Şimdi Ara

Quatro Mobile S1453 Yorumlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
9
Favori
9.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca telefona aspath 8 kurdum oynadım ne bir takılma yaşadım nede belirgin bir ısınma problemi gördüm. Şu ana kadarki kullanım deneyimlerimi özetleyecek olursam : Wİfi hem f1453 den hemde thl t11 den daha güçlü çekiyor, gps çok hızlı bağlanıyor, ekran parlaklığı oldukça yeterli otomatikte kullanıyorum balkonda direk güneş altında sıkıntısızca görünüyordu ekran, ayrıca 720p ıps panel işini oldukça iyi yapıyor demektende kendimi alamayacağım bu fiyata bu panel oldukça başarılı, kamera ve flashdan hiçbir beklentiniz olmasın çok kötü, telefon çekimi sıkıntısı olmadı heryerden rahatça konuşma yaptım , ses düzeylerini mtk engineering tools ile yükselttim ahize sesi vs.. oldukça iyi oldu. Rom yada root işene girişmedim sonuçta telefon leagoo lead 1 ama bu telefonun 2 versiyonu va rom atarken brick edebilirsiniz telefonu unutmayın . Eğer rom denersem buradan paylaşırım sizlerle. şebeke üzerinden görüntülü görüşme yaptım sıkıntı olmadı (bu sabah konuştum) . Aklıma gelenler kısaca bunlar eğer sorunuz olursa cevaplarım. İyi pazarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 9 Kasım 2014; 14:02:05 >

• Bu modelde de yeni batarya gönderme durumu var mı? F1453 e göre şarj durumu nedir? Arkadaş almayı düşünüyor da bataryayı problem ediyor.
  • hayaletmcc kullanıcısına yanıt
    Su an icin bi batarya sikintisi yok saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek yorum yazmam ama bu telefon çok hoş dün bitane şipariş verdim inş.bi sıkıntı yaşamam
  • Quatro China kullanıcısına yanıt
    Hocam 2gb ramli cihazları ne zaman görücez.
    Takipdeyim

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Firma daha öncede yazmıştı F1453 konusuna benimde görüşmemde öğrendeğime göre yılsonu gibi planlanıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Ayrıca telefona aspath 8 kurdum oynadım ne bir takılma yaşadım nede belirgin bir ısınma problemi gördüm. Şu ana kadarki kullanım deneyimlerimi özetleyecek olursam : Wİfi hem f1453 den hemde thl t11 den daha güçlü çekiyor, gps çok hızlı bağlanıyor, ekran parlaklığı oldukça yeterli otomatikte kullanıyorum balkonda direk güneş altında sıkıntısızca görünüyordu ekran, ayrıca 720p ıps panel işini oldukça iyi yapıyor demektende kendimi alamayacağım bu fiyata bu panel oldukça başarılı, kamera ve flashdan hiçbir beklentiniz olmasın çok kötü, telefon çekimi sıkıntısı olmadı heryerden rahatça konuşma yaptım , ses düzeylerini mtk engineering tools ile yükselttim ahize sesi vs.. oldukça iyi oldu. Rom yada root işene girişmedim sonuçta telefon leagoo lead 1 ama bu telefonun 2 versiyonu va rom atarken brick edebilirsiniz telefonu unutmayın . Eğer rom denersem buradan paylaşırım sizlerle. şebeke üzerinden görüntülü görüşme yaptım sıkıntı olmadı (bu sabah konuştum) . Aklıma gelenler kısaca bunlar eğer sorunuz olursa cevaplarım. İyi pazarlar.

Zp990 cihazım ekran ve dokunmatik panel arızası verince cuma akşamı itibari ile s1453 edindim bende. Telefon gerçekten fiyatının üzerinde bir deneyim yaşatacak gibi. Benim size sormak istediğim banggood da leagoo lead 1 için 2200 mah batarya mevcut. Bu bataryayı kullanmamıza bir engel var mı?

