Şimdi Ara

Quatro Mobile S1453 Yorumlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
9
Favori
9.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebook kısa yolu ekrandan kayboldu ama telefonda yüklü tekrar kısa yol nasıl oluşturacağım yardım
  • Telefonu alan arkadaşlar gerçekten dokunmadan sayfa çevirme ve M yapınca Müzik klasörüne gitme vs varmı ? sorunsuz çalışıyormu acaba

Orijinalden alıntı: kasai

Quatromobile'ın yeni telefonu 5.5 inçlik model S1453 satışa çıktı. Diğer Quatromobile modeli gibi bu telefonda fiyatı ile ön plana çıkıyor. Şuan telefon n11 de 579 tl ya satılıyor. Bende F1453 konusunun içinde paylaşılacağına kendi konusu olsun diye yeni konusunu açıyorum. Konuyu ileride düzenlerim. Sorularınızı genelden sorarsanız ben olmasam bile bilgili arkadaşlar cevaplayacaktır. İyi forumlar.

Tanıtım videosu linki :http://www.youtube.com/watch?v=1d-eH-nN_uk
     Quatro Mobile  S1453 Yorumlar Quatro Mobile  S1453 Yorumlar Quatro Mobile  S1453 Yorumlar Quatro Mobile  S1453 Yorumlar Quatro Mobile  S1453 Yorumlar Quatro Mobile  S1453 Yorumlar Quatro Mobile  S1453 Yorumlar Quatro Mobile  S1453 Yorumlar Quatro Mobile  S1453 Yorumlar

bende ilgileniyorum ama android versiyonu hakkında hiç bir bilgi bulamadım. şu an versiyon kaç ve hangi sürüm güncellemesi planı var öğrenebilirmiyiz

• s1453 (leagoo lead 1) için yüksek kapiseteli hangi bataryanız var? elephone g5 2550 mhz bataryasını kullanabilirmiyiz
    deagoo dg2014 custom romunu atabilirmiyiz? özellikle miui v5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veranika -- 15 Kasım 2014; 1:36:44 >

Orijinalden alıntı: CattishTurtle

Telefonu alan arkadaşlar gerçekten dokunmadan sayfa çevirme ve M yapınca Müzik klasörüne gitme vs varmı ? sorunsuz çalışıyormu acaba

yurtdışındaki reviewlerden birkaçında çalışmadığı görülmekte ...youtube tan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veranika -- 15 Kasım 2014; 1:10:19 >

Orijinalden alıntı: maserin

Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz cevabı yanlış anlamamak adına soruyorum; iki hattı ayrı ayrı kullanabilirsiniz derken, telefona 2 hat takılı iken herhangi bir geçiş işlemi yapmaksızın iki hattan da çağrı alabilecek ve mesaj alabilecek olmamı mı anlamalıyım?

selamlar,

dual sim stanby modunda çalışır yani bir hat meşgulken diğer hattan mesaj çağrı alamazsın

-ekran kalitesi vasat (panel kalitesiz renkler soluk)
    -arka kamera vasat 8 mp interpolasyonla 13mp yapılmış..ön kamerada 2 mp interpolasyonla 5 mp yapılmış ..kamera renkleri için yeni official firmware geldi ..umarım problem düzeltilmiştir
    -batarya yetersiz .üzerinde 2200 mhz yazmasına rağmen gerçekte 1850 mhz..5" inew e bile 1 gün yetmeyen batarya 5,5 " e nasıl yetebilir
    -custom rom mevcut değil miui yada cyanogen yapılmamış yapılmayacak ta firmanın official 4.4.2 rom undan başka alternatifiniz yok
    -grafik kartı mali 400 çift çekirdekli antutu 17000 seviyelerinde
    -yurtdışı fiyatı 76$ = 162 tl

