Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.402
Cevap
96
Favori
396.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bi ara firmanın düşündüğü modellerden biri olan Kingzone N5 i başka bir firma 4.5G model adıyla satışa sunacakmış. Bakalım ne yapacaklar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Firma Kingzone N5'i düşünüyordu ancak numunede sıkıntı yaşadılar diye biliyorum. Ekran paneli ile alakalı. Sonrasında vazgeçtiler mi ne yaptılar konu hakkında bilgim yok. Ancak sanırım eser bey ay sonunda yeni model belli olur diyordu. Bu sene için yeni bir model geleceğini sanmıyorum ama yeni yıl Quatro için güzel geçecek diye bir beklentideyim.

    Ben özellikle Piyasada 5.5 inc uygun telefon azlığından yakınıyorum umarım bu konuya bir el atarlar.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    İnşallah planlamaları istedikleri gibi gider zira piyasada uzun zamandır yeni bir modeli yok Quatro Mobile in. Ayrıca 5.5 inçlik cihaz amiral gemisi sınıfında güzel olabilir. Bekleyelim ve görelim bakalım Quatro bizlere ne gibi süprizler hazırlamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydublor

    çin sitelerinden temin edebilirsiniz.

    http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20151109025223&SearchText=case+inew+v3

    f1453/inew v3
    m1453/inew v7
    f1453plus/inew v3plus

    Cevap için sağolun ancak Çinden falan hiç almadım almayıda düşünmüyorum. Quatro yetkililerinden bu konu hakkında çalışma bekliyoruz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 51yusuf 5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 51yusuf

    Firma olarak deri kilifimiz bulunmamaktadir. Diger kiliflar ise suanda telefonal.com da satilmaktadir.

    Saygilarimla
    Quatro Mobile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrblar Surekli uyari geliyor yukseltme diye kabul edelimmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan2185 V kullanıcısına yanıt
    ekran görüntüsü atabilir misiniz ? ses kidma + guc tusuna 4.5sn basili tutup. Ne yazdığını gorelim. muhtemelen yazilim guncellemesi olabilir ama ekran goruntusi atarsaniz iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar uzun zamandir ugramiyordum.maalesef dun gece telefonumda ariza meydana geldi muzik dinleyip internette gezinirken bir an telefon dondu.oyle 1 dk kaldi sonrasinda bataryayi cikarttip bekleyip telefonu actim acilir acilmaz surekli kapaniyor telefon bu yaklasik 20 kusur kere oldu sonunda actim bir kere yarim saat kullandim.duan hala devam ediyor.Sehirdisindayim sali istanbula donucem telefonu acamiyorum.Telefon lazim ama servisi aradigimda cihaz olmadigini soylediler agustostada diger telefonumda yasadigim problemdede israr edince 1 adet servis cihazi oldugu soylenmisti.Eser bey Halil bey servise baktirirmisiniz servis cihazi varmi yolluyabileceginiz istanbulda olsam sorun yok ama yardimci olursaniz sevinirim.

    Edit:Bayadır telefon hafızasındaki kişisel dosyalarımı hafıza kartına çekmeye çalışıyorum 2 dakikada 1 kapanıyor sanırım 100 e yaklaştı hatta acılıs ekranında bile kapanıp oto resetliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vodoo84 -- 19 Kasım 2015; 12:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm inew 7 telefona bu romu yüklersen sorun çıkarmı acaba
  • hagi06 H kullanıcısına yanıt
    selam inew v7 modeli quatronun m1453 modeli ile aynı. Ancak Quatro m1453 ün stock romu (kesin olmamakla beraber) LCD driverdan dolayı çalışmayabilir. İnew kendi telefonlarında aynı modellerde bile farklı ekran driverları kullanmakta. Sorun olup olmayacağı konusunda net bir şey demek doğru olmaz.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..
  • Beyler Quatro F 1453 PLUS almayı düşünüyorumda tanındık bir marka olmadığı için tedirginim. Alanlar memnunlarmı değillermi , garantisi nasıl hızı nasıl , donma oluyormu yorumlarınızı bekliyorum . Maddiyatımda yok kaç aydır birikmiş parayla alıcam boşa gitmesin para malum öğrenciyiz. Şimdiden teşekkürler herkese hayırlı günler.
  • Gencoglu G kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108300565

