Şimdi Ara

Quaresma'yı Sosyal Medya Operasyonlarıyla Göndertmeliyiz !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çoluk çocuğa her konuda sallayacaz diye bir şey yok.
    Daha geçen hafta yazdım. Oly maçı sonrası Rabona'sına laf ettiniz cevabı görüntülü verdik.

    2.yarı oyundan çıktı Quaresma, bir tane pozisyon olmadı ondan sonra! Adam kötü maçında bile frikik alır korner alır, topu rakip sahaya yıkar. Zaten her şutu, her pas seçimi iyi olsa bu adam bizde oynamazdı. Geçen sene Nani bile Q7 katkısı veremedi Fenere. Getirin Shaqiri-Nani-Lens falandan en az 2 tanesini Q7'yi yollarız, piyasası bol.
    Kayseri maçı Quaresma yoktu tüm oyun kitlendi. İç sahada Kayseri gibi açık oynayan takıma 4 tane rahat rahat atmamız lazımdı ama Q7 yoksa pozisyon yok.

    Akıl var mantık var ama bizim 3.lüğü ezberlemiş bir kısım taraftarda bunlar yok!

    Size kalsa Biliç-Carvalhal vs şekilli antrenör olsun, Veli-Holosko'larla nice 3.lüklere yelken açalım.
    Şu 3.lük ruhundan sıyrılamayanlardır hep Quaresma'ya laf atan. Zamanında bir gaz Fernandes'i yollattınız da noldu o sene?

    Quaresma'yı yollamak için önce;

    1-Karşı kanadına Babel gibi 5 maçta bir kolay maçta gol atan oyuncu değil, her maç iyi oynayan pozisyon yaratan-gol atan oyuncu alınsın. Lens'i koy mesela Babel'in yerine.
    2-Quaresma'dan daha iyi bir kanat oyuncusu alınsın.
    3-İyi bir yedek kanat oyuncusu alınsın

    Bunları yapsınlar. 2 tane sağlam 1 tane iyi kanat alsınlar sonra Q7'yi beraber havalimanına götürürüz.
    G.Töre gelecek seneye Q7'yi arar olacaksınız. Töre daha da el freni ve sezonun yarısında yatan bir oyuncu olarak Q7'den iyi değil.


    ***

    Kendini Bayern taraftarı sananlar aklını başına devşirsin.
    Bayern taraftarı olsan Robben'i bile harcarsın; dersin Ribery-Costa falan var.
    Beşiktaş'ta işte Babel ve Aras var.

    Size kalsa Beck'i çok seversiniz ama fark yaratan oyuncu G.Gönül'dür. Hata yapsa dahi yetenekli hoca Ş.Güneş'tir Biliç değil.
    Bu konuda utanmadan Holosko öven arkadaş gitsin bir zahmet ortasıra takımı tutsun. Beşiktaş'a gelen her yeteneksizin dostu olmaktan bıkmadınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o3 -- 21 Mart 2017; 0:59:32 >




  • o3 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iyi yazmışsın hoş yazmışsın.Haklı olduğun yerler var.Şunu kısaca belirtiyim Holosko kötü topçu değildi.



    Quaresma konusuna gelirsek senden ve quaresmayi seven bütün Beşiktaşlılardan sadece şunu bir düşünmesini istiyorum.Futbolunu asistini bir köşeye ayıralım.Bir sene daha hatta iki sene daha bu adamın triplerine katlanmaya gözünüz kesiyo mu.Şenol hocayı zor durumda bırakmasına gönlünüz el veriyo mu gerçekten.Bu kadar mı aşıksınız bu adama.Yani 2 sene daha kalsın biz şunlarla uğraşalım size göre.Quaresma acaba kırmızı yiyicek mi ne zaman atilicak.Oyundan çıkarken hocaya el kol yapıcak mı.Atibaya Oğuzhana bagiricak mi.Kabul edelim ki Quaresma bu sene atılması gereken bir çok maçta atılmadı.Seneye bu hakemlerin bunu yapacağının garantisi yok.Bir anda herşey terse dönebilir.Yani bunlarla uğraşalım istiyorsaniz eyvallah sizin dediğiniz olsun kalsın ne diyim.



    Ama ben katlanabiliceğimi düşünmüyorum bu sorumsuzluklara.Gözüm kesmiyo bunlarla ugraşmaya Quaresmanin yerine vasat oyuncu da alalım demiyorum.Gider genç bi tane fişek hızlı bi adam bulursun.Neyse hayırlısı olsun diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Quaresma yollansın diyenler net söylüyorum futboldan zerre anlamıyordur.Kafayı mı yediniz ya.Q7 Allah korusun sakatlansın.Şampiyonluğu ve Lyon maçlarını unutun.Adam tek başını Beşiktaş'ı sırtlıyor.Ne Talisca Ne Babel Ne Aboubakar.Şu takımda kaliteli bir atak izlemek istiyorsan Q7 olacak takımda.Sizin o beğendiğiniz Talisca var ya hiçbir halt yapmıyor asıl.Onun yüzünden geçen maç q7 sürekli ortaya geldi.Herkes sıkışınca Q7ye atıyor.Evet daha olgun davransa dönem dönem saçmalamasa süper olur da o zaman da Xavi,İniesta gibi kariyerinin büyük bölümünü Barcelona'da oynardı.Beşiktaşın sahasına da anca avrupa maçlarında kurada çekersek takımını öyle gelirdi.İstediğiniz şeyi de bir düşünün.Bu yetenekte adam sorunları olmasa Beşiktaş'ta ne işi olur.

