Bildirim
q6600 yaniyor 71 derece stok fan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hayır, diğer bileşenlerini öğrenebilir miyiz/m? -
55-60 derece stok fan ile default hızında ve yük altında ise normal. Çok ısınan bir işlemci çünkü. -
Bios'u güncellemeyi dene belki okadarda sıcak değildir doğru değerleri yeni biosla görebilirsin ama kasa içi havalandırman kötü ise bu sıcaklık normal olabilir kasanın yan kapağını açmanı öneririm eğer sıcaklı çok düşerse kasa içi havalandırman kötü demektir. -
Benim ki 20 dereceler de geziyor yaw. -
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Benim ki 20 dereceler de geziyor yaw.
Stok fanlamı? -
bende 45-50 lerde stok fan ile yuk altında 60 buluyor
gercekten ısınan bir işlemci q6600 -
İşlemcinin ısınması çok normal arkadaşlar. 2 tane E6600 soğuttuğunuzu düşünün. -
buyrun değerler delirecem herhalde kafayı yicem bu ne yahu Kasa fell hurricane 1 , 480w tagan psu var. Bugün Artic Silver 5 Macun sürdüm. Stock Fan full yükte 1400rpm civarı çalışıyor. Bu nası iş? Bu kadar düşükmü rpm? Anakartın biosundan bakınca idlede derece 37 yazıyor anlamadım gitti.
Resim 1 : Idle
Resim 2 : Load
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 30 Eylül 2007; 5:44:16 >
-
normal deil acilen kuvete daldir pc yi
boyle derecelere artik boyle cevaplar vericem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 30 Eylül 2007; 4:47:24 > -
kafayı yicem bu ne yahu. -
vallaha bende amd 5200+ var nomalde 24 derece max. yük altında 37 yi geçtiğini görmedim daha -
geçenlerde benzer bir durum bende de olsu hatta bununla ilgili bir konuda açtım
TAT, speed fan, everest 3 ü de sıcaklığı farklı gösteriyordu
TAT anormal yüksek gösteriyordu.
yükte 70 idle da 55 falan
speed fan yükte 50-55 idle 30-35
everest yükte 50-55 idle 27-35
bende tat ı kaldırdım.
-
Everest , TAT , core temp aynı gösteriyor dereceyi.
Easytune ile anakartın biosu düşük gösteriyor.
Birde arkadaşlar FAN'ın rpm'yi düşük geldi bana şu an full yükte 1400rpm dönüyor normalmidir sizce? -
o sicaklik normal hala kastiriyon kendini
e4300 u ben 85 derecede kullandim saatlerce yuk altinda -
hocam fanın ayaklarından biri tam oturmamış olabilir kontrol etmekte fayda var -
Fanın ayaklarına baktım hiç bir oynama yok yani tam oturmuş. İşlemci soğutucunu elliyorum çalışırken sıcaklık elimi yakmıyor bile , ama anakartın soğutusu bile ondan daha sıcak biraz daha yakıcı. Overclock felanda yapmadım.
Birde şu screenshota bakın çok farklı değerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 30 Eylül 2007; 15:03:39 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
e4300 u ben 85 derecede kullandim saatlerce yuk altinda
Bu tür yorumlar bu forumun adminleri nasıl izin veriyor hayret ediyorum
İyi bisey yapmis gibi bide anlatma bari. Ayrica arkadasin islemcisi C2D degil Quad bir islemci. İslemci için o sıcaklık size göre normal olsa bile mosfetler ne olacak?
Bilincsizce yorumlar yapmayın
-
TAT çekirdek sıcaklıklarını gösterir ve normal sıcaklıkları gösterir. Speedfan ve anakartın programı ise direk bios'tan okuduğu değerleri gösterir. Onun için daha düşük sonuçlar çıkartır. Sizin bakmanız gereken değerleri TAT verir. Bu arada Stok fan ile CPU arasına macun sürdünüz mü? Kasanız nasıl? Havalandırması iyi mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: Yakuza52
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
e4300 u ben 85 derecede kullandim saatlerce yuk altinda
Bu tür yorumlar bu forumun adminleri nasıl izin veriyor hayret ediyorum
İyi bisey yapmis gibi bide anlatma bari. Ayrica arkadasin islemcisi C2D degil Quad bir islemci. İslemci için o sıcaklık size göre normal olsa bile mosfetler ne olacak?
Bilincsizce yorumlar yapmayın
ayrica 71 derece cok yuksek bir sicaklik deil quad core lar icin normal bir sicaklik
lol
quad core lar c2d lere gore daha cok isinir bende 85 de calisiyorsa onlarda 90 da bile calisir
zaten 100 kusur derecede anakart restart atiyor kendim bizzat denedim fan iyi oturmamisti 100 kusur e kadar izin verdi bios
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 30 Eylül 2007; 15:13:47 >
Benzer içerikler
- ryzen 5 5500 vs 5600
- işlemci güncelleme
- fan kontrol programı
- işlemci ghz arttırma
- tray işlemci nedir
- cpu nedir
- snapdragon 6 gen 1
- majorana 1
- ultra 7 155h
- cpu sıcaklığı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X