Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (757. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.791
Cevap
343
Favori
1.932.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #9
Giriş
    İlk çalışmada 1500 devirde, motor ısındıkça düşüş gösteriyor, motor ısındıktan sonra 1000 devirde sabit kalıyor budurumdan dolayıda sesi gürültülü haliyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amuratc A kullanıcısına yanıt
    Philips xenon h11 işinizi görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neronom777 -- 25 Şubat 2020; 15:31:30 >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Hani yazılım proğramını bulsam direk müdahaleyi ben yapacağım, malesef yok

• neronom777 N kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş için çok teşekkür ederim. Montajında herhangi bir problem yaşanırmı? Tamamen araca uyumlumu? Akü ile ve elektrik sistemiyle ilgili bir sorun yaşarmıyım acaba hocam?

• amuratc A kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşamazsınız kısa ampül yuvası H11 dir, kendiniz bile değiştirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: neronom777

Herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşamazsınız kısa ampül yuvası H11 dir, kendiniz bile değiştirebilirsiniz
    Kısa farlara bunu taktık mı bu defa uzun farlarda sarı ampul olmaz. Aynı ampülün uzun farlar için olanını da önerirseniz süper olur.
    Birde bunlar sadece 2018 ve sonrası makyajlı kasalar için mi uygundur yoksa diğerlerine de takılabilir mi.
    2018 ve sonrası araçların soketlerine uygun. Uzun far yuvası H9 ve sis farı H8 dir ürünü alırken buna dikkat edin. Aynı markanın ürünleri mevcut, başka markalarda var ama bu üründen vazgeçmeyin derim, , montajı gayet basittir. bağlantı tırnağını çıkardıktan sonra ampülü saat yönünde çevirin ve tersi istikamette takın, Ampülle yanında gelen dirtdörtgen parçayı aracın uygun olan bir yerine plastik kelepçeyle sabitleyin bukadar.

2018 ve sonrası araçların soketlerine uygun. Uzun far yuvası H9 ve sis farı H8 dir ürünü alırken buna dikkat edin. Aynı markanın ürünleri mevcut, başka markalarda var ama bu üründen vazgeçmeyin derim, , montajı gayet basittir. bağlantı tırnağını çıkardıktan sonra ampülü saat yönünde çevirin ve tersi istikamette takın, Ampülle yanında gelen dirtdörtgen parçayı aracın uygun olan bir yerine plastik kelepçeyle sabitleyin bukadar.
    Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler, Visia paket (dokunmatik ekransız) Qashqai aldık. Aracı bluetooth ile telefona bağlamaya çalışıyorum. Eşleştirme kısmına geliyorum, eşleştiriliyor diyor ondan sonra bağlanmadan failed yazısı veriyor.Ne yapabilirim İnternette bakındım biraz da bulamadım tam.Yardımcı olursanız sevinirim.

güncelleme: Bağlantıyı yaptım ama müzik dinleyemiyorum. Sesi araca versem de ses cıkmıyor telefona versemde.

güncelleme: Yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsRaRenGiZ41 -- 26 Şubat 2020; 18:14:45 >

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

İyi günler, Visia paket (dokunmatik ekransız) Qashqai aldık. Aracı bluetooth ile telefona bağlamaya çalışıyorum. Eşleştirme kısmına geliyorum, eşleştiriliyor diyor ondan sonra bağlanmadan failed yazısı veriyor.Ne yapabilirim İnternette bakındım biraz da bulamadım tam.Yardımcı olursanız sevinirim.

güncelleme: Bağlantıyı yaptım ama müzik dinleyemiyorum. Sesi araca versem de ses cıkmıyor telefona versemde.

güncelleme: Yapıldı.
    benim de bluetooth problemim var telefonu bağlıyorum güzelce çalışıyor gün içerisinde fakat ertesi gün tekrar bağlanmıyor, en başından silip tekrar eşleştirmem gerekiyor farklı telefonlarla da denedim sorun telefondan değil çözemedim bir türlü bilgisi olan var mı?
  • quote:

motor ısındıktan sonra rolanti devri kaç devirde seyrediyor bilgi verebilirmisiniz.
    9-10 arasında
    Bu grupta daha hızlı cevap alabilirsiniz.
    https://www.facebook.com/groups/2457598584561251/
  • neronom777 N kullanıcısına yanıt
    aracı satma durumundayım, belki normal ama ben rahatsız oluyorum
    Renault üretimi olan 1.6 Dci 130Hp lik R9M motoru kullanan Nissan araçlarından Qashqai, Xtrail, Mercedes araçlarından c200d, cla180d, E200d, Renault araçlarından Fluence, Laguna, Latitude, Master, Megane, Trafic, Koleos, Kadjar, Talisman ve Opel Vivaro gibi araçlarda çoğunlukla karşılaşılan bir durum.
    Videoda da görüntülerini gördüğünüz keçe ve kapak genellikle yetkili servis stoklarında bulunmuyor ve yurt dışından geliyor. Eğer kapağı sökerken deforme edilirse kapağın yenisi takılıyor. Deforme olmadan çıkarılabilirse aynı kapak tekrar takılıyor. Bu durumda aracın tamir süresi 18 gün ile 3 gün arasında değişiyor. Bu süre uzayacak ise ikame araç veriyorlar Bu tamir işleminde aracın mevcut yağı maalasef atık olarak atılıyor ve bakım sonrası yeni yağ konuluyor. Haliyle Bakım kmsi de 1yıl sonraya öteleniyor.
    Taner Aydınyoutube
    RENAULT NİSSAN MERCEDES 1.6 Dci 130HP R9M MOTOR EKSANTRİK ZİNCİR KAPAĞI YAĞ KAÇAĞI.
    https://www.youtube.com/watch?v=KZeszyLQOr4&feature=youtu.be

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###

• quote:

Orijinalden alıntı: gross

Siz bilirsiniz hocam. Nasıl derseniz öyle yapabilirsiniz.
    yeni yayınladığım videonun sonuna doğru kırık parçayı nasıl tamir edeceğinizi anlattım.

Orijinalden alıntı: taydin66

yeni yayınladığım videonun sonuna doğru kırık parçayı nasıl tamir edeceğinizi anlattım.

Alıntıları Göster
    Sağol üstad. Vaktim olduğunda uygulayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. Ben 2013 otomatik benzinli Visia QQ ile aranıza katıldım.
    Aracın yakıtı ile sorum olacaktı.
    Kış , bilenler bilir Dikmen(Yokuşu bol) ve normalden tabanı kalın '225'/65/16 lastikle ortalama 12 litre yakıyor. Acaba normal mi? Bir de her arabayı stop edip tekrar çalıştırdığımda mutlaka ortalama yakıt artıyor. Mesela 11,8 ile stop ettiysem bir sonraki çalıştırmamda 11,9 la çalışıyor normal mi?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.