Şimdi Ara

QuickSilver vs Flash (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama tek sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricky Gervais -- 30 Mayıs 2014; 21:05:16 >
  • Flash zamanin hizini gecip 100 yil yaslaninca yaslanirken geri donup genc kalmis bi kahraman. Akiyo yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash alır her türlü ama Quick'te şekilmiş
  • Flash tabikide
  • Biride Quicksilver demiyor .Flash bencede geçer ama quicksilverda az hızlı sayılmaz.
  • Flash alir. Ama quick silver
    387 mil'i ( 622,816 km )

3.87 sn 'de gecebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqus -- 11 Haziran 2014; 0:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

Biride Quicksilver demiyor .Flash bencede geçer ama quicksilverda az hızlı sayılmaz.

Flash speedforce a hukmediyor, Quick in boyle bir sansi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür1616

Marvel bakmış DC' de Flash var bizimde hızlı koşan bi karakterimiz olsun demiş ve Quicksilver ortaya çıkmış .

Flash alır

marvel'ın dc'den daha geri planda olan belki de tek karakteri(benzer özellikte olanlar arasında).
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

Marvel bakmış DC' de Flash var bizimde hızlı koşan bi karakterimiz olsun demiş ve Quicksilver ortaya çıkmış .

Flash alır

marvel'ın dc'den daha geri planda olan belki de tek karakteri(benzer özellikte olanlar arasında).

Öyle Deme Yinede Ben Severim Quick'i ya .Bence Yinede Karizma Falan İyi.

• quote:

quote:

Flash alır

marvelin karakterleri dc den daha ön plandami diyorsun şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

quote:

Flash alır

marvelin karakterleri dc den daha ön plandami diyorsun şimdi

Bazıları Öyle Tabi Ama Bana İkiside Eşit Geliyor.Bence tabi

• konu canlanacak ama x-men geçmiş günlerdeki quicksilver sahnesini izlediğimde çok da yavaş bir kahraman gibi görünmüyor. flash'ın hızıyla geçmişe gitme duurumu var ancak dizisinde izlediğim 22. bölüme kadar nedense hız sahnelerini quicksilver ın filmdeki sahnesi ile karşılaştırıyorum arada çok fark yok gibi yanlışmıyım???
  • Dostum dizide tam hızı gösterilmez belki ama hız olarak arada çok fark var.Zaman ikisinede yavaş geldiği için sahneler benzer şekilde yapılmış.
  • x-men apocalypse da QuickSilver resmen zamanı durdurucak hızdaydı. Bu sahneden sonra flash zor alır gibi geliyor.
  • Quicksilver'de ışık hızına çıkabiliyor bu arada Flash daha hızlı yinede.

Zaten Marvel'de SpeedForce diye bir kavram yok DC'de sadece o.
  • Quicksilver Marvel tarafından Flash'ın kopyası olarak çıkartıldı. Hatta bir dönem Dc Max Mercury'e Quicksilver ismini vermiş sonra değiştirmişti. Karizma ve hız olarak Flash'a yetişemese de sinema evreninde çitayı çok yükseltti. Umarım Flash'ın kendi solo filminde çok iyi bir Flash seyrederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wally-West

Quicksilver Marvel tarafından Flash'ın kopyası olarak çıkartıldı. Hatta bir dönem Dc Max Mercury'e Quicksilver ismini vermiş sonra değiştirmişti. Karizma ve hız olarak Flash'a yetişemese de sinema evreninde çitayı çok yükseltti. Umarım Flash'ın kendi solo filminde çok iyi bir Flash seyrederiz.

Sırf çok hızlı bir karakter diye Flash'ın kopyası olarak çıkartıldığını falan zannetmiyorum. Hikayeleri falan da hiç benzemiyor bence. Ayrıca nedense Quicksilver'ı şuan Flash'dan daha havalı buluyorum

• Quicksilver'ın şu an Flash'tan daha karizma olduğuna aynen katılıyorum özellikle Apocalypse filmi ile bir adım öne geçtiğini düşünüyorum
  • Dc kahramanlari cok guclu marvel daha insancil o konuda off zaman da ileri geri gitmeler parallel evrenler vs vs herkes cok guclu
  • Butn marvel hizlilari toplansa yine alamazlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.