|
artık güzellik merkezine gitmiyor benim eşim bu markayı enine boyuna incelemek istiyorum.. Son dönemde ev tipi cilt bakım cihazları bayağı dikkatimi çekmeye başladı. Normalde bu tarz şeylere çok mesafeli yaklaşırım çünkü internette her marka kendi ürününü mucize gibi anlatıyor. Özellikle cilt bakımı tarafında “şunu kullan 10 yaş gençleş”, “bunu sür lekeler geçsin” gibi ifadeler bana hep abartılı geliyor. O yüzden bir ürünü almadan ya da tavsiye etmeden önce biraz kurcalamayı seven biriyim. Bu süreçte Quantum Orbit Labs ve Longos Sense cihazı karşıma çıktı. Markanın anlattığı şey daha çok cilt analizi, kişiye özel serum önerisi ve cihaz teknolojilerini birlikte kullanan bir bakım sistemi gibi duruyor. Benim ilgimi çeken tarafı şu oldu: Ürün tek başına “cihazı yüzüne tut, her şey düzelir” gibi anlatılmıyor. Cilt analizi yapılıyor, cildin ihtiyacına göre serum öneriliyor ve cihazın farklı modlarıyla bakım rutini destekleniyor. Yani en azından kağıt üstünde daha sistemli bir yaklaşım var. Cihazın içinde kırmızı ışık teknolojisi, radyofrekans, ultrasonik titreşim, sıcak ve soğuk terapi gibi özellikleri var yani bu özelliklerin hepsini daha önce medicube fforeo gibi overpriced markalarda gördük sadece bir özelliği var serum felan yok ama 25 bin lira 30 bin lira. Eşim kullanmaya başladıktan sonra en net fark ettiğimiz şey cildindeki parlaklık ve daha toparlanmış görünüm oldu. Böyle “bir gecede bambaşka oldu” gibi abartmak istemem ama düzenli kullanımda cildin daha canlı durduğunu söyleyebilirim. Özellikle soğuk terapi kısmını çok sevdi. Sabah şişkinlik olduğunda veya cildi yorgun göründüğünde kullanınca daha ferah ve toparlanmış bir görünüm verdiğini söylüyor. Ben dışarıdan baktığımda da cildinin daha bakımlı ve sağlıklı durduğunu fark ettim. Gözenek görünümü, sıkılaşma ve cilt tonu gibi konularda da zamanla daha iyi gözlem yapmak lazım. Çünkü bu tarz şeylerde 3 gün kullanıp yorum yapmak bence doğru değil. En az birkaç hafta düzenli kullanım ve aynı ışıkta fotoğrafla takip ettik bu farkı gerçekten gördükten sonra ve sadece cihaz ile gördükten sonra bu başlığı yazmak istedim. Hatta ben bu konuda biraz takıntılıyım. Öncesi sonrası fotoğrafı çekmeden “çok fark etti” demeyi doğru bulmuyorum. Işık değişince bile cilt bambaşka görünebiliyor. quantum orbitin en dikkat çeken taraflarından biri cihazı serumlarla birlikte konumlandırması. Kutudan farklı ihtiyaçlara yönelik serumlar çıkıyor. Nem, parlaklık, yaşlanma karşıtı bakım, yatıştırma, akneye eğilimli ciltler, gözenek görünümü gibi farklı başlıklar var. Bu tarafı güzel çünkü herkesin cildi aynı değil. Birinin ihtiyacı nemken diğerinin ihtiyacı kızarıklık veya leke görünümü olabiliyor. Ama burada da içerikleri tek tek incelemek lazım. Serumların içerikleri, aktif maddeleri, cilt tipine uygunluğu, hassas ciltlerde reaksiyon yapıp yapmadığı önemli. f/p olarak biz mantıklı bulduk Benim şu ana kadarki izlenimim olumlu ama Forumlarda gerçek kullanıcıların uzun süreli deneyimleri çok daha değerli oluyor. Çünkü bir ürünü ilk aldığınızda her şey güzel görünebilir. Asıl mesele 1 ay, 3 ay, 6 ay sonra hâlâ kullanıyor musunuz? Cihaz dolapta mı kalıyor, yoksa gerçekten rutine giriyor mu? Eşim tarafında en büyük artı kullanım kolaylığı oldu. Her gün olmasa bile haftada birkaç gün düzenli kullanmak daha sürdürülebilir gibi duruyor. Bir de evde olduğu için insan daha rahat kullanıyor. Randevu bekleme, trafikte zaman kaybetme, işlem sonrası dışarı çıkma derdi yok. Eksileri var mı derseniz, bence bu tarz cihazlarda en büyük eksi düzenli kullanım gerektirmesi. Yani alıp kenara koyarsanız hiçbir anlamı yok. Güzellik merkezinde parayı verince işlemi biri size uyguluyor. Eşim düzenli kullandığı için faydasını görüyor ama düzensiz kullanan biri aynı yorumu yapmayabilir. Kullanmayacaksanız almanızı tavsiye etmem İkinci eksi, beklentiyi doğru ayarlamak lazım. Bu bir ameliyat değil, botoks değil, (yani bence botokstan daha iyi ama yine de ..) dolgu değil. Cilt bakım cihazı. SİZİ AMELİYAT ETMEYECEK. ama yine de faydalı ve fark çok. bu arada implant, diş teli, kalp pili gibi özel durumlarda doktora sormadan kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Benim genel yorumum şu: Longos Sense bana klasik ev tipi yüz masaj aletlerinden daha kapsamlı olduğunu net olarak gösterdi. En azından marka kendini sadece cihaz satıcısı gibi değil, analiz, serum ve teknoloji kombinasyonu sunan bir sistem gibi konumlandırıyor. Uygulaması var yapay zekası var. Alman teknolojisi zaten bunu hep başarmıştır yani sistem kurmayı. Kullanan arkadaşlar varsa gerçek deneyimlerini yazarsa çok iyi olur. Özellikle uzun süreli kullanım yorumları benim için daha değerli. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler