arkadaslar konuyu nerde paylascagımı bılemedım ama su aralar ortalıkda bole bı zıncır dolanıo dh den kımsenın fıkrını almadan bole bı ıse gırmek ıstemedım yardımcı olursanız bu konuda sevınırıımhttp://www.quest.net/ aslı astarı nedır bu ısın :D
güzel arkadaşım fikir istemekle iyi etmişinde, senin şuan yaptığının, bir kasaba yada bakkala vs.. "nvidia'mı alayim ati'mi alayim" diye sormaktan hiç bi farkı yok.. bu forumdaki insanların içinde network marketing işine girip çalışmış çok az insan var. 2-3 tane falandır bunlarda muhtemelen bu topiği görmezler. bu topiğe cevap verecek olan insanlar bu işi sadece duymuş yada görmüş insanlar olacaklardır. sana bu iş anlatılmış ise, sen bu insanlardan daha fazla fikre sahipsin demektir zaten.. Ben sana burdan sana "kesin gir zengin olursun demicem" sıkıldım çünkü insanlara başka türlü hayallerimizi hedeflerimize dönüştüremiyeceğimizi anlatmaktan.. sana tek söyliyeceğim insanların ne dediğine bakma, insanlar düşünmeden yorum yapıyorlar..eğer sana mantıklı geldiyse gir, mantııklı gelmediyse girme.. eğer işe girer çalışırsan sıkılmadan bunalmadan haftada 4-5 saat, hedeflerine ulaşırsın bi süre sonra.. he yok 2 ay çalışıp bırakırsan tabiki para falan kazanamassın.. bikaç bişi daha ekliyeyim;
bu topiği gören herkes muhtemelen ilk olarak şöle başlayan bir cevap yazacaklardır; "yurdum insanının hızlı para kazanma sevdası bla bla bla bla" bu hızlı para kazanma yolu değildir ben kimseyi tanımıorm bikaç haftada yada bikaç ayda zengin olan.. 4 sene sonra 5 sene sonra 10 sene sonra tamamen özgürlüğe kavuşuyorsun ama eğer çalışmayı sürdürürsen.. bi nevi geleceğine yatırım.. insanların beynine öyle bir işlemişki öss'Ye girecez, puan alacaz üni'Ye girecez, master yapacaz snra işe başlıcaz ayda 2000-3000TL yeter diye, alternatif seçenekleri göremez olmuşlar.. yani biz bu dünyaya sabah 8'den akşam 7'e kadar çalışmak içinmi geldik? "uyan... işe git.. eve dön.. tv izle.. uyu.. uyan.." bu döngü böle 40 yıl sürecek en sonunda bi ev bi araba belki.. o kadar..
bi kısımda derki, "benim arkadaşım girdiiii para kazanamadııı saçmalıktan başka bişi değiiil bla bla bla" :) yahu senin arkadaşının kazanamaması kimsenin kazanamayacağı anlamına gelmezki! yani bu neye benzio bi örnek vereyim; geçenlerde mavi bilgisayar iflas etti biliyorsunuz, e bunun anlamı şumu oluyor; "bilgisayar, teknoloji ticareti bi işe yaramaz, bu işte para yok, saçmalıktan başka bişi değil" yani bunun doğru olmadığını biliyoruz dimi? nie bu mantık NM'de de böyle olmasınki? bende açıkça söyliyorum benimde arkadaşım var benden çok daha önce bu işe girdi ama para kazanamadı :) para kazanamayan tonlarca insan biliyorum. para kazananda tonlarca insan biliyorum, tanıyorum... "çalışırsan kazanırsın" bunun sana %100 garantisini veririm :) bu şey gibi bişi sen bi işe girdin sana para verecekler dimi maaş vericekler.. e çalışmazsan verirlermi? :) vermezler... e buda aynı hiçbir farkı yokki.. normal bir işte günde 8 saat çalışıyorsun QN'de günde 8 saat çalışsam ne olur acaba hayal bile edemiyorum..
2009 yılında girseydin ve adam gibi ciddiyetle bu iş yapsaydın şimdi kim bilir neler kazanmıştın.