Şimdi Ara

PyCharm ile Anaconda arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anakonda nedir?Pycharm ile arasında ne gibi farklar var?PyCharm ile benzerlikleri nelerdir?Udemy'den kurs alıp kış tatilinde Python bakmayı düşünüyodum ama bir kursun içeriğinde böyle bir şey gördüm merak ettim.Ayrıca DATAI TEAM'ın hazırladığı Python Kurslarının 2.si nasıldır?Zaten Mustafa Murat Coşkun'un hazırladığı kursları almıştım bir de bunu alırsam benim için iyi olur diye düşündüm sizce saçma mı olur?



  • Yok mu aydınlatacak biri?
  • Anaconda bambaşka bir şey PyCharm bambaşka. Elma ile tren arasındaki farklar nelerdir gibi olmuş soru. Nedense ülkemizde sürekli IDE, Compiler, Interpreter kavramları birbirine karıştırılıyor.

    Anaconda veri bilimi için gerekli araçları tümleşik olarak yanında taşıyan bir python dağıtımı iken PyCharm bir IDE'dir.

    IDE bir programcının rahat bir şekilde program yazmasını sağlayan ve programlama sürecini organize etmesine yardımcı olan içinde birçok araç bulunduran yazılımdır. Bir IDE'nin içindeki temel bileşen metin düzenleyicisidir.

    Dolayısıyla Anacondanın içinde dahili gelen Spyder ile Pycharm'ı kıyaslarsan daha makul bir soru olacaktır. Kurslara bakmadan önce IDE, Derleyici (Compiler) ve Yorumlayıcı (Interpreter) nın ne olduğunu araştırırsan senin için çok faydalı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metasploit -- 23 Ocak 2019; 7:20:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.