    ana konusu burada ilk mesaji gunceldir. ben kendi adima memnunum kasilma vs hic yasamadim. ancak ben encok yanit veren ve iki telefonun ana konu sahibi oldugum için beni belki objektif gormeyebilirsiniz o yüzden diger arkadaslarin yorum ve paylasimlarini kontrol edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Kardeş burdaki yorumlara baktımda kimi imei' li yok diyor kimi telefon donuyor kapanıyor vs.. gibi şeyler diyo şikayetler memnuniyetten fazla. Telefon burdan güzel duruyor ama bilmiyorum öğrenciyiz bizde 650 lira gibi bi para hazine değerinde bize :)
  • Gencoglu G kullanıcısına yanıt
    Nerede o daha çok olan şikayetler. İmei derken ne demek istediniz anlamadım. Bu ürünlerdeki garanti ve servis olayını tr de başka veren yada vermeye niyeti olan firma henüz görmedim merak etmeyin. Ama size tavsiyem siz lenovo a7000 alın dünya markası sıkıntı yaşarsanız quatronun kıymetini anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencoglu G kullanıcısına yanıt
    Ayrıca kardeş diye hitab ettiğiniz kişi sizden yaşça oldukça büyük keza bende. Neyse siz başka marka alın bence uğraşmaya değmez quatro...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenci kardeşimiz sanırım telefon ilk çıktığı gün Btk sisteminde yaşanan sorundan dolayı imeiler kayıtlı degil gozukuyordu sisteme düşmemişti. Muhtemelen Onu gormus lakin iki gun sonra imei kayıtlı değil yazan arkadaşın imei kayıtlıymis mesajını görmemiş. Ben çok fazla konusunda şikayet yaşayan gormedim f plus modelinde. bir iki arkadaşimizin androidin ip verip hep ayni modemde o ipiden baglanmasina bagli wifiye bazen baglanamama ve bir iki arkadaşinda şebeke sıkıntısı onlarda zaten ya teknik serviste yada diger kullanici yorumları ile çözüldü. binlerce adetli satılmış üründe bunlari normal karşılıyor karşımda teknik servis manasinda da muhatap bulabildiğim içinde kendimi ve arkadaslarimi sansli sayıyorum. Son sozum ise gözünüzü korkutan bu sorunlardan dolayi kasai hocsmın önerdiği lenovo a7000 alıp kafanizin rahat etmesi olur. hem marka bilindik, hem teledon 5.5inc, hemde teknik olarak sizi fazlası ile memnun edecektir. hangi marka modeli alırsanız alin icinize sinsin telefonunuz ve guzel.günlerde kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hayırlı günler.. telefon resimde görüldüğü gibi oldu. çalışmasında sıkıntı yok... ama çok kötü gözüküyor. Eğer telefonu tamamen kapanmış işlemci yanması gibi suya düşmesi gibi ölmüş cihaz varsa sırf çerçeve için satın alabilirim.
  • daimbey kullanıcısına yanıt
    Kilif kullanin , o kisim kapansin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Burdak kimseyi tanımıyorum ne seni ne diğer arkadaşı yaşınızı nerden bilebilirim ? Hayır bu telaş ne anlamadım ? Yoksa sizdemi ücretsiz telefon alıp tanıtım yapanlardansınız baktımda 2014'den beri burda telefonu savunuyorsunuz. Hayır anlamadığınız bişe var bu ülkede herkes zengin değil durumu olan var olmayan var herkes direk gidip telefon alamaz durumu olmayan araştırır ondan sonra alır. Telefonu alan diğer arkadaşlar yorum atsın (objektif olanlar)
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.