Şimdi Ara

Qashqai mi Sportage mi 2017 ? Bir el atın be :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • QQ daha yakışıklı sanki. 2. elde tartışılmaz bir avantajı var. Yakıt da iyi. Performans olarak belki biraz daha altta diyenler vardır ama günlük kullanımda çok da hissedileceğini zannetmiyorum. Qashqai bir adım önde sanki.
  • Onden qq arkadan spo daha guzel malzeme kalitesi olarak qq ile test surusu yaptim bana gore vasatinda altinda malzeme kalitesi var, rezillik rezmen, spoya hic binmedim bilmiyorum. Ama qq ikinci el daha hizli, benim icin kalite on planda oldugundan qq 1 kurus vermem heryerinden kalitesizlik akiyor, skypack a anahtarsiz calistirma koymuslar, ama anahtar yerini ortmek icin ucube bisey koymuslar oraya komedi resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat 500x'e baktın mı hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Fiat 500x'e baktın mı hiç?

Bakmadım çünkü Fiat arabaların tasarımları çok yuvarlak,kadın arabası gibi,o yüzden bakmadım :):)
  • Sportage'a Qashqai motoru takmak mümkün olsaydı süper olurdu.
  • Sportage çok tipsiz. Qashqai daha mantikli.

• Kardeş bu forum için altın kuralı söylüyorum sana çoğunlukta ne söylenirse tersini al
  • Bence qq

• Tucson varken sportage a bakılmaz bence. Sportage ın eski kasası çok daha güzeldi.

Ben Tucson ve qashgai arasında gidip geldim. En son makyajlı kasa qashgai aldım.
  • 1.2 cvt +1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.