|
alisverislerim:kakman/chrono/spiritc85/garuda/CMteria/ömerhancer/blue/erkasolin/byRamo/amfibi/caglaraktas/highvoltage /tulukcim(20 inch viewsonic satildi 2008 haziran)/bytepire/türi(9600gt sonic)/sesizada(fx5500)/dream_007(7600)/öztin/MENEME2002/ (seagate500gb)/erkberkk(benetton)/resfect(lg dvdrw)/returk/cavador /emre6128 /painkill /bytepire(zalman htpc)/we(samsung yp1 mp4)/lastpavel(h.power psu)UnbLesseD (board)
maverick72(hd5750)kenandeveci(1.5tb hdd)kaplan bey(17crt) |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

, neyse fiyatı sahibine sundum kalsın dedi, yani benim burdan çıkardıgım anlam" saglam yazmışsın " demek oluyor. ciddi alıcıların mutlaka sıkı pazarlıkla sahip olabilecegini düşünüyorum bilginize, yukarda da belirttigim gibi faturalı kutulu garantili bir ürün hediye verilmiş kendisine ,fatura yaklaşık 1 ay öncesine aitmiş acil para lazım oldugu içinde nakte çevirmek istiyor ancak fatura dan dolayı kullanılmamış ancak garantisi başlamış oldugu için 2,el şeklinde de yorumlayabilirsiniz tamamen size kalmış ciddi alıcılar pm atsın lütfen orjinal fotografı için bi kaç gün süre istedi benden bu arada.
Hızlı