Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djsuha

arkadaslar bu modeli aldık ama icimizde bunu inceleyen , test eden biri var mı ? ( detaylı sekilde ) varsa fotograf ve test sonuclarını bizde görsek hep beraber

Ben bi inceleme yapmstm ama ayrintili sayilmazdi
    Su an da yazlga geri dondum devam edemem buyuk ihtimalle ama sorular varsa onlari cevaplarim
    Arkadaslar merak ettikleriniz varsa sorun cevapliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yavas yavas sayimiz da artiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furvarol -- 28 Ağustos 2012; 22:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furvarol

Yavas yavas sayimiz da artiyor

Sayimizin artmasi sevindirici bir durum

• quote:

quote:

arkadaslar bu modeli aldık ama icimizde bunu inceleyen , test eden biri var mı ? ( detaylı sekilde ) varsa fotograf ve test sonuclarını bizde görsek hep beraber

Su an da yazlga geri dondum devam edemem buyuk ihtimalle ama sorular varsa onlari cevaplarim

Sagolasin arkadasim ben takip ediyordum okudum da yazilarinizi sagolun insallah benim canavar cumartesi gelir de ben de inceleme adina katkida bulunabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

quote:

Sagolasin arkadasim ben takip ediyordum okudum da yazilarinizi sagolun insallah benim canavar cumartesi gelir de ben de inceleme adina katkida bulunabilirim

Izmirde dursam islemciye falab stres testi yapcktm artk sen yaparsn bz de okuruz i

• ekleyin benide Q61MS-1762
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Izmirde dursam islemciye falab stres testi yapcktm artk sen yaparsn bz de okuruz i

Ben bilmiyorum nasil yapilacagini soylersiniz yaparim insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

ekleyin benide Q61MS-1762

Eweeet sizi de ekledim sayimiz artiyor gunden gune

• quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

ekleyin benide Q61MS-1762

Hosgeldn

• beni de ekle bakalim hancı

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

beni de ekle bakalim hancı

Siz nerelerdeydiniz yaaa

Hosgeldiniz ekliyorum hemen super artsin sayimiz

• hoşbulduk arkadaşlar 17 eylül teslim benimde diğer konuda takılıyordum monster forumuna bakayım dedim bizim seri konusunu gördüm ve geldim =))
  • quote:

quote:

Siz nerelerdeydiniz yaaa

valla ben karar asamasindaysim bayram kampanyasindan faydalansam mi diye.hemen hemen DEFAULT haldeki 170EM yerine 16F34 siparis ettim.Muhtemelen yarinda 17'' lik modeline yukseltcem Yani herturli MSI forever

• quote:

quote:

quote:

Siz nerelerdeydiniz yaaa

valla ben karar asamasindaysim bayram kampanyasindan faydalansam mi diye.hemen hemen DEFAULT haldeki 170EM yerine 16F34 siparis ettim.Muhtemelen yarinda 17'' lik modeline yukseltcem Yani herturli MSI forever

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolky123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolky123

W150ERden MS16f34 modeline bayram öncesi teslimli şekilde geçtim benide eklersin

Tabiki uste ne kadr odedin

333Tl ödedim bişeyler eklemiştim 2166TL idi önceki faturam

Tamamdir usta bundan sonra sorun yasamayiz insallah W150ER deki gibi.

Monster'ın en sorunlu serisi bize denk gelmişti herhalde Ama bu bilgisayar güzele benziyor yani parasına değecek bir bilgisayar birazda erken teslimat olsaydı keşke

• optimist_89 arkadasım incelemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz bilesin hadi hayırlısı
  • oh oh güzel olmus bu sayfa böyle
    sayımız artıyor masallah .... yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
  • Arkadaşlar ben de ciddi ciddi Q61MS-16F34 almayı düşünüyorum. Fiyatı düşündüğüm bütçenin üzerinde ancak bu fiyata bu özellikleri görünce beni cezbediyor. Mağazada görüp inceleyen arkadaşar varsa yorumlarını detaylı olarak belirtirlerse sevinirim. Ayrıca İstanbul dışındayım bu nedenle arıza vs. gibi durumlar olursa hemen servise götürebilme şansım da olmayacak. Bu yüzden Monster'in genel servis politikaları ve 2 yıl boyunca her arıza (ki inşallah hiç olmaz) durumunda ücretsiz kargo ile servise gönderme durumumuzun olup olmayacağını da biliyorsanız lütfen belirtiniz. Stok kalırsa son ana kadar düşünüp ve sizin incelemeleriniz olursa onları okuyup o şekilde sipariş vermeyi düşünüyorum. Alanlara ve alacaklara şimdiden hayırlı olsun.
  • kasayı gidip yerinde inceleme fırsatım olmadı cünkü bende senin gibi istanbul dısında yasıyorum . ama fokushop'a gidip bilgisayarları gören arkadasların tavsiyeri olumlu yönde ( ki bende CLEVO kasadan MSI kasaya gecis yaptım ) . ( yine sigara icen meksikalı koydum ) Kasayı inceleyen arkadaslar sana gerekli konuda yardımcı olurlar sanırım .

Teknik sevis konusuna gelince ;
    hem olumlu hemde olumsuz görüsler var ( ki herkezi memnun etmek imkansızdır ) asagıda linkleri vereyim sen oku yorumları

http://forum.donanimhaber.com/m_64769741/tm.htm ( olumlu )

http://forum.donanimhaber.com/m_64776516/tm.htm (olumsuz) ( ki tusun soyulması gayet normaldir benim icin )

• Arkadaşlar beni de eklemeyi unutmayın...31 Ağustos teslimat..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.