Şimdi Ara

Q6600 Ne Kadar Overclock? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: QuasarFX

Merhaba voltaj artırmadan 3.4 ghz de stabil çalışıyor, kingston ddr2 800 mhz belleklerle en fazla 3.9 ghz i gördüm ama gündelik kullanım için kaliteli bellekler gerekli.

ısıyı nasıl hallettin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

quote:

Orjinalden alıntı: QuasarFX

Merhaba voltaj artırmadan 3.4 ghz de stabil çalışıyor, kingston ddr2 800 mhz belleklerle en fazla 3.9 ghz i gördüm ama gündelik kullanım için kaliteli bellekler gerekli.

ısıyı nasıl hallettin

İmzamdaki sistemi kullanıyorum ısı sorunu yaşamıyorum, Arctic Cooling Freezer 7 Pro ile Q6600 serin serin çaşılıyor :)
  • 3.9 ghz de kaç derece oluyo işlemci orosla denedinmi ne reye kadar gidiyor
  • Sitenin Overclock kısmında resimlerle anlatmıştım link aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_21128962/mpage_1/key_//tm.htm#21128962
  • Vid değeri en yüksek Q6600'lardan birini kullanıyorum maalesef (1.325) .. Ama bununla bile 1,32v ile 3,2 Ghz kullanıyorum.. 3,9 Ghz'e kadar çıktım ama tabi sadece ss almak için Eğer Vid değerin düşükse iyi bir soğutucu ile günlük 3,6 Ghz çok rahat..
  • quote:

4.4 e kadar kastık daha yolu vardı

Ne zaman kastınız ? Daha yolu varmıydı Exp hoca ile mi ?
  • 3.4 günlük kasarsam 3.6 ghz de rahat çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bonuss

quote:

expander abimiz ile ss ler ex te
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bonuss

quote:

4,4 e kasdar beraber kastık yasin kardeşim öle hazırlıksız falan hadi kasalım kasalım gibi bi mantıkla oldu
  • Test sistemi? Birde soğutma işini ne ile yaptınız ?
  • Arkadaşlar ben de bi soru sormak istiyorum. Ben de q6600 işlemci kullanıyorum. Ancak oc yaptığımda 2.6 ghz değeri geçtikten sonra makina donuyor. ÜZerinde çok dandik (Casper marka) bir fan var. Düzgün ve performanslı bir fan taktığımda bu sorundan kurtulabilir miyim acaba ? Destek için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar ben de bi soru sormak istiyorum. Ben de q6600 işlemci kullanıyorum. Ancak oc yaptığımda 2.6 ghz değeri geçtikten sonra makina donuyor. ÜZerinde çok dandik (Casper marka) bir fan var. Düzgün ve performanslı bir fan taktığımda bu sorundan kurtulabilir miyim acaba ? Destek için şimdiden teşekkürler...

donuyor derken?biraz daha acarmısınız acaba?
  • ben 4 ghz falan gördum imzadakı sistemle soğutucunun çok faydası oluyor. ama daha yukarılarada cıkabılır
  • cok iyi bir soğutucudur hakkını veriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

quote:

Arkadaşlar ben de bi soru sormak istiyorum. Ben de q6600 işlemci kullanıyorum. Ancak oc yaptığımda 2.6 ghz değeri geçtikten sonra makina donuyor. ÜZerinde çok dandik (Casper marka) bir fan var. Düzgün ve performanslı bir fan taktığımda bu sorundan kurtulabilir miyim acaba ? Destek için şimdiden teşekkürler...

donuyor derken?biraz daha acarmısınız acaba?

Yani şöyle. 2.6 ghz üstüne hızı çıkardığımda makina donuyor. Resetlemek zorunda kalıyorum. Resetleyince eski güvenli ayarlara otomatik olarak geri alıyor. (Bu arada oc yi anakartın yardımcı programıyla windows üzerinden yapıyorum. Biosu pek anlamadığım için böyle bir yola başvurdum).

• stok fanla 3,0 ghz oalrak normal çalışıo demişiniz peki bunu nasıl yapıcam yardım edermisiniz
  • quote:

senin pcye bizim casper bayinde oc yapmıştık kasanı açıp bakarsan ramlerin ve anakartını görünce nedenini anlarsın
    3d mark 06 da anca 2000 puan aldı
  • Beyler işlemcinin kendi fanıyla ne kadar oc yapabiliriz..Vid değerim 1.2750 sistem aşağıda teşekkür ediyorum yardımlarınız için..
  • yav bi becerimiom şu oc işini!!! 3,0 ı görmedim daha yawww!!!

4,0 a çıkan bile var .. ne yaparsam yapayım en son 2,75 e kadar çıkabildim.. şu soğutucuyu bi aliim iş ciddiye bindi artık!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-UNITSOLDIER -- 4 Eylül 2008; 1:27:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.