Şimdi Ara

Qtek 8500 ve Smartflip için Windows Mobile 6,5 Professional ÇIKTIII!!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mpx'ten sonraki efsane bu cihaz dediğimde belki çoğu kişi ciddiye almamıştı ama buyurun. Qtek 8500 için Windows Mobile 6,5 stabil versiyonu. Denemedim ancak xda-developers'tan görüşleri okuyabilirsiniz..

WIndows Mobile 6.5 (XIP 21159 / SYS 21159) for STARTREK STABLE BETA1

RESİMLER:

BU DA KONUNUN LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 28 Şubat 2009; 13:12:01 >

• windows mobile 6 kurulmuyoyr...bizede anlatta kurduysan tabi bizde harika bir tel olduğuna inanalım..
  • mesela bir kişi arayacaksın rehberden, Kişinin ismi MEHMET olsun.

- rehbere bile girmeden, MEHMET kelimesinin harflerine denk gelen tuşlara sadece 1 kere bas (T9 kullanır gibi)

-yani MEHMET'i bulmak için 6,3,4,6,3,8 'e basarsın ve ismi/soyismi/ya da telefon numarasında 634638 geçen kişileri sıralamaya başlar. Bu inan bana çok pratik.

mesela Mehmet arattın, rehber menüsünde bu şekilde aratırsan rehberdeki kişilerde sıralar, rehber menüsüne girmeden ana ekranda 6,3,4,6,3,8 i tuşlamaya başlarsan çağrı geçmişi ve rehber de dahil olmak üzere o ismi ve numarayı tarar. Ben Symbian , Palm işletim sistemlerini de kullandım bu kadar kolay kişilere erişebildiğim bir sistem görmedim.

-WM 6.0 kuramadım demişsin. Bu cihaza WM 6.0, WM 6.1 hatta Pocket PC romları bile kuruluyor. Eğer yardım istersen özel mesajla msn ini yaz yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 6 Mart 2009; 13:12:43 >
  • 6348 bu ne ya msjmı yazacam bir kkişi bulmak için pm attım msn adresimi..yarıdm edersn sevntrm wm6.5 kurmak için
  • ya beyer bende bu tel kullanıyorım 3 aydır ve hala wm 5.0 ile kullanıyorum ingilizcem yok diye geçmedim 60 falan

benim sizden istreğim elinizdeki program ve oyunlar yni bu tel uyumlu ne varsa paylasırmısınız. çünkü tel 3 aydır bende pek bşey yapabildiğim yok...

paylaşımlar için simdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: catik

ya beyer bende bu tel kullanıyorım 3 aydır ve hala wm 5.0 ile kullanıyorum ingilizcem yok diye geçmedim 60 falan

benim sizden istreğim elinizdeki program ve oyunlar yni bu tel uyumlu ne varsa paylasırmısınız. çünkü tel 3 aydır bende pek bşey yapabildiğim yok...

paylaşımlar için simdiden teşekkür ederim

WM 6.0 ve WM 6.1 iki işletim sistemini de %99 Türkçe olarak kullandım.

Olmadı artık forumda bir kurulum rehberi hazırlayacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mars2032

6348 bu ne ya msjmı yazacam bir kkişi bulmak için pm attım msn adresimi..yarıdm edersn sevntrm wm6.5 kurmak için

Arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba. Normalde diğer telefonlarda MEHMET ismini aratmak için

-6 ya 1 defa
    -3 e 2 defa
    -4 e 2 defa ....
    vs vs vs basarsın. Bunda her harf için o harfin bulunduğu tuşa bir kere basarak sonuca ulaşabiliyorsun. Dene bir kere anlayacaksın da....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thedeparted

dediğm gibi bir paylaşım mümkün mü
  • sinirlenme yaaa halla halla kardeş bu telefona kanım ısınmadı ok? ama görünüşüne diyeceğim yok o kurtarıyor zaten:D dostum bende birkaç program var ama nasıl atılacağını bilmiyorum fakat seni yönlendirebilirim sitelere..
  • http://www.cepforum.com/forum/smart-phone-bolumu-187/ bu siteye bak hemen hemen herşeyi bulabilirsn..ama fazla bişey bekleme çünkü çok kısıtlı özellikle oyunlarda..oyun dersen sony üzerine yok 3B oyunlarda harika..
    http://www.cepforum.com/forum/programlar-370/yeni-smartphone-program-arsivi-148370-p2.html

