Şimdi Ara

Q61MS-16F3 Ve Q61MS-1762 Kullanicilari (System Stability Test Eklendi YENİ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.592
Cevap
7
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım herşey için ellerinize sağlık ama yanlış anlamayın beni eleştiri için söylemiyorm biz bu bilgisayarı alırken görüntüsünden çok performansı dolayısıyla tercih ettik onun için bize birçok oyunda fps incelemesi yapsanızzz çok daha iyi olur sonuçta çanta için almadık bu pcyi oyunlarda performansı nasıl hangi oyunda kaç fps arası gidip geliyor şöyle 10-15 oyunu detaylı fps incelemesini yazarsanız emin olun daha çok bilgi vermiş olursunuz... Şimdiden teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: morfeus8888

arkadaşım herşey için ellerinize sağlık ama yanlış anlamayın beni eleştiri için söylemiyorm biz bu bilgisayarı alırken görüntüsünden çok performansı dolayısıyla tercih ettik onun için bize birçok oyunda fps incelemesi yapsanızzz çok daha iyi olur sonuçta çanta için almadık bu pcyi oyunlarda performansı nasıl hangi oyunda kaç fps arası gidip geliyor şöyle 10-15 oyunu detaylı fps incelemesini yazarsanız emin olun daha çok bilgi vermiş olursunuz... Şimdiden teşekkür ederim..

Hocam notebookcheckteki degerlerdn farkli degl daha hic bi oyunda bu oyun kasiyo demedm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi de merak ettiğim bi konu var dostum mesela battlefield 3 oyununu 1 saat oynamayı denermisiniz ısınma olcakmı bilgisayarda ?
  • quote:

bi de merak ettiğim bi konu var dostum mesela battlefield 3 oyununu 1 saat oynamayı denermisiniz ısınma olcakmı bilgisayarda ?

Ya sende haklisin arkadasim ama ben almadan once belirttim ben performans testleri nasil yapiliyor bilmiyorum diye kusura bakmayin oyle 10-15 oyun denemesi istesem de yapamam ki ben.2 tane oyunum var nfs run ve bf3

• quote:

bi de merak ettiğim bi konu var dostum mesela battlefield 3 oyununu 1 saat oynamayı denermisiniz ısınma olcakmı bilgisayarda ?

Hocam havalandrma deliklerinde birini dizimle biraz kapatmsm galiba hava da sicakti ne oynuyodm hatrlamyrm bi ara fan ole bi calsti ki dizimi asiri sicak hissettm o anda baktim ki 80 dereceye ckms fan o sirada devreye girms galiba 75 76 dereceydi ben cktgmda

Su an elimde bf3 yok olan bir arkadas dener artik

• Canavarı canavar gibi gece gündüz kullanıyorum hala canavar gibi sağlam :) Q61 MS F32 msı kasa ÇOK SAĞLAM ÇIKTI . Şimdiye kadar sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reha13

Canavarı canavar gibi gece gündüz kullanıyorum hala canavar gibi sağlam :) Q61 MS F32 msı kasa ÇOK SAĞLAM ÇIKTI . Şimdiye kadar sorun çıkmadı.

Sadce biraz buyuk ve agir
    Ama o kadar da hakki var bence canavarin

• bende aldığım p170em ile el çantası sipariş ettim 17 eylül alıcam. bu el çantasına kulaklık, harddisk vb. şeyler sığarmı? (özellikle kulaklık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reha13

Canavarı canavar gibi gece gündüz kullanıyorum hala canavar gibi sağlam :) Q61 MS F32 msı kasa ÇOK SAĞLAM ÇIKTI . Şimdiye kadar sorun çıkmadı.

Arkadasim performans testlerini sen yap ver resimleri bende foruma koyayim olmaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

bende aldığım p170em ile el çantası sipariş ettim 17 eylül alıcam. bu el çantasına kulaklık, harddisk vb. şeyler sığarmı? (özellikle kulaklık)

İlk sayfada resmi var bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: optimist_89

quote:

bende aldığım p170em ile el çantası sipariş ettim 17 eylül alıcam. bu el çantasına kulaklık, harddisk vb. şeyler sığarmı? (özellikle kulaklık)

baktımda anlayamadım

içi boş o yüzden ince duruyor çanta herhalde sığar
  • quote:

quote:

quote:

baktımda anlayamadım

içi boş o yüzden ince duruyor çanta herhalde sığar

Kulaklik buyuk anladgm kadariyla sigmasi zor bna kalirsa cunku adaptor arka tarafa sigmiyor o yuzden adaptoru one koyuyorum yanina harddisk ve mouse on taraf doluyor
    Isin zor

• Arkadaşlar performans testleri yapmak zor iş. Elinde bolca oyun, program v.s olacak. optimist_89 ve furvarol arkadaşlar bu testleri yapmak istemezlerse ben bunu yadırgamam. Çünkü dediğiniz gibi 10 - 15 tane oyunun herbirini satın al ya da indir; onları kur; fps ve ısı testi yap. Ekran görüntülerini al ve forumda paylaş. Gerçekten zor bir iş. İnsanın başka işinin gücünün olmaması lazım. Bence bu arkadaşları sık boğaz etmek yerine zaten yapılmış test sonuçlarına bakmak daha doğru gibi. Kaldı ki hiçbirimiz bilgisayarı sipariş ederken bu adamlara performans testi yaparsanız sipariş vereceğiz demedik. Onların ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Mesela şu Caps Lock tuşunun açık olup olmadığını gösteren programın paylaşılması çok hoş bir şey. Bu tür paylaşımlarla forum zenginleştirilebilir.