yurtdışından alınabilir ancak 560 tl o telefon için oldukça yüksek ..aynı fiyata 8 çekirdekli mali 450 li 4g li bir sürü telefon alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veranika -- 15 Kasım 2014; 1:33:22 >
  • leagoo lead 1 in 2 versiyonu bulunmakta benim bildiğime göre . Biri qhd, diğeri hd ekrana sahip. Ayrıca fiyatıda 120 $ civarında gördüğüm. Alabilecek olan çinden alsın. Telefon satışı yapan arkadaşlar bu telefonu getiriyor ve 448tl fiyat koymuşlar. Firma kimseyi kendilerinden almak için zorlanmıyor bildiğim. Ekran f1453 den farklı gelmedi bana, batarya konusu bende 1 günü çıkartıyor, kamera rezalet ki bunları yazmıştım. Yakın zamanda rom denemesi yapacağım sonuçları buradan yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

leagoo lead 1 in 2 versiyonu bulunmakta benim bildiğime göre . Biri qhd, diğeri hd ekrana sahip. Ayrıca fiyatıda 120 $ civarında gördüğüm. Alabilecek olan çinden alsın. Telefon satışı yapan arkadaşlar bu telefonu getiriyor ve 448tl fiyat koymuşlar. Firma kimseyi kendilerinden almak için zorlanmıyor bildiğim. Ekran f1453 den farklı gelmedi bana, batarya konusu bende 1 günü çıkartıyor, kamera rezalet ki bunları yazmıştım. Yakın zamanda rom denemesi yapacağım sonuçları buradan yazarım.

2 versiyon farkı ekranından değil hocam partition dan kaynaklı..

telefon elindeyse hocam deagoo dg2014 miui v5 romunu bir denermisin
    i7 5820k @4.3ghz / Gigabyte X99 Gaming G1 Wifi /16GB G Skill F4-3000C14 4x4 /Samsung 850 Evo 250Gb / MSI GTX 1080 Gaming X
  • quote:

Sanırım doogee dg2014 demek istediniz hocam. Bu telefonların ekran driverların farklı o yüzden açmaz telefonu rom bence .

evet dooge.. elephan g5 romları olur mu?1-1 aynı ..

batarya işine el atılması lazım
    Mobilde olduğum için uzun yazamayacağım ama sadece ekran boyutu ve işlemci aynı olunca olmuyor hocam. Ayrıca yalnışınız var. Bu cihazın orjinal üreticisi farklı adını unuttum ve ilk çıkardığı cihazlar qhd 😊 bulunca yazarım.

Mobilde olduğum için uzun yazamayacağım ama sadece ekran boyutu ve işlemci aynı olunca olmuyor hocam. Ayrıca yalnışınız var. Bu cihazın orjinal üreticisi farklı adını unuttum ve ilk çıkardığı cihazlar qhd 😊 bulunca yazarım.

There are two different phones with two different (non compatible ROMs)
    Check "WCDMA 850/2100" (CodeName A2) or "WCDMA 850/1900/2100" (CodeName A0) under the battery.

I do not understand this? I made ​​a root, so I asked!
    firmware (V0.5.5.1) is ROM: 5.28GB or 0.89 gigabytes + ROM: 2GB + 4.14 gigabyte?

yazıdan anlayacağın gibi romları farklı 2 versiyonu mevcut..qhd ekranlımodeline hiçbir yerde rastlamadım..hepsinde 720p hd ekranmevcut..yukarıdakifirmwarede kamera için fix içermekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veranika -- 16 Kasım 2014; 3:30:38 >
  • aldığım gün iade ettim rezalet 8 gb yazılmış ama 4gb kapasite var. kamera kötü pil kötü. onun haricinde tasarım idare eder.
  • Leagoo Lead 1 de 2200 mah pil varken bunda 1800 mah olmasinin sebebi nedir? Maliyet hesabi mi yoksa kasa boyutlarinda da bir farklilik mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 19 Kasım 2014; 18:47:05 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.