• Yarın vaktim olursa bir rom yükleme rehberi hazırlayacağım. Ayrıca program kurulum rehberi de ekleyeyim.
  • dostum ben aynısını yapıyorum yine aynı sonuç olmuyor..makine kapatıp açıyor denemdiğim rom kalmadı
  • İndirdiğin rom dosyası içerisinde SPL isimli bir klasör var, o klasörün içerisindeki dosyaları telefonunun kök hafızasına at (Bilgisayarım / Mobile Device / Windows Mobile Tabanlı Aygıtım a gir oraya o 3 dosyayı at).

Daha sonra telefonunun dosya yöneticisi ile Aygıtım'a gelip o dosyaları gör, o dosyalardan hangisi çalışıyorsa dene artık çalıştır, şimdi ismini hatırlayamıyorum. Telefonun ekranı beyazlaşacak sonra da kırmızılı yeşilli bir hal alacak. Bundan Sonra PC den RUU klasöründeki Rom Update Utility.exe'yi çalıştır ve yönergeleri izleyerek kurlumu yap. Takılmadan %100 e kadar kuracaktır...
  • bu kök dizinde bahsettiğin win mobile yok tele girdiğinde ekrana gelenler şunlar
    Application Data
    ConnMgr
    dochive
    docprof
    Documents and Settings
    MAPI
    My Documents
    Program Files
    senn söylediğin dosya nerde
  • thedeparted bana neden hiçcevap vermiyorsun ki
  • dostum sana ben ceevap verdim sana gönderdiğim adreste istemediğin kadar program ve oyun var..
  • kardeş tmm da çoğunun linki kırıya da uyumsuz.

benim asıl istediğim hani ayni telefonu kullanıyorsak çalışan program oyun ve videoları paylaşmak... tabi mümkün se
  • böyle bişey duymadım..ben yukledim o adrestekileri..metal slug bile oynanıyor..bu arada b u betayı yukledim ve eski haline nasıl döndürecem telefonun ana menusunu açamıyorum start tuşu yukarda..nasıl yapabilirim?
  • bu mars2032 denen arkadaşın tavırları cidden çok saçma. ben burada yardımcı olmaya çalışırken küfürlü mesajlarla cevap yazması vs. (yönetim tarafından silindi o mesajlar)

kısacası arkadaş ben şu an bu cihazda;

- Tüm Smartphone romlarını kullandım, hatta Pocket PC romlarını bile kullandım.
    - Dünyanın 3 boyutlu 2 boyutlu oyunları var ve makina çok güzelde oynatıyor, mars2032 nin dediği gibi kısıtlı falan da değil.
    - Dünyanın programı mevcut, mesela GPS alıcısı olmadığı halde Virtual GPS ile yer tayini ve harita hizmetleri kullanabiliyorum.
    vs.vs.vs. herşeyi yapabiliyorum ancak burada bu gibi kişi / ler yüzünden paylaşmayacağım. Bulmak isteyene bu cihaz ile ilgili yerli-yabancı (yabancı kaynaklar daha sağlam) bir sürü kaynak var.

Araştırıp bulsun isteyen, kolay gelsin herkese...
  • benim ingilizcem sıfırarkadasım en azından link versen de oralara baksam... dedim ya 3 ay boyunca arastırdım bir sürü sey buldum ama tel . destekliyo mu desteklemiyo mu bilmediğimden kurdum çoğu da calışmaı sonra bunlar telefona kafayı yedirdi 3 kere resetlemek zounda kaldım vs vs vs

yani bu forumun amacını da bilen akadasların bu konularda daha acemi olanlara yardım etmek olduğunu düünmüşümdür ama dsenin bu yaklasımın kendine göre haklı olmakla birlikte bana yanlışgeldi... arastır bul diyosun tmm da D.H. de bile saatlerimi harcamam sence araştırmak değil mi

yime de birilerine kızıp paylaşımda bulunmamak en doğal hakkın ama ben senin mpx.tr deki yazılarını okumuş biri olarak ve ordaki kullanıcılara yardımlarını da bilen bri olarak bu tepkin anlam veremedim. yinede teşşekkür ederim en azından 8500 la bir çok seyi yapabileceğimi senden öğrenmiş oldum....

Herkese Saygılar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.