Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (444. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.244
Cevap
306
Favori
1.852.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Speedcamupdates sitesi harita güncellemez sadece insanların belirttiği noktalardaki radar noktalarını günceller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsari

cam tavan varsa eğer senin aracında aradaki farka takılmana gerek yok fazla. o zaman skypack tir seninki de. arada 1500lük farkla da gidip multimedya navi.-geri görüş kamera sistemini taktırırsın.çok takılma bence fiyatlara.

Benim aracim duz tekna.cam tavan yok. Ama arka camlar filmli, tavan rayi mevcuti,krom kapi kollari ve citalar, krom sis farlari ,krom bagaj citasi, 17 inch jantlar mevcut. Araci alirken bunlar yapilmisti 63500 tl ye bunlar da dahil.bi de sustali anahtar seti verildi sonradan.Sehirdisindaki satis mudurunu bile arattim adam 63000 e bile inmedi.Ustelik beyaz renk istersem o da 63500 ve hicbir aksesuar da yoktu.sehirde tek nissan bayisi olunca alternatif olmuyor.Napalim aldik birkere.ama aracimdan cok memnunum..bi ayna ve cam modulu kaldi onu da taktirirsam super olacak:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nissan genel merkezden seni aradıklarında memnuniyetsizliğin varsa belirt. bayiler bunu çok önemsiyor. mesela sustalı anahtarı bile sonradan sen istediğin için verdiler anladığım kadarıyla .bana ilk anda vermişlerdi ve hediye falan diye de belirtmediler aracın anahtarı gibi verdiler. aklıma şu geliyor bazen dükkana gelen aracın benzinini yürüten çıraklar gibi araca eşantiyon gelen şeyleri de yürüten satış temsilcileri de yok değildir hani...
  • arkadaşlar şu navigasyon güncellemesini de halletrelim birlik olup araçlarının bakımlarını yetkili serviste yaptıranlara ücretsiz sıunulması lazım, yok askeriye izin vermiyormuş bekliyorlarmış gibi bahanelere de karnımız tok , diğer firmalarda durum nedir acaba ??? , 30.000 adet QQ sattık demesini biliyorlar bunun 20.000'i navigasyonludur en azından .. 2013 arabaya 2010 map'ı koyacaklarsa da yuh valla. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 6 Ocak 2013; 18:47:00 >
  • Merhaba ,

Cuma günü Beyaz 1.5 Dizel Tekna Qashqai alarak aranıza katıldım. En güzeli de sustalı anahtarlık vermeleri oldu. 180 km şehiriçi kullanım yaptım ve yakıt tüketimi 7.8 lt/100 Km.

Sizden bir ricam olacak, Multimedya sistem taktırmak istiyorum ancak Pioneer, JVC veya Alpine gibi bilindik markalardan taktırmak istiyorum, uygun model bilen var mı ? Araca uyan sistemler hep no name sistemler ve 2000 liraya yakın para verip bilinmedik bir marka taktırmak istemiyorum. Bir soruda boya koruma tavsiye edermisiniz ? Gerçi 3 günde yağmuru çamuru yedi ama , boya korumanın sizce kılcal çizikler oluşmasına faydası oluyor mu, önceki araç siyah olduğu için boya koruma yaptırmıştım ama pek bir faydası olmamıştı, siyahta çizikler çok belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jukiee -- 6 Ocak 2013; 21:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

arkadaşlar şu navigasyon güncellemesini de halletrelim birlik olup araçlarının bakımlarını yetkili serviste yaptıranlara ücretsiz sıunulması lazım, yok askeriye izin vermiyormuş bekliyorlarmış gibi bahanelere de karnımız tok , diğer firmalarda durum nedir acaba ??? , 30.000 adet QQ sattık demesini biliyorlar bunun 20.000'i navigasyonludur en azından .. 2013 arabaya 2010 map'ı koyacaklarsa da yuh valla. .