    Bir de eleştirdiğiniz adam 5 GOL 12 ASİST yapmış biri el insaf.İnsan utanır ya
  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Ya 2 artistik hareket, 2 tane afra tafra yaptı diye bir Q7 nefretiniz var ki Beşiktaş sevgisinin önüne geçiyor...

    Yav arkadaşım bu adam hakkında Gomez ne dedi? "Takımın Superman'i."
    Cenk 1 ay önce ne dedi? "Avrupa'nın en iyi 3 kanat oyuncusu(ortacısı)."

    Şimdi Oğuzhan-Atiba hakkında ne dedi tam sözleri hatırlamıyorum. Ama açalım bakalım röportajlara.
    Quaresma'nın oyuncularla arası iyi. Sahada bağırıp, çağırdı diye kötüye giden oyuncu görülmedi. Hocaya da bir terbiyesizliği olsa Şenol Hoca keser biletini.
    Adam oyunda olmadığı zaman topu tutamıyoruz, rakip sahaya yığılamıyoruz. EN BASİTİ YOK İŞTE HÜCUMDA POZİSYON! Antalya maçında kötüydü, formsuz zaten ama ölüsü bile oyundayken bişiler yapıyor.
    Size kalsa yetenekli oyunculara tek tek kulp bulup yollarız. Oğuzhan etrafa bağırıyor, güçsüz deriz. Talisca işte çok top kaybediyor, Babel 5 maçtan birinde var, Q7 artist, Tolgay kötü oynuyor deriz yollarız hepsini, Fenerbahçe gibi hücumcusu kalmayan ne idüğü belirsiz takıma döneriz.

    Ben Atiba'ya da Fabri'ye de Marcelo'ya da Gönül-Caner-Adriano-Gomez-Sosa ve daha saymadığım bir sürüsüne senin deyiminle "aşığım".
    İyi oyuncuyu seviyoruz birader. Tolga Zengin gibi "adam" olması umrumda değil. Topuna bakıyorum.
    Abou denen çocuk daha sevimli, Cenk daha Beşiktaşlı, Demba Ba daha sempatik ama hepsinin kralı M.Gomez'dir onu en çok severim keşke kalsaydı derim.
    Atiba 2 tane afra tafra yapsa da OYUNUYLA ligin tartışmasız en iyi ön liberosudur. Afra tafra yapmıyor olduğu için herkesin gözünde ekstra sevilir. Oğlu bile sevilir. Bu tavrının getirdiği bir artı onun için. Ama eğer Atiba 2 sene sonra yaşlanırsa, yerine yeni oyuncu alınsın denir.
    Futbola bakın azıcık. Hal-Tavırlara bakıp Damat mı alıyorsunuz? Q7'nin Melo tipi terbiyesizlikleri olsa anlayacam ama yok abi. Atiba kadar adam değil, Olcay-Holosko belki daha karakterliydi ama kötülerdi.
    Sırf "adam" diye Biliç-Holosko-Olcay-Veli'yle mi ömür geçircez?

    ***

    Ya o gidince Holosko almayalım genç olsun fişek olsun vs gibi boş laflar etmeyin boşuna. YOK BÖYLE BİR DÜNYA. Quaresma'nın afra tafrası olmayan aklı başında hem de genç olanını 25m euro'ya alırdın eskiden. Şimdiki piyasada azıcık iyi oynayan kanat oyuncusunda 20-30-40m eurolar gömüyorlar.
    Babel yerine 1 tane, Q7 yerine 1 tane sonra da yedeğe 1 tane kanat alsınlar diyorum. Ama alamayacaklarını da biliyorum.

    ***
    Sosa-Gomez gitti de ne alındı? 2 kiralık oyuncuya bir sürü para yatırdık. Yarım yamalak oynuyor ikiside. Abou'nun senelik maliyeti 5.5m euro takıma yaptığı katkı Q7nin yarısı etmez.
    Abou 3 tane kırmızı gördü. Quaresma geldiği 2 senede 3 kırmızı gördü diye adam her maç atılıyordu dediniz. Halbuki gördüğü kırmızıları hep 85-90da yenilginin siniriyle görüyordu. Abou görüyor 30da 50de 60ta.

    ***
    Quaresma'ya stadta söven kişiler var ama çıkarken neredeyse herkes ismini haykırıyor. Kanlı canlı izleyin de görün ne diyim. Adam fizik olarak çalışıyor, maç içinde deparı,koşusu, isteği, arzusu belli. Sorumluluk alıyor.
    Devrede 5 kere heyecan yaratıyor 3ünü boşa harcıyor tamam ama onun yerine başkasını koydun mu 0 üretkenlik oluyor.

