Şimdi Ara

Quaresma Müthiş Çalımlar[ Portekiz - Güney Kıbrıs ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tutulamıyor, fena
  • Anca Güney Kıbrıs'a karşı atar o çalımları. Gelsin bizim Sabri'ye atsın yiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypothetical

Anca Güney Kıbrıs'a karşı atar o çalımları. Gelsin bizim Sabri'ye atsın yiyorsa

Soda'n neyli olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypothetical

Anca Güney Kıbrıs'a karşı atar o çalımları. Gelsin bizim Sabri'ye atsın yiyorsa

Hiç güleceğim yoktu valla

• Bu da diğer konudan, 4 dakikalık video
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=436433513937
  • bu herife hayvan mutasyonu geçirtmişler!!!
  • zemin rezildi.. yine iyi sakatlanmadı..

bu arada quaresma'mıza nazar değmesin diyorum.. adam alıyor topu çalımını koyuyor asistini veriyor ama dingiller artistik gol atacağım diye topu kaleye sokamıyor.. bir de milli takımda quaresma beşiktaşımızdaki gibi mutlu görünmedi gözüme.. bizde gözleri ışıl ışıl parlıyor orada gol attığında bile sevinmeyen anelka havası taşıyordu..

ayrıca bizim defansa kötü diyorduk ama portekizin defansı görünce şükrettim yeminle.. hadi biz savunmayı hayvan gibi ileride kuruyoruz ama portekiz defansı daha geride kurmasına rağmen, o kadar usta oyuncuları olmasına rağmen hayvanlar gibi hata yaptı...

sonuç olarak aman nazar değmesin diyorum Q7'mize.. kendisi bu yılki en önemli transferdir, çekemeyenleri bırakın kendi hallerine.. hiç öyle laf sokma yarışına girmeye değmez.. bu adam bu lige büyük renk getirdi ve daha da getirecektir. böyle devam ederse yıl sonuna veya devre arasına büyük paralara gidecektir ama ben kaç para verilirse verilsin kalması taraftarıyım.. elin madrid'inde, chelsea'sinde mutsuz olacağına beşiktaş'ımda kendini evinde hissetsin.. bu adamın el üstünde tutulmaya ihtiyacı var, sahiplenilmeye ihtiyacı var ki baştan aşağı yıldız olan takımlarda bu adam kendisini buradaki gibi gösteremez.. quaresma için ideal klüptür beşiktaş vb klüpler..

• Adam akmış.
  • Abovv,fb maçındada böyle izleriz inşallah
  • arada bi an level atlamış gibi 3-4 kişinin arasından geçti.bug mı var cheat mi yapıyo napıyo bu adam yaw... aman nazar değmesin,dandik rakiplere karşı böyle oynuyor.bakalım derbilerde ne yapacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

arada bi an level atlamış gibi 3-4 kişinin arasından geçti.bug mı var cheat mi yapıyo napıyo bu adam yaw... aman nazar değmesin,dandik rakiplere karşı böyle oynuyor.bakalım derbilerde ne yapacak...

dandik rakiplere karşı bu hiç değilse oynuyor. önemli olan niyettir baksana portekiz savunmasına, rezilleri oynadı bu maçta..

ayrıca derbilerde özel motivasyonla daha da iyi işler yapacağını umuyorum.. fazla motivasyon ters de tepebilir.. sinir yapıp sürekli çalıma girer felan bencil davranıp pozisyonları öldürebilir.. sonuçta derbiler için almadık bu adamı.. derbilerde de güzel oynarsa kremanın üzerindeki kiraz gibi olur, çohiyi de olur çohgüzel iyi olur taam mı

• bu adama kötü diyen bi zihniyet ya futboldan zerre anlamıyordur yada cidden soda fabrikasına kombine almalıdır... Allah nazarlardan saklasın adam uçuyor resmen
  • Çalım atmamışki, adama basan bile yok, almış gitmiş işte. Sonda bir sola çekiyor o kadar
  • Çalım illaki karşısındakine bacak hareketi yapmak değildir. Q7 burda yavaşlayıp hızlanarak rakip oyuncuları uyutmuştur. Biraz bencil olmasa, sisteme dahada uysa Q7 Ronaldoyu messiyi geçer. Bildiğiniz gibi Lizbonda iken Ronaldo, Q7 nin çok gerisindeydi. Q7nin tek olumsuz özelliği biraz kendince oynamasıdır. Yani maçta tek başına gibi. Umarım bunu Beşiktaşta aşacaktır ve şuan BJK de iyi gidiyor. Yoksa kumaşı çok iyi.
  • Bu arada son hareketini yeni inceledim. Bir anda durum topu sağa çekerek, kıbrıslı oyuncuları sandivch gibi bir birine yapıştırmıştır. Adamları resmen yumurta gibi tokuşturmuş. Biri yere düşmüş.
  • ronaldodan çok daha formda
  • q7 Süper lig için fazla iyi
  • Adam C.Ronaldo nun yedeği olacak adam değilim ben derken haklıymış ve sahada neler yapabileceğini göstermiş açık açık...
  • Müthiş..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.