|
|

|
|
Arkadaşlar selamlar, qobuz aile üyeliği aldık 10 gün önce, bir arkadaş ödeme sorunu çekti ve ayrılmak zorunda kaldı. Bir kişilik family member yerimiz var. Katılmak isteyen varsa yazabilir özelden. Sevgiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
vpn sadece üyeliği aktif etmek için gerekiyor dinlerken gerekmiyor en azından onu söyleyebilirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Kasım 2020; 21:58:39 > |
|
|
Satıldı arkadaşlar, ilginize teşeklürler. Qobuz da ilk üyelik kısmında vpn ihtiyacı oluyor, sonrasında uygulamayı kullanırken her defasında vpn kullanmanıza gerek yok. Sevgiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Kasım 2020; 13:56:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Herhangi bir şekilde uygulamaya bağlanamıyor muyuz tidal'da? DNS değiştirdim ama açılmadı yine uygulama. Bir çözümünü bulan varsa yazsın lütfen. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Kasım 2020; 5:30:59 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Kasım 2020; 18:26:30 > |
katılıyorum ama kullanım kolaylığı olarak yoksa açıkçası tidal ülkemiz şartlarında aile aboneliği ile bedava gibi olduğundan katlanıyorum qobuz ile aynı fiyat olsaydı hiç şansı olamazdı yani sistem çöznürlüğünüz arttıkça tidalin nasıl bulanık çaldığını hissermemeniz mümkün değil buna mqa da dahil DSD konusu ise bambaşka bir dünya highres audio qobuz gibi bize hizmet vermediğinden fiyatlandırma ya da servis kalitesi konusunda bir şey diyemeyeceğim dolayısıyla ben tidali dinlemeyi bıraktım diyebilirim çocuklar ve hanım için aboneliği tutuyorum ya da qobuzda bir albüm bulamazsam tidalde dinliyorum sorunun çözüleceğini düşünüyorum tidal vazgeçemez türk kullanıcılardan bir ebay gibi değil |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 26 Haziran 2021; 21:3:10 > |
|
Tabi almanyada olmanız büyük avantaj biz qobuza bile yüz takla atıp abone olduk amazon music eğer amazon prime gibi gelirse yıkar geçer ortalığı |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Aralık 2020; 3:17:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Aralık 2020; 19:55:7 > |
|
maalesef üye olmak çok zor vpn yetmiyor kredi kartı amerika olacak ya da paypal olacak Türkiyeden hayal gibi bir şey |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Aralık 2020; 2:8:29 > |