    Sosa-Gomez kalitesinde kanat alalım 2 tane Q7'yi yedeğe hemen çekelim.
    Yoksa afra-tafra yaptı diye kendimi üzemem.
    Müzmin 3.lük mü yoksa Quaresma'nın arada bir saçmalasa da attırdığı gollerle gelen puanlar ve şampiyonluk mu? Şu anki seçim budur.
    Ha seneye "gömü" buluruz Q7'nin aklı başında olan versiyonunu alırız o parayla ben varım o işe.

    Emin olun Ş.Güneş keyfinden oynatmıyor Q7'yi. En iyi kanat o. Beck varken G.Gönül'ün öne geçmesi de aynı mantıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o3 -- 21 Mart 2017; 2:58:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: largo21

    Quaresma yollansın diyenler net söylüyorum futboldan zerre anlamıyordur.Kafayı mı yediniz ya.Q7 Allah korusun sakatlansın.Şampiyonluğu ve Lyon maçlarını unutun.Adam tek başını Beşiktaş'ı sırtlıyor.Ne Talisca Ne Babel Ne Aboubakar.Şu takımda kaliteli bir atak izlemek istiyorsan Q7 olacak takımda.Sizin o beğendiğiniz Talisca var ya hiçbir halt yapmıyor asıl.Onun yüzünden geçen maç q7 sürekli ortaya geldi.Herkes sıkışınca Q7ye atıyor.Evet daha olgun davransa dönem dönem saçmalamasa süper olur da o zaman da Xavi,İniesta gibi kariyerinin büyük bölümünü Barcelona'da oynardı.Beşiktaşın sahasına da anca avrupa maçlarında kurada çekersek takımını öyle gelirdi.İstediğiniz şeyi de bir düşünün.Bu yetenekte adam sorunları olmasa Beşiktaş'ta ne işi olur.

    Bir de eleştirdiğiniz adam 5 GOL 12 ASİST yapmış biri el insaf.İnsan utanır ya

    Kazandırdığı onca puanı geçtim;
    1- Avrupa maçı oluyor tüm rakip oyuncular "Quaresma'ya saygısından, çekincesinden" bahsediyor.
    2- Transfer için oyuncu bakıyoruz; bulabildiğimiz en iyi 2 adam Talisca-Abou gelirken ilk lafları "Quaresma yanında oynamak onur" oluyor.
    3- Rakip bekler vs çıkamıyor genelde. Adam topu aldı mı ayağına girmiyorlar arkada bekliyorlar. Psikolojik üstünlük sağlıyor adam. Yaptığı artistik hareketler içerde dışarda her tribünde ouuvv sesleri çıkarıyor. Oly deplasmanında dahi o sesi duyuyorsun. Rakip oyuncular o an hareket efektif mi diye bakmıyor saygı duyuyor, çekiniyor.
    4- Cenk Tosun-Oğuzhan bu çocuklarda öyle acayip bir "winner" karakter yok. Quaresma'yı yanlarında görünce bir destek noktası oluyor.
    Gomez-Sosa da böyleydi. Onları kaybettik.


    Ayrıyeten 2m eurodan az para alıyor. F/P. Aras da benzer para alıp 1 senedir ilk 18e giremez halde yatıyor.
    Abou'yu kiralaması senelik 5.5m euro. Talisca kiralama+maaş senelik maliyet 3.5m euro.
    Piyasayı bilin önce. Shaqiri-Lens falan alacaklarsa uygun maaş ve bonservise alsınlar da o iş kolay değil.




  • İci boş konu açmada üstünüze yok. Q7 gitsin diyorsun da yerine kim gelecek? Sosa gitti talisca geldi, gomez gitti aboubakar geldi. Q7 gidince cristiano ronaldo vs mi gelecek.
    Daha iyisi gelecekse yarın gitsin, yoksa bu sene Q7 olmadan zorlanıyoruz ataklarda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkliburak92

    Holosko dediğin adam en azından adam gibi adamdı.Bir gün takımda huzursuzluk çıkarmadı.Yedek kaldı, kiralandı.Elinden geleni yaptı her zaman.



    Adam holosko+bir miktar para oldu yıllarca :D Yine de sesini çıkarmadı.

    Yahu Holosko gibi faydasız bir herifi sırf adamlığıyla savunmak da ayrı bir saçmalık. Gerçi adam gibi adam nasıl olunuyor onu da anlatırsan iyi olur. Nedir yani Holosko kırmızı ışıkta yaşlılara, marketlerde kasiyerin yanında paketlemeye yardım mı ediyor?

    Yedek kaldıysa iyi topçu olmadığı için kaldı, kiralandıysa da bu takımda oynayacak kadar iyi olmadığı için daha düşük takımlara kiralandı. Adam da kapasitesinin farkında ki ses çıkarmamış, huzursuzluk yaratmamış.

    Bir Holosko bir de Delgado. Bir halt edemeden ''kör ölür badem gözlü olur'' misali bizim saf taraftarın ölümüne desteklediği boş adamlar.




