Geçtiğimiz şu soğuk kış şartları altında 2 - 3 manyak olarak düşünmeye başladık. Aslında herşey o zaman başlamıştı. Ne yapsak acaba derken server açmaya karar verdik ve o aldığımız karar doğrultusunda server larımızı açtık çok mutluyduk taa ki o an gelene kadar ... Bekliyorduk server da öyle çaresizce , her geçen saniye sanki 1 ömürdü bizim için artık dolmuyordu dolduramıyorduk serverımızı o kadar çaba harcayıp sadece insanları sevindirmek için açtığımuz o sıcacık mekan artık soğuk du üşüyorduk çünkü serverımız boştu zaten Küresel Iısınmadan alt üst olan iklim yüzünden şehir de soğuktu ,artık 2 kat üşüyorduk. Sonra arkadaşlardan birinin aklına çılgınca bir fikir geldi sorduk neydi o fikir merak etmiştik ama o merakımız üşümemizi geçirmemişti D2 deki kutuları kırıp yaksak ta serverı ısıtamamıştık ve arkadaşımız sonunda fikrini söylüyordu - Donanımhaber.com a üye ol diyordu konu aç serverı doldur ! diyordu şaşırmıştım gözlerim dolmuştu serverımızı canlandırmak için canla başla çalışan ben orda dona kalmıştım ve fikrini kabul ettim. Üye olmaya çalışıyordum Donanımhaber.com ' a ama olamıyordum sanki Donanımhaber.com da bana düşmandı senin serverın boş giremezsin diyordu sanki sonra fikri ortaya atan arkadaşıma söyledim bana üyelik al dedim - Tamam hacı alırım. dedi aradan 5 dk geçmedi ve üyelik adını yazdı ve sevinmiştim artık serverımı doldurabilicekdim. Ve başladım bu satırları yazmaya nerden gelmişti bunlar aklıma bende anlayamamıştım ama yazıyordum ellerimi dururamadım yazdım yazdım yazdım ve işte artık hikayemin sonuna da geldim biraz da server ' ın özelliklerinden bahsediyim sizlerden ayrılmadan önce arkadaşlar şimdiden hoşçakalın inşallah server da görüşürüz fullenir server ' ım ...
Server ' ın özellikleri !
Küfür , Base , Mapına göre T ya da CT ' ye sote yasak Bunny hop gibi efektler yoktur ! ... Damageler asla açılmayacak şekilde kapatıldı ! Seviyeli ve saygılı bir server olma yolunda büyük bir aday ! İP : 85.153.18.173
Fazla laf kalabalığı yapmiyim artık kısaca Seviyeli , Saygılı 7 / 24 Online , Pro. bir server arkadaşlar beklerim gelirseniz sevinirim
aaa unutmadan clanımı da tanitiyim
Şimdilik Clandakiler ...
quickLy ` MrhighDamagE <3 adı soyadı : uğur Sevişlerli Bursa - Muradiye Yaş 17 Boy 1.98 kilo 85 ( Bu benim )
quickLy ` reaxioN adı soyadı : Tolga aydın yaş 19 Bursa - Yıldırım boy 1.90 kilo daha onu tartamadık xD
quickLy ` DamieN^ adı soyadı : Po , Apo vs. ... Yaş 18 Bursa - Osmangazi kilo belirtisiz boy belirtisiz
quickLy ` RanvieR* adı soyadı : Önder Şenli yaş 17 - 18 diyenlerde var ama en son hastanede qördük :B Kuşadası boy bilinmiyor kilo 64
quickLy ` ZaP^ hakkında hiç bişey bilinmiyor arkadaşın kuzeni xD
neyse bb arkadaşlar ! ... sağolun okuduqunuz için ! ...
Hayırlı olsun Bu arada server tanıtımları üst konuya yapılıyor
Sunucu tanıtımları üst konuda yapılmaktadır, tekrarında uyarı alacaksınız, iyi forumlar.