Şimdi Ara

QD OLED 4-5. NESİL - 4. NESİL TANDEM WOLED ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Görüntü, renk ve parlaklıkta bozulmalar oluyor. Windows masaüstü HDR kullanımına göre optimize değil.

MSI MPG X870E CARBON WIFI Anakart---AMD Ryzen 9 9900X İşlemci---CORSAIR iCUE H170i ELITE LCD XT 420mm İşlemci Soğutucusu---MSI Gaming Trio RTX 5090 Ekran Kartı---GSkill Trident Z5 2X16Gb 6000Mhz CL30 DDR5 RAM---MSI SPATIUM M480 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 2TB SSD---WD Black SN850 PCIE 4.0 NVME M.2 1TB SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---FSP HYDRO PTM PRO (PCIe5.0) AT 1200W Güç Kaynağı---Asus ProArt PA601 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 45GX950 5K Oled Gaming Monitör---Logitech Mx Keys Mini Klavye---RAZER DEATHADDER V3 PRO Fare
  • Curimo kullanıcısına yanıt

Onu siz optimize edeceksiniz artık. 2020 yılından beri sdr kullanmıyorum. Bunun için araçlar da mevcut ama gerekli değil.SDR çok yavan geliyor ne kadar ayar yaparsan yap boş.

• Samsung G6 240hz oled kullanıcısı olarak şuan 34 inç ultrawide lara bakıyorum sanıyorum yakın zamanda 4.nesil olarak msi tarafında qd-oledler tanıtıldı ama sadece 34inç olarak, 27 den yükseltme yapan var mı ?

Asus dan daha iyi dememim sebebi direkt olarak parlaklık ve parlaklık arttıkça renklerin bozulmaması. Ayrıca True Black HDR modu, kullandığım her iki Asus modelinden daha iyi.

Hocam buyrun, MSI ve Samsung kendisi demiş bu modelin Penta Tandem Oled olduğunu.

Kaynak:MSI Strengthens Strategic Partnership with Samsung Display, Integrating Penta Tandem™ Technology Across 2026 QD-OLED Monitor Lineup

QD OLED 4-5. NESİL - 4. NESİL TANDEM WOLED ÖNERİSİ
    İşletim sistemi : Windows 11 Pro | İşlemci : İ5 12600K | Anakart : Gigabyte H610M | Ekran kartı : ZOTAC Trinity RTX 4070 Ti | Ram : GSKILL Trident Z 2x8 GB 3200 mhz cl 9 | SSD : Samsun 960 Pro 1TB | HDD : WD black caviar 1TB | Kasa : Thermaltake View 27

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt

Evet, canlı kullandım, ben alışamadım, oyun oynamak için uygun olmadığını düşünüyorum.

İşletim sistemi : Windows 11 Pro | İşlemci : İ5 12600K | Anakart : Gigabyte H610M | Ekran kartı : ZOTAC Trinity RTX 4070 Ti | Ram : GSKILL Trident Z 2x8 GB 3200 mhz cl 9 | SSD : Samsun 960 Pro 1TB | HDD : WD black caviar 1TB | Kasa : Thermaltake View 27
  • furerg kullanıcısına yanıt

9070XT kullanıcısıyım yani 4kda çok beslenecek bir kart değil ama yetmiyorda değil yinede 4k oled alıp sınırlanmak istemiyorum yoksa 32inç 4k bir oled şuanki setuptan daha çok cezbeder gibi

Gayet yeter 4K da, sorun olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.