Şimdi Ara

Q8300 VS G2030(lütfen içeri öneri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

baya bir düşüş yaşarsın. önbellek olsun hız olsun baya düşer. q8300 güzel işlemcidir. onunla güncel oyunalrı oynayan dostlarım var takılmadan... tabi ki güncel ekran akrtları ile..

Teşekkürler cevabiniz için ama hocam biri 2008 işlemcisi biri 2013 ve yeni sistem o yüzden kafam karisiyor

Doğru ama geçen gün yeni nesilini de kullanmaya fırsatım oldu. Eğer acele etmez isen bugün gün içinde yeni işlemcinin cinebench sonucunu yayınlarım. Burada. Gözümle görmüş olursun..

yok hocam acele etmiyorum 15 gün vaktim var hatta şuan q8300 ü kullanıyorum anakart arızalı ama tek sıkıntısı bilgisayar 6 dk dan sonra açılmaya başlıyor anakartı tamire verdim gene yapamadılar 15 gün böyle kullanıcam merakla bekliyorum hocam

Alıntıları Göster
    baya bir düşüş yaşarsın. önbellek olsun hız olsun baya düşer. q8300 güzel işlemcidir. onunla güncel oyunalrı oynayan dostlarım var takılmadan... tabi ki güncel ekran akrtları ile..

Teşekkürler cevabiniz için ama hocam biri 2008 işlemcisi biri 2013 ve yeni sistem o yüzden kafam karisiyor

Doğru ama geçen gün yeni nesilini de kullanmaya fırsatım oldu. Eğer acele etmez isen bugün gün içinde yeni işlemcinin cinebench sonucunu yayınlarım. Burada. Gözümle görmüş olursun..

yok hocam acele etmiyorum 15 gün vaktim var hatta şuan q8300 ü kullanıyorum anakart arızalı ama tek sıkıntısı bilgisayar 6 dk dan sonra açılmaya başlıyor anakartı tamire verdim gene yapamadılar 15 gün böyle kullanıcam merakla bekliyorum hocam

geçen gün test etmiştim r 15 ile flasha atmıştım jpeg larak kaydedip ama flashı formatlamışım galiba içinde hıcbırsey yok... aldıgı degerler çoklu çekirdekte oc siz 190 aldığını hatırlıyorum. şöyle anlatayım en eski amd ler yani şu 5200+ lar falan bile çift çekirdekte 160 skor alıyor bu programdan. yani quadro ya göre iş yapmaz dostum...
    bak senin için netten buldum bir iki sonuç kıyasla farkını gör bence..

Bu 3.2 ghz ye oc yapılmış yeni nesil intel işlemci
     Q8300 VS G2030(lütfen içeri öneri)

Bu da standart hızlarında bırakılmış q8300 ün performansı.
    AMD FX 8350 4.84 GHZ 16 MB CACHE-- ASUS R9 290X 4GD5-- SAPPHİRE HD 5850 1GB EXTREME-- ASUS M5A99FX PRO R2.0 990FX / SB950-- 2*4 GB G SKILL 1600 MHZ-- SAMSUNG 840 EVO 250 GB SSD DISK--- CORSAIR CARBIDE 400R--- SEASONIC (X SERİES)750 W 80 GOLD--COOLER MASTER HYPER 212 EVO DUAL FAN WITH SILVERSTONE FM 121 110 CFM FAN-- HAKKIMDA GÖRÜLMESİNİ İSTEDİĞİM

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.