Kesinlikle katılıyorum.. Nissan turkiye ve japonya yı mesaj yağmuruna mı tutsak ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman53 -- 6 Ocak 2013; 23:40:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukiee

Merhaba ,

Cuma günü Beyaz 1.5 Dizel Tekna Qashqai alarak aranıza katıldım. En güzeli de sustalı anahtarlık vermeleri oldu. 180 km şehiriçi kullanım yaptım ve yakıt tüketimi 7.8 lt/100 Km.

Sizden bir ricam olacak, Multimedya sistem taktırmak istiyorum ancak Pioneer, JVC veya Alpine gibi bilindik markalardan taktırmak istiyorum, uygun model bilen var mı ? Araca uyan sistemler hep no name sistemler ve 2000 liraya yakın para verip bilinmedik bir marka taktırmak istemiyorum. Bir soruda boya koruma tavsiye edermisiniz ? Gerçi 3 günde yağmuru çamuru yedi ama , boya korumanın sizce kılcal çizikler oluşmasına faydası oluyor mu, önceki araç siyah olduğu için boya koruma yaptırmıştım ama pek bir faydası olmamıştı, siyahta çizikler çok belli oluyor.

Hayirli ugurlu olur insaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

CVT 1.6 kullananlar yakıt sarfiyatları nasıl şehir içi/dışı? Bende şu anda Honda Civic otomatik vites var. Ondan çok yakar mı?

Selam, yaklaşık 2000km deyim. Tüketim son 2 deponun ortalaması olarak 8.1lt/100km
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

arkadaşlar şu navigasyon güncellemesini de halletrelim birlik olup araçlarının bakımlarını yetkili serviste yaptıranlara ücretsiz sıunulması lazım, yok askeriye izin vermiyormuş bekliyorlarmış gibi bahanelere de karnımız tok , diğer firmalarda durum nedir acaba ??? , 30.000 adet QQ sattık demesini biliyorlar bunun 20.000'i navigasyonludur en azından .. 2013 arabaya 2010 map'ı koyacaklarsa da yuh valla. .

Renaultda TomTom güncelleme sürüm başına 60 EUR. Hiçbir firma ücretsiz sunmuyor maalesef.
  • Herkese Selamlar,

Qashqai kulubune katilmiyorum, ancak buradan Qashqai sahiplerine tesekkurlerimi iletmek icin yaziyorum.

Insanin 60-70 bin lira odeyerek yaptigi alisveristen sonra kararini elestirmesi ve objektif olabilmesi gercekten guc ve hayli cesaret gerektirir.
    Qashqai'leri hakkinda yasadiklari kotu tecrubeleri buyuk bir medeni cesaretle paylasarak benim gibi yeni bir arac arayisi icinde olan insanlara yardimci olan herkese tesekkur etmek istiyorum. Goruyorum ki diger ulkelerde de gundeme getirilen baski balata ve guc sorunlari burada yazildigi zaman "baski balatayi yakan surucunun soforlugunden suphe ederim" veya "Japonlarin kotu malzeme kullanmayacagindan eminim" v.b. onyargilarla hakarete yakin ifadelerle elestirildi. Halbuki bu forumun amaci iyi ya da kotu gercekleri konusmak ve tecrubeleri paylasmak olmali. Sirf bir arac cok satiyor diye koru korune ona kosmak ya da "ben satin aldim dolayisi ile bu en iyisidir, laf soyletmem, elestirtmem" diye baski kurmaya calismak cok dogru olmasa gerek.

Ozetle sizlerin sundugu bu bilgiler isiginda Qashqai almaktan vazgectim. Belki bu kararim da corbada tuz olur ve bu satirlari okuyan yetkili birisi "demek ki bu elestirilerin bir etkisi var, bunlara bir cozum bulmak lazim" diye dusunur ve hareket etme ihtiyaci duyar.

Eminim bu kararim da diger bazi fikirler gibi elestirilecektir. Hic bir marka sevdalisi veya fanı degilim. Ancak sizlerle bir cok ulkede yasamis ve araba sahip olmus birisi olarak paylasabilecegim tecrube, ulkemizde musteri haklari ve memnuniyeti karsilama konusunda buyuk eksikler oldugudur. Nufus buyuklugumuz ve dolayisi ile pazar buyuklugumuz dikkate alindiginda bizim ureticilerin/saticilarin ve servislerin pesinde degil de, onlarin bizim yani tuketicilerin pesinde kosmalari gerekirdi ve gerekiyor diye dusunuyorum. Umuyorum ki bu ve benzeri ortamlarda fikir ve tecrubelerin paylasilmasi, haklarin aranmasi ve korunmasi icin hepimize yardimci olacaktir.

