Şimdi Ara

Qashqai navigasyon kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirden cesme is bankası kampına gidicez. Navigasyona postakodu/şehir kısmına izmir yazıyorum asagıda cadde kısmına cesme yazamıyorum veya gitcegimiz yer boyalık mahallesi yazamıyorum cıkmıyor. Bu cogu yere boyle oluyor aracı daha yeni aldık 1 ay olmadı navigasyon filan ayarladılar serviste nasıl kullanılıuor bu navigasyon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanmak için değil o navigasyon.göstermelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke buraya değilde qq başlığına yazsaydınız, oradan daha çabuk yanıt bulurdunuz.
    qq navşgasyonunda şehir kısmına illerin yanısıra ilçeleri de yazabilliyorsunuz. Çeşme yazsanız direk bulurdunuz. Ayrıca özel konumlar kısmından "başka şehirde" seçeneği ile de bulabilirdiniz.
    Hocam kusura bakmayın ama dediğinize katılmıyorum. Ne kadar navigasyon kullandınız bilmiyorum ama gayet kolay bir navigasyonu var. Aracım TR'ye ilk gelen araçlardan biri, 2014 Mart'ta satın aldım. Diyarbakır, Mardin, İzmir, Bodrum, Trabzon, Artvin gezdim. 1 yıl K. Maraş'ta 6 aydır da Ankara'da yaşıyorum. Ankara'da da hem ben hem eşim sık sık kullanıyoruz ve bir sıkıntısını görmedik. Bu aracı almadan önce eski aracımda hem Navitech marka hemde Tomtom marka 2 farklı navigasyon kullandım. Bir farkı yok desem yeridir. Her iki eski navigasyonumun ekran görüntüleri, ekranda verdikleri bilgiler farklı idi, bunda da farklı. Bunları gözardı ederseniz basit kullanımı rahat bir alet.

• cherqes kullanıcısına yanıt
    Xetec hakkında bilginiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesi1903 C kullanıcısına yanıt
    Hayır yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw navigasyon
    9 yıl önce açıldı
    CİTROEN C5 NAVİGASYON EKRANI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.