Şimdi Ara

QUADRO FX 1500 GRAFİK KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • EKRAN KARTI GAYET STABİL ÇALIŞMAKTADIR. KART EK GÜÇ GİRİŞİ GEREKTİRMEZ.
    256 MB 256 BİT.
    2 ADET VARDIR...

FİYAT : 175 TL

QUADRO FX 1500 GRAFİK KARTI

Models
    NVIDIA Quadro FX 1500 PCI-Express graphics controller kit.

--------------------------------------------------------------------------------

Introduction
    The NVIDIA Quadro FX 1500 graphics card is a leading mid-range professional 3D graphics option with 256 MB of fast GDDR-3 memory, giving excellent price/performance suitable for CAD, DCC, and visualization applications.
    The revolutionary new architecture increases raw geometry and fill rate performance over previous generation products and delivers 40GB/sec. memory bandwidth with support for 256 MB ultra-fast GDDR3 memory. NVIDIA Quadro FX 1500 provides the optimal blend of quality, precision, performance, programmability, and price for professional CAD, DCC, and visualization applications. Featuring HD out and two dual-link DVI connectors, NVIDIA Quadro FX 1500 offers the industry's best image quality at resolutions up to 3840 x 2400.

--------------------------------------------------------------------------------

Performance & Features
    Features include an array of parallel vertex engines, fully programmable pixel pipelines, a high-speed graphics memory bus, and next-generation crossbar memory architecture:

256MB G-DDR3 graphics memory
    Two Dual Link DVI-I + 9-pin HDTV Out (HD output cable included)
    OpenGL quad-buffered stereo
    Rotated-Grid FSAA
    High Precision Dynamic Range Technology
    Unlimited Vertex & Pixel programmability
    128-bit IEEE floating-point precision graphics pipeline
    32-bit floating point color precision per component
    Hardware overlays
    Hardware accelerated anti-aliased points and lines
    Two-sided lighting
    Occlusion culling
    Advanced full-scene anti-aliasing
    Optimized and certified for OpenGL® 2.0 and DirectX® 9.0 applications
    Multi-display productivity
    PCI-Express x16 bus

Compatibility
    The NVIDIA Quadro FX 1500 is supported on HP xw4400, xw6400, xw8400, xw9400 Workstations

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed6716 -- 16 Şubat 2010; 20:58:48 >

www.elektronikcopluk.com

• Hocam yanlış anlama ama bu kartları burda satman biraz zor.. Daha çok 3D çizim işleriyle uğraşanların takıldığı yerlere vericen ilanı...

Orijinalden alıntı: alper_ağa

Hocam yanlış anlama ama bu kartları burda satman biraz zor.. Daha çok 3D çizim işleriyle uğraşanların takıldığı yerlere vericen ilanı...

Oralar nereler...???
    www.elektronikcopluk.com
  • Aslında bence grafik kartları da saglam oyun oynatabilir..GPU ları çok güçlü yanlışmıyım?
    REFERANSLARIM İÇİN TIKLAYIN

-sorunsuz alışverişlerim-
    |cpu2ram|feyt180|Rakavuz|tema|emrahrasa|BuraX|mrph84|Mene|Penryn|Serkan2060|eLmrCh|NoiseBlocker|murat_5320|plextor|cengaver029|demircibu|
    |Dünyaninnisi|emirmete|hasan.1923|umut by umut|MENEME2002|Factotum.|bytepire|göko|edacsac|marine-gear|esTFyz|geforcemx|
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35
    Aslında bence grafik kartları da saglam oyun oynatabilir..GPU ları çok güçlü yanlışmıyım?

Yanlış. GPU işlevleri çok çok farklı.

https://forum.donanimhaber.com/mrblack-nickli-atlantis-bilgisayar-sacmalamasi--124546639
  • PM.

Orijinalden alıntı: lumedi

PM.

pm cevaplandı
    www.elektronikcopluk.com
  • imzanla çelişme dostum neyin nerde gideceği belli olmaz nasip kısmet işi bunlar ticaret adamının bunları iyi bilmesi gerek
    quote:

Hocam yanlış anlama ama bu kartları burda satman biraz zor.. Daha çok 3D çizim işleriyle uğraşanların takıldığı yerlere vericen ilanı...
  • Yahu herkez benim dediğime takılıyo.. Konuya bi açıklık getireyim geçenlerdede böyle bi kart satlıktı ve formda çizim işleriyle uğraşan grafiker bi üye bi site belirtmişti bu tür kartların satıldığı.. Sitenin adını unuttum o yüzden öyle yazdım beyler ve ilan sahibi.. Kusura bakma maksadım ilanı kirletmek değildi...

Yahu herkez benim dediğime takılıyo.. Konuya bi açıklık getireyim geçenlerdede böyle bi kart satlıktı ve formda çizim işleriyle uğraşan grafiker bi üye bi site belirtmişti bu tür kartların satıldığı.. Sitenin adını unuttum o yüzden öyle yazdım beyler ve ilan sahibi.. Kusura bakma maksadım ilanı kirletmek değildi...

Hatırlada orayada bi ilan açıyım hocam
    www.elektronikcopluk.com

• Arkadaş tr3d sitesinden bahsediyor.
  • Daha satılmadımı bu kart işime yarayacağını bilsem hemen alacağım bu kartı
    forumda bir yazı okumuştum ati ve nvidia kartları birlikte kullanmak ile ilgili
    şayet bu kartı alsak ati 5850 ile birlikte çalıştırdığımızda oyunlarda fizik desteği sağlarmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

bir tasarımcı olarak bu kartın en üst modelini kullanmaktayım ( sanırım 2250 tl ye alındı )gayet basarılı Tavsiyte ederim solidworks gibi program kullananlar için özellikle

teşekkürler...
    www.elektronikcopluk.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.