Saygilarimla,

• yakında araba hakkında yaptığım izlenimlerimı yazacam tatilden henüz yeni döndüm saygılar sevgiler
  • Arkadaşlar ZacMan arkadaşımızın tavsiye ve yönlendirmesi ile aldığım ayna modülü kargo dahil teslimi 60 TL ye mal olmuş olup, bugün elime ulaştı. Çok teşekkürler ZacMan, sayedende paramız cebimizde kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5832 -- 7 Ocak 2013; 19:08:33 >
  • ayna modülünde cam özelliği yok değil mi yanılmıyorsam? yine de fiyat harika! bir arkadaşım getirteyim diyordu ayna+cam modülü 200 tl ye.güya bana özel di fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiman

ayna modülünde cam özelliği yok değil mi yanılmıyorsam? yine de fiyat harika! bir arkadaşım getirteyim diyordu ayna+cam modülü 200 tl ye.güya bana özel di fiyatı
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zacman -- 22 Ocak 2013; 19:50:49 >
  • 120 liraya geliyor ikiside sanırım. oldukça uygun. bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...
  • Selam arkadaşlar.

Bende geçen hafta Perşembe günü qashqaime kavuştum.

Aracım 1.6 CVT tekna sport back.

İlkkez otomatik aracım oldu artık Manuel'e binmem sanırım hele de istanbul da hiç binilmezmiş bunu öğrendim.

Aracını yeni alam arkadaşlara bir sorum olacak.

Aracı çalıştırıp motorun ısınmasını 1 dk filan bekliyorum daga sonra hareket edince 20 30 metre sonra arka sağ taraftan tıkır tıkır ses geliyor 2 3 saniye sonra kesiliyor.

Servise gitmem gerekirmi bu sesi duyan varmı?

Birde Anadolu yakası maltepe civarında bagaj havuzu alabileceğim bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat köse

Selam arkadaşlar.

Bende geçen hafta Perşembe günü qashqaime kavuştum.

Aracım 1.6 CVT tekna sport back.

İlkkez otomatik aracım oldu artık Manuel'e binmem sanırım hele de istanbul da hiç binilmezmiş bunu öğrendim.

Aracını yeni alam arkadaşlara bir sorum olacak.

Aracı çalıştırıp motorun ısınmasını 1 dk filan bekliyorum daga sonra hareket edince 20 30 metre sonra arka sağ taraftan tıkır tıkır ses geliyor 2 3 saniye sonra kesiliyor.

Servise gitmem gerekirmi bu sesi duyan varmı?

Birde Anadolu yakası maltepe civarında bagaj havuzu alabileceğim bir yer var mı?

ABS nin kendini test etme sesi. Sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsari

ayna modülünde cam özelliği yok değil mi yanılmıyorsam? yine de fiyat harika! bir arkadaşım getirteyim diyordu ayna+cam modülü 200 tl ye.güya bana özel di fiyatı

Zacman arkadsimin taktirdigi modulu bilmiyorum. lakin ben srvisten cam modulu istedim 180 tl istediler (pazarliksiz). fiyati aldiktan so ra aynalarida bu module baglayabilurmiyiz dedim tabi dediler. extra bir bedel istenmedi. Zacman arkadasin onerdigi urunlerin kalitesindende suphem yok.zaten sustali anahtari onun sayesinde aldim saolsun.

benim takildigim nokta su. Cam ve ayna modulu ayri ayri takiliyor sanirim. 30 dolar cam modulu 30 ayna modulub(fiyati tam bilmiyorum) 120 tl civari yani. iscilikde koydugunuzda en iyi ihtimalle ayni fiyata gelmiyormu.

• Ankarada bir firma Qashqai için cam+ayna modülünü 120 tl ye takıyor, kesip biçme olmadan...
  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.