  • Quaresma'nın hala daha verdi zarardan çok yararı var. Onun verdiği yararı verecek başka biri geldiğinde veya alınabilecek kadar bonservis önerildiğinde konuşulacak mevzuları sadece 2 kanat oyuncumuz varken konuşmak, birini harcamak akıl karı değil.
    Quaresma gelirken gelmesine karşıydım şuan yaptıklarından daha kötüsünü yapacağını düşünüyordum ama şuanda öylesine harcanmasına karşıyım. Takımın hücumdaki en iyi, en etkin oyuncusu.
  • o3 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediklerinde yine haklı olduğun kısımlar var. Ben o romantik Beşiktaşlılardan değilim.Bilic-Veli'yi üçüncü de yapsa seven adamlardan değilim.Başarısızsan gidersin.Ben bu takımı seviyorum.Beşiktaş kazandığında haftam güzel , kaybettiğinde kötü geçiyor.

    Şimdi idrak edemediğiniz kısım şu. Quaresmanin ilk dönemini hatirlayin.Demirorenli yillar.Ne kazandırdı bu adam bize.Hiç birşey.O dönemde sadece bir türkiye kupası alındı. Onun da üstüne şaibe geldi.O kısıma girmiyorum.

    Gelelim ikinci quaresma dönemine.Geçen seneki şampiyonluğun mimarları Gomez-Sosa-Atiba-Oğuzhan'dır.Herkesin emeği var ama en yüksek katkıyı verenler bu dörtlüdür.Quaresma da katkı vermiştir ama yine takıma zararları olmuştur.Gereksiz bir iki kırmızısını hatırlıyorum.Kayseri maçı , Trabzon maçı.

    Bana Quaresmanin derbi golünü bulabiliyor musunuz.Sayısız derbi maçına çıktı.Bir tane derbi maçı aldı mı ? Gomez geldi 1 senede 3 tane derbiyi aldı.Sosa da da aynı sorun vardı.Büyük maçlarda oynayamazdı.Quaresma'nın gs ye iki golü var rakibe çarpıp falan giren tuhaf goller onlarla gelmeyin.Geçen sene Kadikoyde 2-0 kaybedilen fener maçında Quaresma'nın kaçırdığı bir gol var.Karşı karşıya.Hatirlayan hatırlar. Quaresma bana bu golleri aticak kardeşim.20 küsur derbi oynayip ta bir tanesinde bile iyi oynamayan , golü olmayan , maça ağırlığını koyamayan Quaresmayi istemiyoroum ben.Bana artık derbi maçı alan quaresma lazım.Erman Toroğlu ağzıyla konuşuyorum belki ama bu maalesef böyle.

    Mesela uefa'da finale kaldık.Ben güvenmiyorum Quaresmaya.Siz güveniyo musunuz.Son pozisyon karşı karşıya kim kalsin derlerse Quaresma kalmasın derim.Bu sezon akan oyunda golü yok.Akan oyunda gol yok gol.Kanat oyuncusu.Golleri penaltı ve frikik.Babel geldi kac tane sıkıştırdı.Tamam golcü değilsindir.Asistcisindir.Eyvallah.

    Size bir istatistik vereyim.Mackolikten kontrol edebilirsiniz Türkiye liginin en çok şut atan oyuncusu ya da ilk 3'te.Bu kadar şut atmissin ve akan oyunda golün yok.Demekki şut atmaman gerekiyo artık.Antalya maçında Aboubakara vermediği pasla benim için bitmiştir bu adam.33 yaşındaki adam Aboubakari çekemiyo pas vermiyo.Uefa finalinde de vermez o pası öyle bi adam.



    Bir de şu var quaresma kalırsa yine takımın ona muhtaç olucak.Tek oyun planı quaresma olucak.Ama yollarsan başka planlar da düşünüceksin.İyi topcular alacaksın.Ben Şenol Hocaya çok guveniyorum o konuda.Bu sene aceleye geldi transferler.Önümüzdeki sezon kalkan ffp ile Şenol Hocanin istediği takım kurulucaktir.Ve inşallah o planların içinde Quaresmaaaa Quaresmaaaaa olmaz.

    Ligin son haftalarini gorucez.Son haftalar farklıdır.Winner oyuncu ister.Ben Quaresmaya değil Atibaya Oğuzhana Marceloya guveniyorum.Çünkü önemli anlarda Quaresma orda sizinle olmaz.

    Son olarak eğer hamle oyuncusu olarak kalacaksa kalabilir.60'tan 70'ten sonra girip iş yapabilir.Portekiz milli takımında da böyle kullanıldı iş yaptı. Takımın liderliğini falan verirseniz bu adama bu takım eski günlerine döner.Her sene 3. olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 21 Mart 2017; 12:11:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1881


    quote:

    Orijinalden alıntı: bjkliburak92

    Holosko dediğin adam en azından adam gibi adamdı.Bir gün takımda huzursuzluk çıkarmadı.Yedek kaldı, kiralandı.Elinden geleni yaptı her zaman.



    Adam holosko+bir miktar para oldu yıllarca :D Yine de sesini çıkarmadı.

