|
Merhaba, Daha önce ASUS XG32UCDS model 3. nesil QD-OLED monitör satın aldım. Ancak cihazda “random black screen” (rastgele siyah ekran) sorunu yaşadığım için iade etmek durumunda kaldım. Şu anda aşağıdaki modeller arasında seçim yapmaya çalışıyorum: MSI MAG 272UP QD-OLED X24 MSI MPG 272URX QD-OLED ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG (Tandem WOLED) Bu modelleri incelerken özellikle MSI MPG 272URX için bazı kaynaklarda ve MSI’ın kendi açıklamalarında “5 katmanlı tandem OLED” ifadesine yer verildiğini gördüm. Bu 5. nesil olmayacak mıydı ? Ancak benzer şekilde MSI MAG 272UP QD-OLED X24 modeli için de “4. nesil QD-OLED” ifadeleri kullanılıyor. Bu noktada kafam karıştı. Şu konularda net bilgi rica ediyorum: MSI MAG 272UP ile MSI MPG 272URX modelleri panel teknolojisi açısından gerçekten aynı mı? Her iki modelde de 5 katmanlı (tandem) QD-OLED panel mi kullanılmaktadır? Eğer aynı panel kullanılıyorsa, bu iki model arasındaki temel fark tam olarak nedir? |
|
İşletim sistemi : Windows 11 Pro | İşlemci : İ5 12600K | Anakart : Gigabyte H610M | Ekran kartı : ZOTAC Trinity RTX 4070 Ti | Ram : GSKILL Trident Z 2x8 GB 3200 mhz cl 9 | SSD : Samsun 960 Pro 1TB | HDD : WD black caviar 1TB | Kasa : Thermaltake View 27
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt