Şimdi Ara

Quiknet ve İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline'ın quiknet hizmeti oldukça hoşuma gitti. Özellikle 10 mbps 49 TL olanını sevdim.

Fakat bir sorum olacak. Bu Quiknet Bakırköyde var mı ya da ne zaman döşenecek? Ona göre geçmeyi düşünüyorumda.

• ben de dörtgözle bekleyenlerdenim. fakat bizim 6 bloklu 15 katlı sitenin her apartman yöneticisinin ayrı ayrı kabul etmesi istenmiş. biri uyuzluk çıkartınca kabul etmemişler. 50 metre ötemizden fiber kablolar geçmekte. yer: adakent/beylikdüzü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scotland

ben de dörtgözle bekleyenlerdenim. fakat bizim 6 bloklu 15 katlı sitenin her apartman yöneticisinin ayrı ayrı kabul etmesi istenmiş. biri uyuzluk çıkartınca kabul etmemişler. 50 metre ötemizden fiber kablolar geçmekte. yer: adakent/beylikdüzü

Abi senin durumda kötüymüş. Sırf biri uyuzluk çıkardı diye toptan kabul olmaması kötü. Eğer hal böyleyse durum vahim. Valla benim apartmanda bir benden başka internet kullanan yok. Bir alt katımda kullanan birisi var. O da zaten haftada bir iki defa geliyor. Başka bir yerde evi var onun. Ne yapacağımı şaşırdım. Neyse artık bizim buraya gelene kadar TTNet'e devam edeceğiz mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmaster48 -- 29 Haziran 2009; 17:34:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Scotland

ben de dörtgözle bekleyenlerdenim. fakat bizim 6 bloklu 15 katlı sitenin her apartman yöneticisinin ayrı ayrı kabul etmesi istenmiş. biri uyuzluk çıkartınca kabul etmemişler. 50 metre ötemizden fiber kablolar geçmekte. yer: adakent/beylikdüzü

Arkadaşım ben de adakentte oturuyorum ve bu hizmeti bekliyorum. Acaba gelmemesinin gerçek nedni bu mu? (Site: Kernek Sitesi A Blok)
  • bende tuzladayım bilgi almak için sitedeki formu doldurdum ama dönüş olmadı daha :( tuzlaya gelmesine kafadan bi 5 yıl vardır heralde :D:D:D
  • Başlığı açan arkadaş kızmasın ama böyle bir sürü başlık açılıyor ve aslında pek bilgilendiricide olunamıyor, site vs işin içine girdiğinden. Temizi müşteri hizmetleri aranır site adı verilir. Yok zaten normal binaysa hiç aramaya bile gerek yok.
    Örnek Ankara Çukurambar'da hizmet var görünür ama 2-3 siteden ibarettir.Nerden biliyorum. Müşteri hizmetleri...
  • Bizim binaya çektiler sonunda Atatürk Blv. Beylikdüzü bekliyorum şu meşhur stand kapıya gelsin de abone olalım diye, bakalım ne zaman gelirler. Buradan ısrarlarım ve tavsiyelerime kulak veren değerli yönetici kardeşimi de kutluyor ve teşekkür ediyorum kendisine :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent_WD40 -- 30 Haziran 2009; 1:55:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.