    Yahu Holosko gibi faydasız bir herifi sırf adamlığıyla savunmak da ayrı bir saçmalık. Gerçi adam gibi adam nasıl olunuyor onu da anlatırsan iyi olur. Nedir yani Holosko kırmızı ışıkta yaşlılara, marketlerde kasiyerin yanında paketlemeye yardım mı ediyor?

    Yedek kaldıysa iyi topçu olmadığı için kaldı, kiralandıysa da bu takımda oynayacak kadar iyi olmadığı için daha düşük takımlara kiralandı. Adam da kapasitesinin farkında ki ses çıkarmamış, huzursuzluk yaratmamış.

    Bir Holosko bir de Delgado. Bir halt edemeden ''kör ölür badem gözlü olur'' misali bizim saf taraftarın ölümüne desteklediği boş adamlar.


    Kardeşim o dönemler çok kötüydü be.Yokluk vardı. Baki mercimeklerle top oynardık.Iste arada Holosko gibi Delgado gibi ne biliyim Fabian Ernst gibi eli yüzü düzgün.Biraz da iyi topcular geldiğinde ben seviyordum.Ergenlik te vardı o zamanlar.Delgado güzel goller atardı.Ama şuan olsa bu takımda kadroya giremezler gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Duyguyla konuşuyorsunuz gene. Tolga Zengin resmen maç satma dedirtecek boyutta hatalarla 2 sene Avrupa'dan eledi bizi bu kadar laf edilmemiştir. Kaç tane kanat oyuncusu bir iş yapmadan gitti. Töre'nin son senesi malum, Westham hali malum. Bruma-Lens-Nani falan yedekte beklese anlayacam. Yok işte. Abou'ya bile mecburuz. Nasıl S.Kurtuluş'a mecbur 2 sene geçirdik. Geçen sene en iyisi Beck'ti. G.Gönül geldi aldı formayı.

    Q7'nin heykelini dikelim diyen yok. Takımın en iyi oyuncusu diyen de yok. Asla yollanmaz 3 sene daha kalacak diyen de yok.
    Ama siz gidip son senelerde Beşiktaş'a gelmiş en iyilerle karşılaştırıp, Alex beklentisi varmış gibi eleştiriyorsunuz.

    Böyle haksızlık edilmez YAZIK-GÜNAH!
    Quaresma varken gelen başarı başkasından o varken gelen başarısızlık sadece ondan... Ayıptır.
    Q7 ilk geldiğinde Erhan Güven gibi 2.lig kalibresinde adamlar vardı ilk 11de. Guti'ler, Fernandes'ler gecelerdeydi. O takımdaki sorun o değildi ki.
    Demiyorum ki adam bir Xavi-Gerrard gibi lider, demiyorum ki Ronaldo gibi gol kralı.

    ***
    Quaresma derbide gol atsın diyorsunda çok yanlış söylem bu
    Adam zaten normal maçlarda da gol atamıyor pek.
    Biz Cenk Tosun falan gibi Konya maçını 2den 5e getiren, istatistiği kabartan golcülere diyoruz öyle derbide atsın diye.

    Kendi ağzınızla da demişsiniz; Sosa da atamıyordu. Sosa 10 numara topçuydu derbide gol atamasa da keşke takımda kalsaydı diye hayıflanıyor herkes. Sosa gidince Oğuzhan'ın verimi 3te birine düştü. Q7'nin ki de düştü artık topu daha geride alıp getirmesi gerekiyor.
    ***
    Fener maçında 2-0lık maçta Quaresma sırf son 10dkda al da at diye bir tane Gomez'e bir tane Cenk'e çok iyi iki orta yaptı. Ve kaçmayacak golleri kaçırdılar.
    Quaresma o maç bir gol kaçırdı ama Gomez de en az 2 tane kaçırdı.
    GS maçı Sosa'nın kaçırdıları da aklımda. Yani şu maçta gol kaçırmıştı diye oyuncu eleştirilmez. Gomez de kaçırır yeri gelir Ronaldo-Messi de kaçırır.
    Higuain Arjantin'i Dünya Kupası ve Copa America finallerinde kaçırdığı gollerle yaktı. Ama adam 30a yaklaşırken 90m euro verdi Juventus. Yani o maçta gol kaçırdı bu maçta kaçırdı olayına bakmıyorlar. İşi gol atmak olan santrafor oyuncusu için bile bakmıyorlar.

    Bu tek tek örnekler saçma. Ama genel düşündüğümüzde şutlarını gole çevirmede etkisiz. Bu da zaten eksik yönlerinden. Şu var ki genelde pozisyonu kendisi yaratıyor. Mesela Aboubakar-Cenk gibi adamlara binbir uğraş pozisyon getirirsin kaçırdı mı duble kızarsın. Q7 genelde kendi çabasıyla müthiş işler yapıp sonra bir çuval inciri berbat ediyor. Zaten o kadar çalım üstüne golü de atabiliyor olan versiyonu CR7-Neymar falan oluyor.

    ***
    Gomez kadar gol atamadığını söylemek anlamsız. Biliyoruz zaten orasını.
    Quaresma'yı Babel-Olcay-Frei-Holosko vs gibi diğer kanat oyuncularımızla karşılaştırın. Simao-Tello-E.Dağ-Serdar Özkan falan daha eskilere de gidilir.


