Şimdi Ara

QUANTUM TITANYUM SAAT (fiyat düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm fonksyonları sorunsuz çalışmaktadır.

AMERİKAN GELMİŞ ORJİNALDİR BÜTÜN ÖZELLİKLERİ ÇALIŞMAKTADIR.Saniye şaşmaz , evladiyelik saattir.

Almak isteyenler pm.

100 TL DEN BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 23 Mart 2013; 15:15:24 >

• Kutusu var mı ? deforme , çizik , vuruk , kırık vs. var mı ? resimler çok kötü hiçbir şey belli olmuyor ... Fiyat nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: technician77

Kutusu var mı ? deforme , çizik , vuruk , kırık vs. var mı ? resimler çok kötü hiçbir şey belli olmuyor ... Fiyat nedir ?

Kutusu malesef yok , kırık,saat fonk. vb bi bozukluk yok , kordonda pekte belli olmayan ufak önemsiz çizik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

quote:

Orijinalden alıntı: technician77

Kutusu var mı ? deforme , çizik , vuruk , kırık vs. var mı ? resimler çok kötü hiçbir şey belli olmuyor ... Fiyat nedir ?

Kutusu malesef yok , kırık,saat fonk. vb bi bozukluk yok , kordonda pekte belli olmayan ufak önemsiz çizik var.

Fiyat nedir ?
  • Ben bunun çakmasını 200-250 arası gördüm sahibinden.com'da bunuda fazla abartmadan vermek istiyorum 120 tl uygundur heralde diye düşünüyorum
  • Ederi neyse altında vericem , almak ıstedıgınız fıyatı veya hakettıgı fıyatı sız belırleyın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.