Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bydublor

bence güzel bir model olacakmış gibi bir şey var içimde :D Hai geldiğinde bu olmuş diyeceğiz gibi bişi.

inşallah hocam şöyle şöytle sarsıcak bişi oılsada stokları eriitsek t1461 anneme almıştım ilk sonra benim telefon da vahim bir olay geçirince idare etsin diye bir t1461 de kendime almıştım öyle bir model gelirse onuda alıcaz gibi t1461 ede bir eşe dosta uğurlaycaz gbi.quatro ya güvenirim şöyele eli yüzü düzgün bol ramli 3000mah üstü bataryalı güzel kameralı bol çekirdekli bol ghz li bir quatro ya kim hayır diyebilir ki.
  • Bundan sonraki cihazlarda bu ay icerisinde belli olucak burdan bilgilendirme yapacagim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatromobile Q kullanıcısına yanıt
    Eser bey artık üst sınıf cihaz bekleyenler çoğalmıştır diye tahmin ediyorum.Özellikle amiral gemisi denilen sınıftaki cihazlardan birisiyle piyasaya giriş yaparsanız hem sizin için hem de biz tüketiciler için çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Eser bey artık üst sınıf cihaz bekleyenler çoğalmıştır diye tahmin ediyorum.Özellikle amiral gemisi denilen sınıftaki cihazlardan birisiyle piyasaya giriş yaparsanız hem sizin için hem de biz tüketiciler için çok güzel olur

+1
  • rasim535 R kullanıcısına yanıt
    Hocam selfie çubuğunu ne yaptiniz sonuc alabildiniz mi onerdigim program ile ?

• arkadaşalr telefonu satıyorum almak isterseniz quatro f1453 kutusunun içindeki malzemeler kullanılmadı kulaklık kılıf v.b. şeylere dokunmadım kutusuyla duruyor ayrıca 3 adet batarya vereceğim bira tanesi 2100mah diğerleri 1900mah ankaradayım almak isteyen buradan mesaj atabilir istediğim fiyat 250tl.
  • Şans böyle bişey olsa gerek bayram arefesinde telefon arıza verdi ve muhtemelen anakart arızası gibi gözüküyor bayramda kaldık telefonsuz şimdi işin yoksa git konsinye cihaza 200-300 lira para ver..!

cihaz servise gidecek gelecek bakılacak yetişmesi mümkün değil.
  • Merhaba arkadaslar uzun zamandir girmiyorum foruma yine telefon lazım oldu 3. Quatro telefonumuzu alıcaz T1461 dusunmekteyim.f/p olarak baya iyi suan 329 tl ye gordum en ucuz daha ucuzu varmi suan indirim kampanyasi goren arkadaslar varsa bi bilgilendirir mi beni?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo84

Merhaba arkadaslar uzun zamandir girmiyorum foruma yine telefon lazım oldu 3. Quatro telefonumuzu alıcaz T1461 dusunmekteyim.f/p olarak baya iyi suan 329 tl ye gordum en ucuz daha ucuzu varmi suan indirim kampanyasi goren arkadaslar varsa bi bilgilendirir mi beni?

hepsiburada de şuan 329tl ve 50tl çek veriyor onu sayarsak 279tl

n11 den ise şöyle yapabilirsiniz 329tl fiyat
    22 tl yeni üye bu iki 11tl şeklinde
    5tl n11 uygulaması indirenlere
    11tl de bkm express indirimi var

yani telefon 302 tl ye geliyor ve +11 tl çek te cepte kalıyor.

En ucuz böyle şuan hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 13 Temmuz 2015; 21:50:53 >
  • arkadaşalr telefonu satıyorum almak isterseniz quatro f1453 kutusunun içindeki malzemeler kullanılmadı kulaklık kılıf v.b. şeylere dokunmadım kutusuyla duruyor ayrıca 3 adet batarya vereceğim bira tanesi 2100mah diğerleri 1900mah ankaradayım almak isteyen buradan mesaj atabilir istediğim fiyat 250tl.

telefon gayet temizdir sıkıntısı yoktur fiyatı bilerek ucuz çektim çünkü başka telefon alacağımdan dolayı ankaradayım görmek isterseniz bana ulaşabilirsiniz teşekkürler.
  • Vodoo84 kullanıcısına yanıt
    250 liraya satıyorum telefonumu ilgilenirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Ben super backup programını kullanıyorum hocam. Herşeyi tek tek (arama kayıtları mesajlar kişiler programlar yerimleri vs..) yedekleyip sonra o yedekten geri yüklüyorum. Yedeğide pc ye aktarıyorum başına birşey gelmiyor.

hocam programı denemedim henüz, şehir dışındaydım, bayramdan sonra deneyeceğim, teşekkür ederim. telefonu usb ile bilgisayara bağladığımda resimleri kopyalamıyor çoklu halde. bu yüzden program daha pratik olur diye düşündüm. sadece resimleri kopyalasam yeter aslında.

bu arada telefon rootlu değil @bydublor

• quote:

Orijinalden alıntı: abduko

250 liraya satıyorum telefonumu ilgilenirseniz.

Hocam maalesef alacağımız telefon hediye olucak o yuzden 2.elle ilgilenmiyorum.

• İlginiz için teşekkür ederim.

• .

• aksesuar arıyan arkadaşlara iyi haber

• arkadaşlar bizim telefonlarda xioami mi band çalışıyor mu ? deneyeniniz var mı ? verdim siparişi ama çalışır inşallah.
  • Arkadaşlar telefonum geçen ayın sonu gibi hata verdi. Müşteri hizmetlerini aradığımda anakarttan olabileceğini ve servise göndermem gerektiğini söylediler.

Anarkart gecikmesi, gümrüğe takılması derken biraz bekledim. Dün telefon elime geçti, içinde uygulama falan yoktu line gibi... Fakat biraz farklıydı menüsü, uygulamalar daha hızlı çalışıyor telefon daha seriydi. Kamerası ayrı güzel göründü. Kardeşlerimin biri m serisi diğeri t serisi kullanıyor. Neyse m ile kamera karşılaştırması yaptım benim baya farkla öndeydi.

Dün gece yarısı nfc aklıma takıldı ve hiçbir şekilde ayar kısmında bulamadım. Bugün quatro mobile yetkilisiyle facebookta yazışırken telefonumun içine f1453 plus anakartı takıldığını söylediler. Gümrüğe takıldığını söylemişlerdi f serisi anakartların ellerinde kalmamıştı o zaman

Şuan Türkiye'de ilk f453 plus kullanan ben oldum. Antutu puanını ve anlamadığım antutu özelliklerini aldım. Antutu puanı 31 bin küsür çıktı. İçide olsa plus telefonum var. 2 gb ram 18 arka 8 ön kamera( m ve f göre oldukça iyi) 8 çekirdekli. Benim gibi tekonolojiye yakın olmayan birinin diyebilecekleri bunlar. Birde kim ne derse desin quatro telefonlarda sesimin gitmesi ve ses gelmesinde kısıklık oluyordu bunda öyle bir şey yok.

Merak eden olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 15 Temmuz 2015; 16:47:04 >

• soyken kullanıcısına yanıt
    şanslısınız :) Quatro şaşırtmaya devam ediyor. plus'ın tek farkı içeriğiydi zaten. Kasa birebir aynı. Güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.