    Bu tip oyuncularla karşılaştırdık mı görüyoruz ki Quaresma takıma en yararlı olmuş, en yetenekli oyuncu.
    Frei işte genç inş iyi olacak. Holosko çok efendi. Babel için inş oyun içinde 2 çalım 1 ortasını,asistini görebilecez. Olcay Beşiktaş'ın çocuğu...

    Son 10 senede Beşiktaş'a gelmiş en iyi 10 oyuncu arasında değildir diyebilirsiniz ama

    Son 10 senede Beşiktaş'ta oynamış en iyi kanat oyuncusu Quaresma'dır.
    Luce'den beri 3-5-2 görmedik, K.Dobra-Deli İbo tipi savunması güçlü kanat gerekmedi.
    Son 10 senedir bizim takım 4-2-3-1, 4-4-2, 4-3-3 vb taktiklerle oynadı. Yani hepsinde bir ortasaha-forvet bağlantısı yapan kanat vardı.

    Bu takımdan Ribery-Robben-Douglas Costa falan geçmedi ki hiçbir zaman.
    Q7 karşı karşıya gol atar demem ama en kritik penaltıyı Portekiz gibi Quaresma'ya attırmaktan da çekinmem. Portekiz'de o kadar kanat bolluğu varken tabi ki 60ta alınır. 60ta alırsın iş yapar, asist yapar. Bizim takımın kanatları Portekiz etmiyor işte.

    ***
    Q7'den iyisi gelsin formayı alır. Nani-Lens-Shaqiri akla gelen ilk isimler oluyor ama alacak para var mı?

    Quaresma saha içinde topu, liderliği, sorumluluğu zorla almıyor.
    Sosa-Gomez-Oğuzhan falan pas sistemi Q7 varken de işliyor. Getirsinler şu takıma Gomez-Sosa ayarı 2 topçu bizde Q7'nin ayağına bakmaktan vazgeçelim.
    Senelik maliyeti 5.5 Abou, 3.5 Talisca'nın oyuna katkısı yetersiz işte. Güvenilmiyor bunlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o3 -- 22 Mart 2017; 0:30:17 >




  • 1881 kullanıcısına yanıt
    Böyle konuşanlar maça falan da gitmeyen tipler belli. Yıllarca ne takoz adamlar geldi. Yetenekli ama alemci, yetenekli ama yaşlı, yetenekli ama göbekli.
    Bir sezonun yıldızı Ailton'du ya
    35lik Yusuf şampiyon yapmıştı.

    O çok iyi anılan Deli İbo'nun son 3-4 senesi bile her maç arkaya adam kaçırmayla geçerdi. Baskı kurarsın hücum etmek istersin pas hatası yapar falan.
    Yani o zamanlar R.Carlos şimdiki Adriano-Caner Erkin falan gibi adamlar olsa emin olun son 3-4 senesini kulübede geçirirdi Deli İbo.

    Holosko çok seversiniz ama ben devre arasına girerken küfür edildiği maçta da stadtaydım. Kaç kere yeter artık dedirtmiştir.
    Şaka maka yeri geldi Fink diye bile sevinen taraftarımız vardı.

    ***

    Yıllarca hırslı ama yeteneksiz ve akılsız oyunculara mahkum kaldık.
    Fiziği olan ve yetenekli oyuncu olunca insan bırakmak istemiyor.

    Fizik ve yetenek var Q7'de akıl yok.
    Geçen sene ki Gomez-Sosa'da 3ü de vardı mesela.
    Atiba da maşallah 3ü de var. Mevkisi için yeteneklidir, akıllıdır ve fiziği de 25liklerden iyidir.




  • q7 olmasa sampiyon olamayız q7 sallayacagınıza talıscaya sallayın
  • Quaresma gitmesin ama yanına onu kesme korkusu yaşatacak bir adam alınmalı ki disiplini arttırsın. Geçen sene Töre vardı işi sıkı tutuyordu, bu sene kimse yok saldı kendini yine. Laçkalamaya çok müsait.
  • o3 kullanıcısına yanıt
    Gol atamadığını bildiği halde en çok şut atan oyuncu olması yanlış.Bencil bi oyuncu.Benim sevmediğim kısım kendini haklı görmesi.Duzelmemesi.Bir de hani sözleşme imzalayinca yeri garantileşince kendini bırakan salan oyuncuyu sevmiyorum ben.



    Yoksa dediginiz gibişuan dillendirilmiyo ama ayrıldıktan sonra Quaresma kulup tarihinin en önemli oyuncularından biri olarak anılıcak.İlerki yıllarda Quaresma gibisi gelmedi denilecek.Ama herşeyin birbirine yakışma dönemi vardır.Ben artık miadının dolduğunu ve ayrılması gerektiğini düşünüyorum.Tabiki davulla zurnayla yollamicaz.Herkes Quaresmaya kızsa da içten içe sever bunun da farkındayım.



