Şimdi Ara

quantum taf 26G PİLOT SAATİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın bi arkadaşımın ricası üzerine türk hava kuvvetleri imzası taşıyan kol saatini satışa sunmak istiyorum.saat kutusunda faturalı garantili bir şekilde sizlere sunulacaktır.
    Ürün Detayları
    tamamı masıf titanyum (ucaklarda kulalınan özel alışım)

200 m su gecirmez

çift kilitli kordon sistemi

ayarlanma gerektirmeyen otomatik takvim

dk ve saniye gösteren kronometre

12/24 gösterge alarm

ucuş hesaplamaları için ayarlanabilir özel fonksuyonlu kadran

fosforlu zaman göstergesi

http://www.binbircesit.com/pinfo.asp?pid=45729

yukarıki link temsili olarak sunulmuştur. detaylı açıklamaları ve ürünün fotografını daha sonra ekleyebilecegim. türkiye de sadece 1000 adet oldugu uyarısını da eklememi rica etti özellikle.

fiyat: 750 ytl. not:(fiyat güncellemesi de yarına kaldı ) şuan için rakamı da temsilen yazmak zorunda kaldım saatle ilgilenen dostlarımızın ciddi alıcıların fiyatı ilk etapta dikkaete almamaları rica olunur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

quantum taf 26G PİLOT SAATİ

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

alisverislerim:kakman/chrono/spiritc85/garuda/CMteria/ömerhancer/blue/erkasolin/byRamo/amfibi/caglaraktas/highvoltage /tulukcim(20 inch viewsonic satildi 2008 haziran)/bytepire/türi(9600gt sonic)/sesizada(fx5500)/dream_007(7600)/öztin/MENEME2002/ (seagate500gb)/erkberkk(benetton)/resfect(lg dvdrw)/returk/cavador /emre6128 /painkill /bytepire(zalman htpc)/we(samsung yp1 mp4)/lastpavel(h.power psu)UnbLesseD (board)

maverick72(hd5750)kenandeveci(1.5tb hdd)kaplan bey(17crt)

• hocam saat çok şık vede çok güzel hayırlı satışlar
    [Donanim Haber Sevgiyi , Sevgi Dostluğu Dostluk Donanimhaber'i Getirir.]

Yamaha (YZF R6)
  • tşk begenilmesi elbette güzel saati arkadaşım dün saati gösterdi her yerinden kalite ve gösteriş sızıyor tabiki fiyatıda malum zaten , ben açıkçası bu kadar param olsa hemen bi reciever anfi alırdım, neyse fiyatı sahibine sundum kalsın dedi, yani benim burdan çıkardıgım anlam" saglam yazmışsın " demek oluyor. ciddi alıcıların mutlaka sıkı pazarlıkla sahip olabilecegini düşünüyorum bilginize, yukarda da belirttigim gibi faturalı kutulu garantili bir ürün hediye verilmiş kendisine ,fatura yaklaşık 1 ay öncesine aitmiş acil para lazım oldugu içinde nakte çevirmek istiyor ancak fatura dan dolayı kullanılmamış ancak garantisi başlamış oldugu için 2,el şeklinde de yorumlayabilirsiniz tamamen size kalmış ciddi alıcılar pm atsın lütfen orjinal fotografı için bi kaç gün süre istedi benden bu arada.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

alisverislerim:kakman/chrono/spiritc85/garuda/CMteria/ömerhancer/blue/erkasolin/byRamo/amfibi/caglaraktas/highvoltage /tulukcim(20 inch viewsonic satildi 2008 haziran)/bytepire/türi(9600gt sonic)/sesizada(fx5500)/dream_007(7600)/öztin/MENEME2002/ (seagate500gb)/erkberkk(benetton)/resfect(lg dvdrw)/returk/cavador /emre6128 /painkill /bytepire(zalman htpc)/we(samsung yp1 mp4)/lastpavel(h.power psu)UnbLesseD (board)

maverick72(hd5750)kenandeveci(1.5tb hdd)kaplan bey(17crt)

• Ürün cok güzel ve kaliteli bende mevcut, lakın saat arıza verdıgınde tamırım cok masraflı ayrıca kullanım ve ayar kılavuunu kayıp ettim.
    bu ürünün Kullanım kılavuzuna nasıl erişim saglayabılrız ? bilgisi olan varsa paylasırsa sevınırm.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.