Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.402
Cevap
96
Favori
396.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    androidin son surumunden kastiniz nedir ? nereden yuklediniz? yaptiginiz islemi biraz daha acabilirseniz yardimci olmaya calisalim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    Merhaba harbibirii

    bydublor arkadaşımızın dediği gibi son sürümden kastığınız nedir Quatro Mobile ın son sürümümü yoksa android'in mi biraz daha açık yazarsanız yardımcı olalım.

    Quatro Mobile
  • QuatroMobileTeknik Q kullanıcısına yanıt
    adroid sürüm son hali güncelleme ekran açılmadı ondan sonra orjınal adı cıkıyor sonra kap karanlık olay bu yani neden böyle oldu cihazın yazılımla alakası yok adroind kademeli sürümleri oluyor güncelledim onu sonra anlattıyım olay meydana geldi ne yapacayız göndermek ise istemiyorum anroind son sürümleridemi günceleyemiyeceyiz söylermisiniz anlamadım gitti ilkez böyle bir şeyle karşılaşıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 6 Kasım 2015; 12:59:09 >
  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    Maalesef halen daha yaptığınız işlemi anlayamadım.

    Ayarlar / Telefon hakkında / Yazılım Güncelleme Kısmından yazılım güncellemek istediğinizde mi bu sorun ile karşılaştınız ?

    Yoksa Needrom veya başka bir yerden dosya indirerek Flashtool Programı ile yukleme yapmaya çalışırken mi telefon bu sorunu yaşadı ?
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    harbibirii ile görüşülüp cihazının servise göndermesi gerektiğinin bilgisini kendisine aktardık İyi günler Quatro Mobile
  • QuatroMobileTeknik Q kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sanırım başka bir konuda da Flashtool ile v1.0.7'i kurmaya çalışmış. Belki sorun ondan sonra oluşmuş olabilir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_109108103/f_//tm.htm#109108103

    Servise gönderme kararı verdiyse e ozaman kolay gelsin size ;)
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Flashtool ile v1.0.7'i kurmaya çalışmış. Belki sorun ondan sonra oluşmuş olabilir. demişsiniz ilgisi yok maalesef hiç tepki vermedi onunla alakalı durum olsa tepkisel bir durum olurdu yani anlıyacayını tanımadı hiç bir şeyle vede açılış farklı olurdu yada hiç açılmazdı telefonun kendi yazılım güncelemesindne bahsediyoruz dısardan kesinlikle bilinmeyen yazılım yüklenmez o yüzden yazılım güncellemesi yaparken acılmaması bu telefon için hoş olmadı ve her güncelleme esnasında telefonun eğer bu şekilde promlem yaratacaksa sorun haline getirecek ise olay baska yere gider ve diger sorunları detayıda kagıda yazdım gereken yapılır tam anlamıyla kesinlikle kullanım hatası nede telefon dışında yükleme durumundan kaynaklı durum değildir ( yüklenmedi) yeterince açık ve net anlattım tavsiyede etmiştim alacak olanlarada daha önceki yorumlarımıza bakarsanız masrafsız şekilde 1 kuruş alınmadan giderilmesi istiyoruz iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 6 Kasım 2015; 14:09:20 >




  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    Kızmayın hocam. Diğer konuda yazdığınızı okuduğuma göre win10 yüklü bir cihazda yapmaya çalışmışsınız digital imza kontrolünü devre dışı bırakmadan driverları yükleyemezsiniz zaten. bydublor arkadaşımıza tepkinizi ise hiç anlamadım . Arkadaş burada herkese elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan bir forumdaş. Telefon ile ilgili bir sıkıntınız varsa Quatro ile iletişime geçin merak etmeyin hallederler , bu ufak tefek şeyler için kimseden ücret talep ettiklerini duymadım henüz merak etmeyin. İyi forumlar.
  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    Bu çıkışınızın derdinizi tam olarak anlatamamanızdan kaynaklandığını düşünüyorum.

    Kezâ, android kademeli sürüm yada son sürümü yüklemeye çalıştım yazmışsınız. o zaman aklıma direk android 5 yada custom rom yüklemeye çalıştığınız gelir. Başka bir konuda da arkadaşın m1453'e guncelleme geldi konusunda Mesajınızı görünce sorunun ondan sonra oluşmuş olabileceği geldi. Ancak direk şunu yazmış olsaydınız " telefona sistem güncellemesi geldi. telefon yeniden başladı ve ekran gitti açılmıyor." bu cumle bile daha sonraki yardım açısından yeterli olurdu. Yine de ben sizden ve forumdakilerden özür dilerim. Yardımcı olmaya çalışırken yanlış bilgi verdiğim için.