    Ama artık zararı yararından çok olucaksa teşekkür edilmeli ve uğurlanmalı.En azindan akıllarda iyi haliyle kalır efsane olarak uğurlanır.Ben devam edilirse sonunun kötü olacağını düşünüyorum.Ama sizin devam edilmemeli kararınıza da saygı duyarım tabi.Bunlar benim şahsi görüşlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Birkaç haftadır formsuz Q7, inşallah o da takımda toparlar da en azından bu sezonu mutlu bitiririz.
    Q7 formsuzluğuna kontrat diyelim de Abou 2 kere atıldı ona ne diyecez. Tosiç gene atıldı bir kere, çoğu maç adam kaçırıyor falan o da mı yeni kontrattan..

    Takımda işlemeyen çok nokta görüyorum şahsen. 2 tane tartışmasız oyuncu lazım bize Gomez-Sosa ayarı.
    Portekiz'de falan Q7 söz dinliyor yani kendinden kariyerli oyuncu olunca uysallaşıyor sanki.

    Gomez mi geri gelse Q7'de de çeki düzen verir mi acaba?
    Yada Lens-Töre gelir belki rekabet olunca düzelir.
    En kötü bir devre arası Çin'e yollanır da acelesi yok bence.
  • o3 kullanıcısına yanıt
    Evet transfer gerekli.Takım ritmini tam bulamadi.Lens-Töre gelirse müthiş rotasyon olur.Kanatlar uçar.Bir tane kendini kanıtlamış geldiğinde herkesin tamam diyeceği bir forvet almamız şart. Inşallah Aboubakar'ın bonservisi için kesin anlaşma yapılmamıştır benim en büyük korkum o.Çünkü sene başında Fikret Orman bonservisinin alındığına daha dogrusu alınacağına bir seyler söylemişti.



    2 tane Gomez tarzı winner , takıma karakter koyucak oyuncu alirsak uçarız bence.Kesinlikle bu mantıkla transfer yapılmalı.Suan lider oyuncu sıkıntısı da çekiliyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o3

    Duyguyla konuşuyorsunuz gene. Tolga Zengin resmen maç satma dedirtecek boyutta hatalarla 2 sene Avrupa'dan eledi bizi bu kadar laf edilmemiştir. Kaç tane kanat oyuncusu bir iş yapmadan gitti. Töre'nin son senesi malum, Westham hali malum. Bruma-Lens-Nani falan yedekte beklese anlayacam. Yok işte. Abou'ya bile mecburuz. Nasıl S.Kurtuluş'a mecbur 2 sene geçirdik. Geçen sene en iyisi Beck'ti. G.Gönül geldi aldı formayı.

    Q7'nin heykelini dikelim diyen yok. Takımın en iyi oyuncusu diyen de yok. Asla yollanmaz 3 sene daha kalacak diyen de yok.
    Ama siz gidip son senelerde Beşiktaş'a gelmiş en iyilerle karşılaştırıp, Alex beklentisi varmış gibi eleştiriyorsunuz.

    Böyle haksızlık edilmez YAZIK-GÜNAH!
    Quaresma varken gelen başarı başkasından o varken gelen başarısızlık sadece ondan... Ayıptır.
    Q7 ilk geldiğinde Erhan Güven gibi 2.lig kalibresinde adamlar vardı ilk 11de. Guti'ler, Fernandes'ler gecelerdeydi. O takımdaki sorun o değildi ki.
    Demiyorum ki adam bir Xavi-Gerrard gibi lider, demiyorum ki Ronaldo gibi gol kralı.

    ***
    Quaresma derbide gol atsın diyorsunda çok yanlış söylem bu
    Adam zaten normal maçlarda da gol atamıyor pek.
    Biz Cenk Tosun falan gibi Konya maçını 2den 5e getiren, istatistiği kabartan golcülere diyoruz öyle derbide atsın diye.

    Kendi ağzınızla da demişsiniz; Sosa da atamıyordu. Sosa 10 numara topçuydu derbide gol atamasa da keşke takımda kalsaydı diye hayıflanıyor herkes. Sosa gidince Oğuzhan'ın verimi 3te birine düştü. Q7'nin ki de düştü artık topu daha geride alıp getirmesi gerekiyor.
    ***
    Fener maçında 2-0lık maçta Quaresma sırf son 10dkda al da at diye bir tane Gomez'e bir tane Cenk'e çok iyi iki orta yaptı. Ve kaçmayacak golleri kaçırdılar.
    Quaresma o maç bir gol kaçırdı ama Gomez de en az 2 tane kaçırdı.
    GS maçı Sosa'nın kaçırdıları da aklımda. Yani şu maçta gol kaçırmıştı diye oyuncu eleştirilmez. Gomez de kaçırır yeri gelir Ronaldo-Messi de kaçırır.
    Higuain Arjantin'i Dünya Kupası ve Copa America finallerinde kaçırdığı gollerle yaktı. Ama adam 30a yaklaşırken 90m euro verdi Juventus. Yani o maçta gol kaçırdı bu maçta kaçırdı olayına bakmıyorlar. İşi gol atmak olan santrafor oyuncusu için bile bakmıyorlar.

