Şimdi Ara

*Q6600 hakkında herşey* GÜNCEL:Testlerle Q9300 mukayesesi eklendi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
0
Favori
63.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 72 derece en yoğun halinde oluyor SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER almayı düşünüyorum inanılmaz performanslıymış
  • Öyle de 275 vermek beni zaten zorluyor birde extradan soğutucu alamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

Öyle de 275 vermek beni zaten zorluyor birde extradan soğutucu alamam

o soğtucu 60 lira ama işlemciyi extreme yapıyor nerdeyse.3.2 de değil 3.8 de kullanmayı sağlıyor ortalama olarak.3.8deki bir q6600 E bilmem ne işlemcilerini ezer geçer.demedi deme.
  • bu işlemci stok fanla 3.0ghz de çalışıyormuş şimdilik bana yeter:)
    ilerde 4 için benim ayrıeten ramleride değiştirmem icap edecek o zaman soğutucuya yönlenirim.
  • quote:

bu işlemci stok fanla 3.0ghz de çalışıyormuş şimdilik bana yeter:)
    ilerde 4 için benim ayrıeten ramleride değiştirmem icap edecek o zaman soğutucuya yönlenirim.

stok fan ve voltajla direk 3.0 ghzde çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimdemir

quote:

bu işlemci stok fanla 3.0ghz de çalışıyormuş şimdilik bana yeter:)

stok fan ve voltajla direk 3.0 ghzde çalışır

• 3,15 ghz KADAR STOK FANLA YOLU VAR, 9 X 350 MHZ :)))
    VOLTAJSIZ TABİ....
    YOKSA İŞLEMCİ BU SICAK HAVALARDA YANAR :)))
  • Q6600 en güvenilir işlemcidir kaç senedir bir defa sorun problemi ya da performans zararını görmedim inceleme için teşekkürler her türlü bilgiye kısa sürede ulaştım sayende
  • E6320 'den Q6600 'e terfi etmeyi düşünüyorum. Hızaşırtma yapmayı bilmiyor ve ilgilenmiyorum. Sizce , hissedilir bir şekilde performans artışı yaşar mıyım ?
  • Q6600'ü 3.0 ghz düzeyine hızaşırtma yapmak en fazla 2 dakika sürecek olan çok basit bir işlemdir.işlemciyi bu değerde kullanmak performansını çok yüksek hale getirmektedir.Bu konuyu tekrar düşünmelisiniz.

Sorunuza gelince,elbetteki farkı hissedersiniz,hem de ciddi bir şekilde.Ama değiştirmeye değer mi derseniz bence değmeyebilir.
  • @alimdemir
    Hızaşırtmayı bi kaç kere deneyeyim dedim ama fazla detay isteyen bir iş olduğu için hep vazgeçtim , ama q6600'e terfi edersem belki tekrardan düşünebilirim. Performans farkını ciddi bir şekilde hissedersin demişsin. Ama sonrasında "bence değiştirmeye değmez" demişsin. Neden değmez ?
  • crossfire
    o.c. yapmayacaksan e8400 al.
    q6600 default haliyle kötü ama o.c. ile diriliyor.
    alıp öğrenirim diyorsan o ayrı.
    bende vaz geçmek üzereyim
    benim anakart(nforce 650i) o.c. q6600 ü diriltemiyormuş
  • e8400 benim anakarta uyar mı ? (Asus P5B-VM ---> 1066 mhz.) ? Aslında hızaşırtma ile uğraşmak istemiyorum. e8400 benim anakarta uyarsa , fiyatıda q6600 civarı ise , tabi ki e8400 alırım.
  • Q6600 ile ciddi bir fark yaşarsın ama bence değmez çünkü E6320 öyle çok eski bir işlemci değil,ben olsaydım değişmezdim,maddi durumuna bağlı tabi.

Q6600ü hiç voltaj vermeden ve stok fanla anakartına takar takmaz 3.0 ghz de kullanırsın eğer anakartında bir sıkıntı yoksa.Eğer E8400 alıp 3.0 ghz de kullanırsan,madem performansının artması için masrafa giriyorsun,yazık etmiş olursun.E8400 de iyi bir işlemci ama benim tercihim her zaman 4 çekirdeklilerden yana olmuştur.
  • arkadaslar bende de q6600 var ama overclock yapamıyorum bios a giriyorum del e basarak ama cpu settings bölümünde cpu nun carpanını artıramıyorum yani orası siyah beyaz girmeme izin verilmiyorum cpu settings bölümündeki heryer mavi yani müdahale edebiliyorum ama carpan ve voltaj ayarlarının oldugu kısım siyah beyaz oraya giremiyorum bu arada anakart asus p5k-c bi türlü overclock yapamadım
  • q6600
  • http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
    desteklemiyor görünüyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

e8400 benim anakarta uyar mı ? (Asus P5B-VM ---> 1066 mhz.) ? Aslında hızaşırtma ile uğraşmak istemiyorum. e8400 benim anakarta uyarsa , fiyatıda q6600 civarı ise , tabi ki e8400 alırım.
  • Arkadaşlar bugün itibari ile Q6600 almış bulunmaktayım, Ram olarak OCZ 2 GB DDR2 1066 MHZ KIT(2X1GB) REAPER - HPC

Anakart konusunda sıkıntı var, ben aşşağıdaki kartı düşünüyorum, maddiyat açısından

Sizin tavsiyeniz ne olur, F/P oranı iyi olan bi anakart önerebilirmisiniz......

• quote:

Orjinalden alıntı: fero01

arkadaslar bende de q6600 var ama overclock yapamıyorum bios a giriyorum del e basarak ama cpu settings bölümünde cpu nun carpanını artıramıyorum yani orası siyah beyaz girmeme izin verilmiyorum cpu settings bölümündeki heryer mavi yani müdahale edebiliyorum ama carpan ve voltaj ayarlarının oldugu kısım siyah beyaz oraya giremiyorum bu arada anakart asus p5k-c bi türlü overclock yapamadım

yok mu bi cevap???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jago

Arkadaşlar bugün itibari ile Q6600 almış bulunmaktayım, Ram olarak OCZ 2 GB DDR2 1066 MHZ KIT(2X1GB) REAPER - HPC

Anakart konusunda sıkıntı var, ben aşşağıdaki kartı düşünüyorum, maddiyat açısından

Sizin tavsiyeniz ne olur, F/P oranı iyi olan bi anakart önerebilirmisiniz......

bence pahalı bi anakarta gerek yok.MSI P35 platinium ve imzamdaki anakartı önerebilirim.bu seviye anakartlarla da çok rahat overclock yaparsınız.hayırlı olsun Q6600

fero01@anakartın kitapçığı ve web sitesine bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazozvar -- 13 Ağustos 2008; 1:24:42 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.