• mkyanar M kullanıcısına yanıt
    Kullanmakta bir sıkıntı yok ama ben o bataryaların 2200 olduğuna inanmıyorum hocam :)
  • Herkese Merhaba,

S1453 kullanan arkadaşlar, telefonun sarjının 1 günü rahatlıkla çıkarıp çıkarmadığını belirtebilirler mi?

selamlar,
  • Arkadaşlar telefon bugün elime ulaşıyor nasipse. Bugün kullanıp yarın için ufak bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyorum vaktim olursa. Firma yetkililerine de teşekkür ederim sorulara hızlı cevap dönüyorlar. Umarım telefonların arkasındaki bu destek sürekli devam eder.

Bu arada gün içinde de F1453 ve S1453 için bir imza hazırlamak istiyorum işlerden vakit kalırsa :) bende halen eski telefonun imzasını kullanıyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebigdesigner -- 11 Kasım 2014; 9:23:35 >
  • maserin M kullanıcısına yanıt
    Aşırı yoğun kullanım,olmadıktan sonra 12 saati tamamlıyor. Bu 12 saatte 1 saate yakın sesli gorusme, wifi sürekli açık, tüm senkronizasyonlar açık, ekran parlaklığı tam ortada, parça parça toplam 30 dk ya yakın tarayıcı ve 12 saat içinde yaklaşık 50 defa boom beachte çevrimiçi oldum. Beklediğimin üzerinde performans. Zira ben gün içinde telefonu şarj etme şansına sahibim. 3g açmıyorum çünkü diğer cihazım lumia 1320 ve interneti o telefondan dağıtıyorum. Ve s1453 te tek hat kullanıyorum.

• Merhaba arkadaşlar forum donanım haber çok begendigim zengin içerikli bir forum uzun zamandır yeni fırsat buldum üye omaya quatro s1453 telefonda vesile oldu diyebiliriz

telefonla ilgili söylemek ve sormak istedigim bi kaç şey var ben dahil alacak arkadaşların kafasında soru kalmaması adına açılmış güzel bir konu;

Araştırdıgım kadarı ile ürün leagoo lead 1 in türkiyedeki verisyonu gibi bu telefonu inceleme videolarından yabancı sitelerden baya araştırdım çok begenilen güzel bir telefon.

Acaba kullanan arkadaşlar ve firma yetkilileri bazı özelliklerini söyleyebilirlermi merak ettigim;
    -ekrana çift tıklama ile telefon ekran kapalıyken açılıyormu (yurd dışı verisyonunda var çünki)
    -kamerası ve flashı tatmin edicimi fiyata oranla
    - flip cover kılıfla kullanıldıgında kapagı kapayınca akıllı ekrana geçiyormu(kapak kapalıyken çagrıya cevap verebiliniyormu)

çok konuştum farkındayım kusura bakmayın ama eşime almayı düşündügüm güzel bir telefon kötü olsun istemiyorum.

• makberci M kullanıcısına yanıt
    İrtibat numaranizi verirseniz yardimci olmaya calisayim saygilar

• Merhaba telefonumu yolladım size hocam fakat burayada özellikler yazılırsa diger alacak arkadaşlarada yardımı olacaktır.
    teşekkürler ayrıca ilginiz için
  • çok ilgili bir yönetici. telefonlarının arkasında duran ve müşteri memnuniyetini çok üst düzeyde tutan bir firma. yakından takipçisi oldugum ve olacagım bir telefon firması. inşallah yeni verisyon modellerlede üstlere tırmanışı hızlı bir firma olacaktır. teşekkürler ilgi ve alakadan dolayı.
  • mkyanar M kullanıcısına yanıt
    ilgine ve açıklamana teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar

Telefon ile öğrenmek istediğim bir konu daha var. Telefonu çift sim kartı ile kullanmak istiyorum. Çift hat ile kullanıldığında performans nasıl? iki hattan geçiş yapmadan çağrı veya mesaj alabiliyor muyuz?

Bu konuda tecrübesi olan var ise cevaplarsa sevinirim.

Selamlar,
    Evet iki hattida ayri ayri kullanabilirsiniz saygilar

• Quatro China kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz cevabı yanlış anlamamak adına soruyorum; iki hattı ayrı ayrı kullanabilirsiniz derken, telefona 2 hat takılı iken herhangi bir geçiş işlemi yapmaksızın iki hattan da çağrı alabilecek ve mesaj alabilecek olmamı mı anlamalıyım?

selamlar,
    Evet iki hattida ayri ayri kullanabilirsiniz saygilar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.