    Bu tek tek örnekler saçma. Ama genel düşündüğümüzde şutlarını gole çevirmede etkisiz. Bu da zaten eksik yönlerinden. Şu var ki genelde pozisyonu kendisi yaratıyor. Mesela Aboubakar-Cenk gibi adamlara binbir uğraş pozisyon getirirsin kaçırdı mı duble kızarsın. Q7 genelde kendi çabasıyla müthiş işler yapıp sonra bir çuval inciri berbat ediyor. Zaten o kadar çalım üstüne golü de atabiliyor olan versiyonu CR7-Neymar falan oluyor.

    ***
    Gomez kadar gol atamadığını söylemek anlamsız. Biliyoruz zaten orasını.
    Quaresma'yı Babel-Olcay-Frei-Holosko vs gibi diğer kanat oyuncularımızla karşılaştırın. Simao-Tello-E.Dağ-Serdar Özkan falan daha eskilere de gidilir.


    Bu tip oyuncularla karşılaştırdık mı görüyoruz ki Quaresma takıma en yararlı olmuş, en yetenekli oyuncu.
    Frei işte genç inş iyi olacak. Holosko çok efendi. Babel için inş oyun içinde 2 çalım 1 ortasını,asistini görebilecez. Olcay Beşiktaş'ın çocuğu...

    Son 10 senede Beşiktaş'a gelmiş en iyi 10 oyuncu arasında değildir diyebilirsiniz ama

    Son 10 senede Beşiktaş'ta oynamış en iyi kanat oyuncusu Quaresma'dır.
    Luce'den beri 3-5-2 görmedik, K.Dobra-Deli İbo tipi savunması güçlü kanat gerekmedi.
    Son 10 senedir bizim takım 4-2-3-1, 4-4-2, 4-3-3 vb taktiklerle oynadı. Yani hepsinde bir ortasaha-forvet bağlantısı yapan kanat vardı.

    Bu takımdan Ribery-Robben-Douglas Costa falan geçmedi ki hiçbir zaman.
    Q7 karşı karşıya gol atar demem ama en kritik penaltıyı Portekiz gibi Quaresma'ya attırmaktan da çekinmem. Portekiz'de o kadar kanat bolluğu varken tabi ki 60ta alınır. 60ta alırsın iş yapar, asist yapar. Bizim takımın kanatları Portekiz etmiyor işte.

    ***
    Q7'den iyisi gelsin formayı alır. Nani-Lens-Shaqiri akla gelen ilk isimler oluyor ama alacak para var mı?

    Quaresma saha içinde topu, liderliği, sorumluluğu zorla almıyor.
    Sosa-Gomez-Oğuzhan falan pas sistemi Q7 varken de işliyor. Getirsinler şu takıma Gomez-Sosa ayarı 2 topçu bizde Q7'nin ayağına bakmaktan vazgeçelim.
    Senelik maliyeti 5.5 Abou, 3.5 Talisca'nın oyuna katkısı yetersiz işte. Güvenilmiyor bunlara.

    Beşiktaş'ın son 10 yıldaki en verimli kanat oyuncusu Olcay Şahan'dır. Neredeyse maç kaçırmadan takımı sırtlayan adam oldu. Q7 çok daha yetenekli olabilir ama asla Olcay Şahan seviyesinde değil. Formda bir olcay modern futbolda, çizgi inmekten başka bir iş yapmayan q7'yi delik deşik eder istatistiklerde.

    Olcay (lig maçları)

    142 maç
    53 doğrudan skora katkı

    Q7
    88 maç
    21 doğrudan skora katkı




  • O begenmediginiz oyuncunun kariyerine bi bakin.Len daha adam bikac ay once ronaldoyla avrupa sampiyonasini kazandi daha ne yapsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaş göndert. konuyu gören, takım kanat fazlalığı yaşıyor da arkadaş q7yi beğenmiyor zanneder.

    q7 bu yıl çok şımardı, daha fantastik oynuyor herkes farkında bu durumun.
    ana sebeplerinden biri takımda kendisinden başka yıldız bir futbolcu yok ve kendisi de bu durumun farkında olarak şımarıyor. geçen sene Gomez varken nasıl düzgün oynuyordu hatırla. şimdi ise takımda sadece q7 yıldız futbolcu ve taraftar q7ye yükleniyor. haliyle yapısı müsait olduğundan direk şımarıyor.
    bir başka sebep de geçen sene arkasında Töre vardı. kötü oynayınca ya da şımarıp işi fantastikliğe dökünce Şenol hoca hemen q7yi oyundan alıp Töreyi sokuyordu ve o yüzden q7 şımaramıyordu.

    q7yi bilen bilir. yılların futbolcusu adam. piyasada çok net bilinen şekilde şımarmaya gayet müsait bir futbolcu. ki bu yüzden yeteneklerine rağmen büyük takımlarda barınamamıştır. maçı ciddiye alarak çıktığında neler yaptığını biliyoruz. geçen sene ki mario gomezle uyumunu da gayet iyi biliyorduk. bu adamı sürekli kontrol altında tutup şımarmasını engellemek lazım. ki bunu beceremiyorsak zaten böyle bir oyuncuyu alarak en başta hata ettik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 22 Mart 2017; 22:35:13 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.