Şimdi Ara

Python Scriptini Cloud Server'da Çalıştırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CarnageTR

Hocam aws nin ismine takılmayın. İçinde blok depolama, sql database, vpn, dns yönlendirme, vps, faas, makine öğrenimi, anında tercüme gibi Birçok servis var. Servislerin tamamına yakını kullandığın kadar öde düzeninde. Baştaki kredi kartına da takılmayın kullanmazsanız bişey kesmiyor. Programınızı en küçük boy EC2 üzerine kurup istediğiniz gibi çalıştırabilirsiniz. Fiyatlandırma kısmından EC2 nin fiyatına bi bakın öyle karar verin. Alternatif olarak daha önce de söylediğim DigitalOcean mantıklı. 5$ aylık sunucu kirası. İsterseniz referanslı link atayım 10$ beriyor size. 2 ay yeter. 1 dakikada sunucu kullanıma hazır hale geliyor. İşiniz bitince sunucuyu tamamen silip faturalandırmayı durdurabilirsiniz.
    Tamamdır çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber vermek için hepinizi etiketledim.

Amazon Web Service ile şansımı denemek istedim. 1 dolar kesinti aldı kredi kartını onay amaçlı. 6.7 TL. Ardından 'free tier' isimli paketi 12 ay boyunca belli limitler altında bedava kullanabileceğimi öğrendim. EC2 servisinden sanal bilgisayar aldım ve işimi görebiliyorum şuan. En azından 12 ay boyunca işlerimi bununla yapmayı düşünüyorum

Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Amazon hem teknik olarak iyi hem de rekabet amaçlı sağlam çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.