Şimdi Ara

Q9400 O.C. İçin Fan Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende core2quad q9400 var en fazla kaça kadar çıkartabilirim iyi bir sogutucu ile anakartım gigabyte ep435-ud3l ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• işlemcin şansına o.c potansiyeli yüksek ise 3,6ghz'i fazla zorlanmadan görecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

işlemcin şansına o.c potansiyeli yüksek ise 3,6ghz'i fazla zorlanmadan görecektir

peki sogutucu olarak ne alıyım ? 3.6 için.3.6 max mı diyosun yoksa 3.6 sınır mı diyosun anlamadım şimdi :D
  • oc ısı tamamen sans bılgı bırıkımı ve donanım secımı ıle ılgılıdır aynı donanım 2 farklı kısıde farklı sonuclar bıle alabılır aynı ıslemcı farklı anakartlarda cok farklı degerler alabılır
    o yuzden boyle hayalı olarak su ıslemcı su anakartta su hıza cıkar dıyemez
    sana tavsıyem 200 lıralık ıslemcıye gıdıpte 150 lıralık sogutucu alma cok mantıksız olur asagıdakı urun hava sogutmada fazlasıyla yeterlıdır
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu-lga1156-1155.html

• quote:

Orijinalden alıntı: bobleeswagger125

quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

işlemcin şansına o.c potansiyeli yüksek ise 3,6ghz'i fazla zorlanmadan görecektir

peki sogutucu olarak ne alıyım ? 3.6 için.3.6 max mı diyosun yoksa 3.6 sınır mı diyosun anlamadım şimdi :D

pegasus1881'in de dediği gibi farklı anakartlarda farklı sonuçlar bile alabilir ben genelde çıkan sonuçlara göre konuştum.profesyonellerin elinde o işlemci 4ghz'i geçer mesela.
    linkteki soğutucu yada mesela xigmatek hdt-s1823 vs 12mm fanlı direkt ısı borusu temaslı güzel bi soğutucu ile şansın varsa 3,6ghz yaparsın.eğer detaylara girmeyi bilmem risk almam dersende biraz o.c araştırması ile 3-3,2 ghz yapmak çok basit olacaktır

• anladım ben şimdilik 3.4e çıkartıyım bir bilene sonrada anakart ve işlemcimi değiştiriyim.teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.