin earlyde eziyor bu kadar basit.Free olduğu hafta sadece onu oynadım +50 maç yaptım.Early de adam kacirmazsan kule altina kacmazlarsa ve sana focuslansalar bile q var.1 vs 1 de blind i olduğu için çok iyi.Cait gibi lateside kötü değil w skillini şüphelendiğinde atarsan ganglardanda kurtulabilirsin yada takimini kurtarabilirsin tfde sana focuslanmalari biraz zor gir e ile çık.Ultiside kullanışlı.
  • Ben beğenmiyorum. Dediğin gibi cait , mf varken alıncak bir karakter gibi gelmiyor.
  • banada usseles geliyor
  • çünkü useless
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Earlyde ezen bi karakter tank carry kim gelirse gelsin earlyde eziyor bu kadar basit.Free olduğu hafta sadece onu oynadım +50 maç yaptım.Early de adam kacirmazsan kule altina kacmazlarsa ve sana focuslansalar bile q var.1 vs 1 de blind i olduğu için çok iyi.Cait gibi lateside kötü değil w skillini şüphelendiğinde atarsan ganglardanda kurtulabilirsin yada takimini kurtarabilirsin tfde sana focuslanmalari biraz zor gir e ile çık.Ultiside kullanışlı.

Cait'in late'i kötü değilki lol.

Konuya gelirsek şuan pek tercih edilmesede OP, kuş halinde gereksiz fazla damage'ı var ve skillseti çok iyi.

Edit: buralarda mf ve Cait'e useless denilen 50 tane konu bulabilirim 5-6 ay önce açılmış forumda herkes Pro fakat herkes 'elohell'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 7 Nisan 2013; 18:38:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Blind olayı en büyük artısı ve ultisinin verdiği as tf'larda etkili olmasada laning kısmında ve backdoor denerken çok güzel oluyor. Vault skill'i ise jax, xin gibi gap closer'lı karakterler üzerine atladın zaman hem uzağa kaçıyorsun, hem slow'luyorsun Caitlyn'in skill'ine benziyor olabilir ama kovaladığın adama attığın zaman da yakınına düşüyorsun. W (etrafı görme) skill'iyle çalıdan üzerine atlayan bir Garen olmuyor. Ya da Baron keserken adamların yaklaşıp yaklaşmadığını anlayabiliyorsun. Pasif'i saolsun Last Hit'in kötüyse bile iyi cs kasmanı sağlıyor. Ayrıca base'den ulti basıp kendi lane'ine geldiğin zaman daha 5 saniye gibi bir kullanma süresi kalıyor. Bu da support'una dive yapan jungler'da kill almanı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jucian -- 7 Nisan 2013; 18:35:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Yasuo Hakkında Genel Bilgiler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ultisi useles e skili kullanışlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.