Bildirim
Q6600 Overclock 3.ghz sıcaklıklar!Bi bakın iyiyse oc ye devam edicem!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
stok fanla çok iyi bir değer ama konunun yeri yanlış. -
O zaman yöneticiler doğru yere talıyabilirler
Başka fikri olan var mı acaba.Crysis'de oyun kamerayı döndürürken falan çok takılıyor.O neden kaynaklanır acaba? -
dostum değerler iyide sıcaklıklarda iyi
sıcaklığa işlemci yüzeyi değilde çekirdek olarak bakarsan yanılma olmaz
boştaki bir işlemci 45-49-42-43 çalışırsa prime95 te 75 dereceyi görürsün oyun oynarken 65-70 olur bence fazla sıcaklıklar bunlar kasa içi havalandırmayı gözden geçir yada 3 ghz hızına geri dön karar senin
ayrıca bir ufak tavsiye daha anakart auto voltaj vermiş büyük ihtimal elinle değer girersen voltajı azaltırsın işlemci 3-5 derece soğur -
Up -
Fikri olan yok mu? -
islemcin takoz degilse 1.400~1450 civari voltaj ile 3.8 4.0 gideri var... -
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
islemcin takoz degilse 1.400~1450 civari voltaj ile 3.8 4.0 gideri var...
Vid değeri : 1.25 olan işlemciler 1.4V ile 4 ghz yi görmüyo
bu işlemci 1.6V ile 3.8-4.0 ghz görür -
quote:
Orjinalden alıntı: BlackCalamity
quote:
bu işlemci 1.6V ile 3.8-4.0 ghz görür
oylemi... peki sana 1.450v de imzamdaki islemcinin 3.8 de stabil ss ini gondersem hemde asus 350w psu ile ???...
ya da ben ortalama 14 aydır halisinasyon goruyorum...q6600 islemcimi 1.450v 3.8ghz de calistirirken...evet evet kesin hayal goruyorum...!!
!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 6 Mart 2009; 0:10:16 >
-
tabiki bekliyorum .. işlemci vid değeriniz kaç ? ben arkadaşa bunu söyledim sizin işlemcinizin vid değeri ilede ilgili bi durum ..
-
vid degerine bakmadim....tam olarak hatırlamiyorum ama 1.250~3 civari idi emin olmamak kaydi ile... -
quote:
vid degerine bakmadim....tam olarak hatırlamiyorum ama 1.250~3 civari idi emin olmamak kaydi ile...
eee ben sizden 1.4V ile 3.8 Stabilite testlerinizi bekliyorum , işlemcinizin vid değerini bilmiyorsunuz ve ..
ben 1.31 v,d değeri ile 1.4v ile 3.8 yapamaz dedim mi , konuşmasını biliyosununuz . valla bişey demiyorum yha
siz haklısınız -
islemcimin vid degerini bilip bilmememin ne onemi var?...zira def voltajta hic kullanmadim...vid degerinede bakmaya ihtiyac duymadim...bilmeminde bana zerra kadar yarari olcagini sanmiyorum...ss i gondercem ama simdi degil o degerlere cekmem gerekiyor...ayrıca islemcim G0 revizyon...arkadasin islemciside G0 revizyon...yani oc potansiyeli olan bir seri diger serilerden farklı olarak biraz arastirirsan 1.4 1450v civarinda bu islemciyi 3.5~4.0ghz arasi stabil kullananlari gorursun...ben buna ve tecrubelerime dayanarak yorum yapıyorum havadan inme degil... -
http://forum.donanimhaber.com/m_20277798/mpage_1/key_//tm.htm#20277798 uzerinden cok gecmis o zamanki sistemim farklıydı biraz ama cogu donanmlar aynı bilgi olmasi acisindan...!.. ayrıca cpu-z gorunen voltaj yalnıs biosdan dolayi..yada cpu-z versiyonundan dolayi voltaji yalnıs gosteriyordu...dogrusu 1.450v -
tekrar hatırlatayım vid işlemciyi direk etkilemez sadece bir göstergedir ve dolaylı olarak etkisi gözükür 1.2v vidli çok takoz bir işlemci olabilir 1.325v vidli süper bir işlemci olabilir -
quote:
quote:
quote:
oylemi... peki sana 1.450v de imzamdaki islemcinin 3.8 de stabil ss ini gondersem hemde asus 350w psu ile ???...
ya da ben ortalama 14 aydır halisinasyon goruyorum...q6600 islemcimi 1.450v 3.8ghz de calistirirken...evet evet kesin hayal goruyorum...!!
!!
usta senin soğutma stok değil dimi?çünkü bende 1,475 ile 3,80 gayet güzel çalıştırdım fakat soğutma stok olunca işlemciye bişey olur diye geri çektim.günlük 1,40 ile 3450mhz de kullanıyorum.senin soğutma stok değilse kullanırsın 3,80 de ama stoksa cesaret ister o değerde stok fanla kullanmak.
-
quote:
Orjinalden alıntı: mahmut_cinar
quote:
quote:
quote:
!!
usta senin soğutma stok değil dimi?çünkü bende 1,475 ile 3,80 gayet güzel çalıştırdım fakat soğutma stok olunca işlemciye bişey olur diye geri çektim.günlük 1,40 ile 3450mhz de kullanıyorum.senin soğutma stok değilse kullanırsın 3,80 de ama stoksa cesaret ister o değerde stok fanla kullanmak.
stok sogutma ile 3.6 kullanıyordum 1450v de...yuk altinda nadir olarak resetliyordu sıcaklıktan dolayi...simdi ocz vendetta var 3.8 gunluk
-
bnm işlemcide q6600 çarpanı 333 yaptım 3000 e çıktı ışlemcı gta 4 oyunnda çözünürlük sonda 65 dereceye çıktı normalmı??? -
bende sunbeam cc aldım bakalım ne kadar faydası olacak.bugün gelmezse en geç pazartesi elimde inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 14 Mart 2009; 4:35:34 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X