Şimdi Ara

qnt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim1985 -- 7 Ağustos 2012; 17:19:05 >

2) zemana antikeylogger

3) gereksiz

4) comodo firewall

5) antivirüs yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3. Aynen Gereksiz

4. İçin Avg İnternet Security Hem inmternet Hemde Tam Pc koruması veya Esed 5.0

genel anlamda koruma için imzamda bulunan programları kullanman yeterli
    her neyse açıkçası %100 güvenliği sağlayan program kombinasyonu olmadığına göre (kul üretmiş çünkü) benim yaptığımı yapın ; pcnin güvenliğini vsnin güvenliğini ; ALLAH a havale ediniz. %sınırsız koruma ; ALLAH ; korursa tabiki.

korumazsa zaten kaderde varsa düzülmek (hacklenmek) yapacağınız pek bir şey kalmıyor ; o kadar önlem aldıktan sonra hacklenirseniz artık kaderinize razı olacağınıza gidin polisin bilişim bölümüne başvurup kaderin yönünde değişikliklere neden olabilirsiniz ; ama ; ALLAH ın izniyle.

önlem alınız ama yinede korumayı ; ALLAH a havale ediniz ;ancak dua etmekde önlem almak değil midir sizce ? önlemlerinizi dualarla destekleyiniz. o zaman kabul olunursa kevin mitnick bile fos fos fos ; anonmys bile fosurt.

• quote:

Orijinalden alıntı: selim1985

Arkadaşlar artık ciddi anlamada bu antivirüs olayı sıkmaya başladı. Karar vermek zor. Denemekle olmuyor bu işler. :/

Her markanın "antivirüs"ü birde ücretli olan "internet security" (içinde antivirüsün her özelliğinin de olduğu) 2 temel versiyonu oluyor. Bu cümleyi ele alarak konuşursak;

Anlamadığım şu:

1)USB lerden girebilecek virüsleri (veya diğer türünü ayırt edemediğim spy, malware, keylogger...) antivirüsler engellemiyormu? ekstra toola ihtiyaç varmıdır?
    2)anti keylooger işini antivirüs engelmiyormu? ekstra toola lazım mı?
    3)gerçek zamnalı tarama özelliği tüm (meşhur-başarılı) antivirüslerde var. istediğimiz zaman zaten istediğimiz dizinde tarama yapabiliyoruz. sadece tarama yapabilmek için antivirüs tarzı programlar kuranlar var. ne için?
    4)web tarayıcılardan gelebilecek tüm saldırılar (veya türünü bilmediğim şeyler için) toolbar tarzı birşey kurmak şartmıdır her tarayıcıya?
    5)spy, malware, rootkit, solucan, adware (ve daha birçoğu)... engellemek için antivirüs dışında tool a ihtiyaç varmıdır? yoksa antivirüs paketi bunların tümünü engellemek için gerekli modülleri içermektemidir?

Yardımcı olursanız sevinirim...

Teşekkürler!

Kaliteli ve Güncellemeleri yapılmış bir internet security kullanıyorsanız bu 5 maddenin hepsinide yapar. Ama bende güvenlik yazılımı var bana birşey olmaz diye herşeyi yüklersen %1 ihtimal de olsa hep bir risk vardır. Bilmediğiniz programı kurarken bir düşünmek gerekir.
    1- işletim sisteminizin tüm güncellemelerini yapın
    2- Norton,Kaspersky,Esed gibi kendini kanıtlamış firmaların internet security yazılımını edinin mutlaka güncellemeleri yapılmış olsun
    3- Bilmediğiniz programı yüklerken (online oyunlarda hile programı gibi) bir kez daha düşünün.
    4- programları kendi sitesinden yada download.com gibi güvenilir sitelerden yükleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carbopure - Progainer
    11 yıl önce açıldı
    Scivation Whey Protein 2100 Gr
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @turbocat1

saçmalama dostum

Orijinalden alıntı: selim1985

Arkadaşlar herkese öncelikle mesajları için teşekkür ediyorum. Fakat burada aslında sormak istediğim durum birazcık farklı.

Benim öğrenmek istediğim antivirüs ün tek başına (mesela avira free sürümü) anti-keylooger görevini görüyormu? Anti-keylogger görevini çok başarılı şekilde yapamıyor olabilir fakat antikeylogger görevini görüyormu görmüyormu? Bunu sormak istiyorum. Aynı şeyi sadece anti keylooger için değil, aynı zamanda malware, spy, rootkit, solucan, adware gibi zararlı türler içinde soruyorum...

Merhaba mesajımda yazdığım gibi tekrar edeyim : internet security tarzı programlar dediklerinizi kapsar birçok antivirüs çok başarılı bir şekilde olmasada dediklerinizde etkilidir. Bazı antivirüsler web browser korumasında yetersiz kalabiliyor. internet security yazılımlarında güvenlik duvarı bulunmasıda ek bir avantajdır.

• Nod 32 çoğunu engelliyor Keyloggerde başarılı olup olmadığını deneyemedim tek diğerlerinde başarılı birde yanına Malwarebytes Antimalware kurarsan pcde virüsten eser kalmaz

antivirüs programını kullan sen

geri kalanına kafa yorma
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.