    Teknik servis gereken işlemi en hızlı şekilde yapacaktır. Musterih olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    hocam sorun değil.Arkadasin telefonunda bir sorunu var ve bizde yanlis olasiliktan bahsetmisiz.Teknik servis halleder. sizin keyfiniz nasıl saglik sihat isler güçler ? uzun zamandir sizi konularda pek goremiyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Koşturmaya devam hocam :) Konuyu takip ediyorum ama siz nasıl olsa ben görmeden hallediyorsunuz sıkıntıları :) Size laf gelince dayanamayıp yazdım... Eskisi kadar olmasa da buralardayım merak etmeyin. Görüşmek üzere iyi forumlar.
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Emek olmadan yemek olmuyor hocam bizlerde ayni kavganin peşinde koşturmaya devam ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Estafullah yanlış anlaşılma oldugu için yazdım bende tekrar yazma gereyi duydum tepki filan vermedim yanlızca sorunu ne oldugunu anlatmaya çalıştım herkes yanlış anlayabilir tabi yardımcı olmaya çalışıyorsunuz tabi devam ediniz tepki filan olayı olarak algılamayınız sadece telefonun güncelleme dışında zaten yükleme filan olmadı onu anlatmaya çalıştım cihazın kendi yazılımı yada anroid olsa bile bu sekilde siyah olmamalı tekrar acılmama gibi durum olmamalı izin vermemeli daha dogrusu sistem şaşırdım servis teki arkadaşta anlattık artık gerisi onlara kaldı .
  • harbibirii kullanıcısına yanıt
    Firmanın teknik servisi sizinle irtibata geçmiş zaten. Onlar gerekli işlemleri telefonu gönderdiğinizde yapacaklardır.
    Hayırlı günler.
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Estafullah kasai bey kızdığım yok ne haddimize yardım almaya çalışıyoruz sadece kendisinden ve fikir alışverişi yapıyoruz sadece güncellemeden sonra zaten servisi aradık dedikleri şeyde yükleme yapalım belki düzelir dedim zaten boşa uğraştık driver kurulu değil :) sonuç itibariyle androind yeni süürm diye bir şey oldu onu güncelledi bunun dışında müdahele olmadı ve güncellemeyi yapınca orjınal ismiyle açılıp telefon simsiyah olarak kaldı olay bu yani normalde yapmaması gereken bu durum nedne böyle olur sizce merak ettim telefonun kendisine ait bir durumda güncelleme yaparken hep böyle sorunmu yaşanacak kendilerine not düştüm en son sürüm ne ise onu yüklesinler güncelleme gelirse telefona yine aynı sorunu yaşamayalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbibirii -- 6 Kasım 2015; 16:59:43 >
  • quatronun deri kılıfı falan olsa güzel olurdu kart gözü para gözü olanından . böyle bi kılıf var mı? yoksa ki yok diye biliyorum çıkacak mı?
  • 51yusuf 5 kullanıcısına yanıt
    çin sitelerinden temin edebilirsiniz.

    http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20151109025223&SearchText=case+inew+v3

    f1453/inew v3
    m1453/inew v7
    f1453plus/inew v3plus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 9 Kasım 2015; 13:30:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydublor

    çin sitelerinden temin edebilirsiniz.

    http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20151109025223&SearchText=case+inew+v3

    f1453/inew v3
    m1453/inew v7
    f1453plus/inew v3plus

    inew v3 için olan kılıflarda plus a uyuyor plus olanlarda v3 belirtmek istedim :)
  • cihaz geldi kargoyuda kendileride tamamen karşılasa iyi olurdu neyse uyarıda belirttiğim gibi yanlız şarj etmiyor bu sefer uyarıda belirtmiştim özellikle not düştüm ama bakıyorum yüzde 46 lardan yukarıya cıkmıyor şimdi nedir bu sorun şimdide sarj kablosu degilde adaptörü yada telefonun şarj etme sorunu var neden kontrol etmediniz not düştük o kadar şimdi test konumundayım 30 dakika gectin yüzde 46 ne oalcak bakalım inşallaj aynı olmaz yada 47 48 saatlerce 1 basamak artarak sarj mı olur neyse 30 dakika sonra kontrol edecem yazarım. normalde kaç saatte şarj oluyor kullanan yeğenime sormadım daha gelip almasın diye bilen varmı M1453 modelidir.
  • 45 dakika dan sonra 47 den yüzde 51 oldu normalmi arkadaşlar bu şimdi :S
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.