Şimdi Ara

Quest Of Gallendor (Yeni!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
27.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bütün uğraşlarım sonucu çok güzel bir oyun buldum alın adresi;
    http://www.gallendor.net

• oyun hakkında azda olsa bilgi verebilirmisinnn???
  • çakma tanoth V2.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeDi3

çakma tanoth V2.

tanothdan daha çok güzel.
  • Bu oyunu eskiden çok oynardım. 1. serverda 15. olmuştum sanırım maksimum, 2. serverda 3.'lüğe kadar yükselmiştim ve loncamı 1. sıraya çıkarmıştık. Oyunu oynamış olanlar beni kesinlikle duymuştur. 2. serverda hala ilk 10'dayım ama kimse oynamıyor. Richard Dawkins toprakizmir olmalı.

Herneyse, bump oldu biraz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

Bu oyunu eskiden çok oynardım. 1. serverda 15. olmuştum sanırım maksimum, 2. serverda 3.'lüğe kadar yükselmiştim ve loncamı 1. sıraya çıkarmıştık. Oyunu oynamış olanlar beni kesinlikle duymuştur. 2. serverda hala ilk 10'dayım ama kimse oynamıyor. Richard Dawkins toprakizmir olmalı.

Toprak izmir değil de, izmir de yaşıyorum hocam. Ayrıca eskiden bende çok oynardım, şimdi girip bir bakayım dedim, site açılmıyor. Bakım falan var herhalde. Site açıldığında bende tekrar oyuna başlayacağım. Siz 2.serverdaysanız bende 2. servarda karakter açarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

Bu oyunu eskiden çok oynardım. 1. serverda 15. olmuştum sanırım maksimum, 2. serverda 3.'lüğe kadar yükselmiştim ve loncamı 1. sıraya çıkarmıştık. Oyunu oynamış olanlar beni kesinlikle duymuştur. 2. serverda hala ilk 10'dayım ama kimse oynamıyor. Richard Dawkins toprakizmir olmalı.

Toprak izmir değil de, izmir de yaşıyorum hocam. Ayrıca eskiden bende çok oynardım, şimdi girip bir bakayım dedim, site açılmıyor. Bakım falan var herhalde. Site açıldığında bende tekrar oyuna başlayacağım. Siz 2.serverdaysanız bende 2. servarda karakter açarım.

Site şuan açılıyor girebilirsin, loncamıza bekleriz 6 kişilik yer var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.