Buna ek olarak şu bilgisayarı çalıştırma tuşunun solundaki iki tuşun da işlevsel olması için belki bazı programlar da vardır. Arkadaşlar bunları araştırabilirlerse hoş bir çalışma daha olur kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCkBuiLt

Arkadaşlar performans testleri yapmak zor iş. Elinde bolca oyun, program v.s olacak. optimist_89 ve furvarol arkadaşlar bu testleri yapmak istemezlerse ben bunu yadırgamam. Çünkü dediğiniz gibi 10 - 15 tane oyunun herbirini satın al ya da indir; onları kur; fps ve ısı testi yap. Ekran görüntülerini al ve forumda paylaş. Gerçekten zor bir iş. İnsanın başka işinin gücünün olmaması lazım. Bence bu arkadaşları sık boğaz etmek yerine zaten yapılmış test sonuçlarına bakmak daha doğru gibi. Kaldı ki hiçbirimiz bilgisayarı sipariş ederken bu adamlara performans testi yaparsanız sipariş vereceğiz demedik. Onların ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Mesela şu Caps Lock tuşunun açık olup olmadığını gösteren programın paylaşılması çok hoş bir şey. Bu tür paylaşımlarla forum zenginleştirilebilir.

Buna ek olarak şu bilgisayarı çalıştırma tuşunun solundaki iki tuşun da işlevsel olması için belki bazı programlar da vardır. Arkadaşlar bunları araştırabilirlerse hoş bir çalışma daha olur kanaatindeyim.

Hocam bnm 8 10tame oyunum var eve donunce fps degerlerini yazym dye dusundm bakalim usenmezsem yapicam
    Ayrica aklimdan geceb bir fikir var sag taraftaki tuslar var ya bana kalirsa win tusunu devre disi birakan tus gereksiz o tusun gorevini degstrp ekran karti dgstrme butonu olarak kullanmayi dusundm ancak buyuk bir sorun var donanim programlamayla ilgili bir bilgim yok bos vaktim oldgnda c c++ dan oluyor mu diye bir arastirma yapicm ins bakalim belki de sadece hayal olarak kalir

• quote:

Arkadaşlar performans testleri yapmak zor iş. Elinde bolca oyun, program v.s olacak. optimist_89 ve furvarol arkadaşlar bu testleri yapmak istemezlerse ben bunu yadırgamam. Çünkü dediğiniz gibi 10 - 15 tane oyunun herbirini satın al ya da indir; onları kur; fps ve ısı testi yap. Ekran görüntülerini al ve forumda paylaş. Gerçekten zor bir iş. İnsanın başka işinin gücünün olmaması lazım. Bence bu arkadaşları sık boğaz etmek yerine zaten yapılmış test sonuçlarına bakmak daha doğru gibi. Kaldı ki hiçbirimiz bilgisayarı sipariş ederken bu adamlara performans testi yaparsanız sipariş vereceğiz demedik. Onların ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Mesela şu Caps Lock tuşunun açık olup olmadığını gösteren programın paylaşılması çok hoş bir şey. Bu tür paylaşımlarla forum zenginleştirilebilir.

Sagol arkadasim tesekkurler ben bilgisayari almadan once elimden geldigince unboxing video cekecegimi resim koyacagimi soyledim ama performans testi beni gercekten asiyor.

Bu arada power tusunun hemen sagindaki buton WEBCAM i acmaya yariyor ama digerini cozemedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: furvarol

quote:

Hocam bnm 8 10tame oyunum var eve donunce fps degerlerini yazym dye dusundm bakalim usenmezsem yapicam
    Ayrica aklimdan geceb bir fikir var sag taraftaki tuslar var ya bana kalirsa win tusunu devre disi birakan tus gereksiz o tusun gorevini degstrp ekran karti dgstrme butonu olarak kullanmayi dusundm ancak buyuk bir sorun var donanim programlamayla ilgili bir bilgim yok bos vaktim oldgnda c c++ dan oluyor mu diye bir arastirma yapicm ins bakalim belki de sadece hayal olarak kalir

Power tusunun sagindaki tus webcam i aciyor usta

• quote:

Win tuşunu devre dışı bırakmak için tuş mu koymuşlar? Böyle saçma tuş mu olur. O tuşun işlevini değiştirmek kolay iş değil ama eğer yapabilrsen soldaki tuşlara da işlev atayabilirsin belki.

• quote:

quote:

Win tuşunu devre dışı bırakmak için tuş mu koymuşlar? Böyle saçma tuş mu olur. O tuşun işlevini değiştirmek kolay iş değil ama eğer yapabilrsen soldaki tuşlara da işlev atayabilirsin belki.

Abi o tus da ise yariyor oyun oynarken pat diye cikmasin diye ben oyun oynarken yanlislikla win tusuna basinca pat diye cikmasina uyuz oluyorum mesela

• quote:

Abi o tus da ise yariyor oyun oynarken pat diye cikmasin diye ben oyun oynarken yanlislikla win tusuna basinca pat diye cikmasina uyuz oluyorum mesela

Haklısın. Ben hiç bu yönden düşünmemiştim.
  • quote:

quote:

Onlar tus degl ki oylesine plastik

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.