Şimdi Ara

pwnagetool custom fw yüklerken hata (1600 ve 21)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an iOS 4.0.2 sürümünde iPhone 4 var elimde. custom fw oluşturdum pwnagetool ile. sonradan dfu moda aldım ve restore yaptım. işlem bitmeden 1600 hatası aldım. dfu yerine restore modda denedim o zaman da 21 hatası aldım. bu işin çözümü nedir bilen bir arkadaş var mı?

• Pwnagetool 4.1 mi kullandınız? Daha dün çıktı belkş bugları vardır. Eğer kullanmadıysanız da onu kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Merhaba
    Şu an iOS 4.0.2 sürümünde iPhone 4 var elimde. custom fw oluşturdum pwnagetool ile. sonradan dfu moda aldım ve restore yaptım. işlem bitmeden 1600 hatası aldım. dfu yerine restore modda denedim o zaman da 21 hatası aldım. bu işin çözümü nedir bilen bir arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdek
    Pwnagetool 4.1 mi kullandınız? Daha dün çıktı belkş bugları vardır. Eğer kullanmadıysanız da onu kullanın.

quote:

Merhaba

Evet PT 4.1 kullandim. Bug oldugunu sanmiyorum cunku custom fw yi basariyla aldim. pwntool ile dfu moduna alinmasi gereken adimda bir turlu dfu moda gecemedim. Kendim dfu moduna sokarak restore denedim ama yabanci sitelerde illa pwntool yardimiyla dfu yapin diyor. İyi de alamiyorum dfu ya hep failed hep failed biktim artik yaa. Hayatimda boyle iskence dolu bir jb yontemi gormedim ben yaa!!!

• Yarın bir mac bulabilirsem ben de deneyeceğim bakalım.
    Sorun yaratmıyor ama değil mi işlem tamamlanmıyor sadece? 4.0.2 kullanılabiliyor yani?
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozdek
    Pwnagetool 4.1 mi kullandınız? Daha dün çıktı belkş bugları vardır. Eğer kullanmadıysanız da onu kullanın.

quote:

Merhaba

Evet PT 4.1 kullandim. Bug oldugunu sanmiyorum cunku custom fw yi basariyla aldim. pwntool ile dfu moduna alinmasi gereken adimda bir turlu dfu moda gecemedim. Kendim dfu moduna sokarak restore denedim ama yabanci sitelerde illa pwntool yardimiyla dfu yapin diyor. İyi de alamiyorum dfu ya hep failed hep failed biktim artik yaa. Hayatimda boyle iskence dolu bir jb yontemi gormedim ben yaa!!!

• custom firmwareyi yuklemeden önce cihaziniz jailbreakli olmasi gerekir eger degilse customu yukleyemezsiniz.Pwntoolun amaci baseband yukseltmeden aktivasyon olayiyla ugrastirmadan cihaza unlocklu jailbreakli firmware yuklemektir eger basebandiniz zaten unlock edilemeyen versiyonsa pwntool size birsey getirmez.Gerci iphone 4 kullanicisi olsam basebandim dusukse eger tinyumbrella ile basebandi yukseltmeden 4.1 yuklerim sonrada limerain ile jailbreak yapar ve cydiadan unlock yaparim customle ugrasmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_
    custom firmwareyi yuklemeden önce cihaziniz jailbreakli olmasi gerekir eger degilse customu yukleyemezsiniz.Pwntoolun amaci baseband yukseltmeden aktivasyon olayiyla ugrastirmadan cihaza unlocklu jailbreakli firmware yuklemektir eger basebandiniz zaten unlock edilemeyen versiyonsa pwntool size birsey getirmez.Gerci iphone 4 kullanicisi olsam basebandim dusukse eger tinyumbrella ile basebandi yukseltmeden 4.1 yuklerim sonrada limerain ile jailbreak yapar ve cydiadan unlock yaparim customle ugrasmam

Tamamen katılıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

custom firmwareyi yuklemeden önce cihaziniz jailbreakli olmasi gerekir eger degilse customu yukleyemezsiniz.Pwntoolun amaci baseband yukseltmeden aktivasyon olayiyla ugrastirmadan cihaza unlocklu jailbreakli firmware yuklemektir eger basebandiniz zaten unlock edilemeyen versiyonsa pwntool size birsey getirmez.Gerci iphone 4 kullanicisi olsam basebandim dusukse eger tinyumbrella ile basebandi yukseltmeden 4.1 yuklerim sonrada limerain ile jailbreak yapar ve cydiadan unlock yaparim customle ugrasmam

custom fw'nin normalde yüklenirken önceden jb'li olması gerektiğini biliyorum ama genelde anlatım rehberlerinde bunu yazarlar da. bu seferkinde hiç bir kaynakta önceden jb'li bir cihaz gerekiyor diye yazmadı ben onun için jb'siz bir cihazı pwn yapmayı denedim.

bu arada cihazım 4.0.2 sürümünde. limera1n ile jb yapabilirsem onun üstüne sorun olur mu pwn. çünkü limera1n userland jb değil, bootrom level jb o yuzden belki sorun olur diye aklımdan geçti.

son bişey daha diyelim ki limera1n yapıp sonra custom yuklenince sorun çözülcek, ben limera1n de yukleyemedim 4.0.2 cihaza bi türlü. en az 5 kere denedim en son jailbreak Done uyarısı geliyor başarılı oldu diyor fakat telefonu kapatıp açıp bakıyorum ve limera1n app olması gereken yerde bişey yok anlamadım bi türlü??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3gs 4.01 den 4.1 e denedim macbook üstünden yaptım işlemi. Sorunsuz baseband yükseltmeden 4.1 oldu.
    DFU mode'u seçip onu kullanmak lazım yalnız sitesinde de yazdığına göre bu hataları önleyen bir şeyler yapıyor cihaza.
    Bu arada işkencenin tam tersi şeklinde geçti. Hactivate yaptı istediklerimi yükledi falan. Bir macbook bulup deneyin eğer sanal makina ile yapmaya çalışan varsa tabi.
    Sn0wbreeze de yakında çıkabilir onu da bekleyebilirsiniz. Bunun win versiyonu olacak çünkü.
  • Özdek makinana öncesinde jb'li miydi?

Ben sanal makina ile denedim. DFU moda pwgtool ile aldım ama yine hata aldı.

Sanal makina isteyen olursahttp://hotfile.com/list/937052/9d33876 adresine iPhone uygulaması geliştirmek için kurduğun sanal makinayı upload etmiştim

pwnagetool custom fw yüklerken hata (1600 ve 21)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.