Şimdi Ara

Pvp Server Kurucam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paralı pvp server açıcam sizden yardım etmenizi istediğim şeyler:
    - Hangi softu önerirsiniz
    - Benim Duyduğuma göre 25 TL ile 250 TL arasında değişiyomuş ama benim bütçem 45 lira ama tabiykide daha ucuz olursa daha iyi olur bütçem bu kadar diye illaki yüksek fiyat olmasın
    - Birde diyelimki server'ı açtık ondan sonra nasıl giderlerimiz olur.Duyduğuma göre internetin sınırsız olması lazımmış benim sınırsız
    Not:3 ortağız bi etkisi olursa diye söyliyim dedim

• Sunucu(host) parası ne kadar şağlam alırsan sunucu ki 1000tl yede var 100tl yede oyuncusu sayısı lag vs 45liraya sunucu alamasın yok sever 45liralık güvenlik için ek masraf yapıcaksın sever neyle korunucak database lazım zormu olcak kolaymı olcak sever acmak öyle kolay degıl 1 herseyınden anlıcaksın kod yazmak veya db ıslerınden ve paran olcak bu bütceyle sever açman pek mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Sunucu(host) parası ne kadar şağlam alırsan sunucu ki 1000tl yede var 100tl yede oyuncusu sayısı lag vs 45liraya sunucu alamasın yok sever 45liralık güvenlik için ek masraf yapıcaksın sever neyle korunucak database lazım zormu olcak kolaymı olcak sever acmak öyle kolay degıl 1 herseyınden anlıcaksın kod yazmak veya db ıslerınden ve paran olcak bu bütceyle sever açman pek mümkün değil

anladımda benim arkadaşım açtı 35 liraya
  • merhaba biz artbilisim.net olarak metin2 oyun sunucusu satıyoruz aylık 40 TL eğer düşünürsen ekleyebilirsin : destek1@artbilisim.net
  • forerti@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

Arkadaşlar paralı pvp server açıcam sizden yardım etmenizi istediğim şeyler:
    - Hangi softu önerirsiniz
    - Benim Duyduğuma göre 25 TL ile 250 TL arasında değişiyomuş ama benim bütçem 45 lira ama tabiykide daha ucuz olursa daha iyi olur bütçem bu kadar diye illaki yüksek fiyat olmasın
    - Birde diyelimki server'ı açtık ondan sonra nasıl giderlerimiz olur.Duyduğuma göre internetin sınırsız olması lazımmış benim sınırsız
    Not:3 ortağız bi etkisi olursa diye söyliyim dedim

Merhaba sorularina yardimci olayim
    Konuyu hortlattim ama neyse sunucularin fiyatlari ram ve kasa ozelliklerine gore degisiyor ben almanya dan sunucu kiralamistim i7 kasa 24 gb ilk basladigimda 450 usd olarak aylik kirasi vardi ve 3.000 tl serverden para kazaniyordum hayalmt2 oynayanlar hatirlar. 45 tlye 1gb ramli i7 olmasada guzel bir kasada rahatca server alinabilir para artar bile nasilsa abartili server kurmayacaksin oyle herkezin lafina inanip kimseden sunucu alma sunucuda onemli olan satis sonrasi destek bulabilmen bir ariza cikti server kapandi sunucuyu aldigin yerdeki kimse ilgilenmez paranda bosa gider bilindik ve taninmis bir sirketten sunucunu almani oneririm. Serveri aldiktan sonra ekstra bir giderinin felan olmuyor sinirsiz internet felan kim dediyse yanlis soylemis otur birsey yok server senin bilgisayarina kurulmuyorki sinirsiz internet vs gereksin sunucu aliyosun adi ustunde o konuda icin rahat olsun

• quote:

quote:

Sunucu(host) parası ne kadar şağlam alırsan sunucu ki 1000tl yede var 100tl yede oyuncusu sayısı lag vs 45liraya sunucu alamasın yok sever 45liralık güvenlik için ek masraf yapıcaksın sever neyle korunucak database lazım zormu olcak kolaymı olcak sever acmak öyle kolay degıl 1 herseyınden anlıcaksın kod yazmak veya db ıslerınden ve paran olcak bu bütceyle sever açman pek mümkün değil

Millete yanlis bilgi verme kardes isten anliyormussun gibi bol keseden sallamissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Ardream Server Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

quote:

quote:

Millete yanlis bilgi verme kardes isten anliyormussun gibi bol keseden sallamissin

ben mi ?

• evet sen yok 45 liraya sunucu acamazsın guvenlık ıcın ek para lazım sen kac defa server kurdunda guvenlıgını kodu nu felan bılıyorsun mılletı yanlış yonlendırıyorsun ? ne güvenliği ne kodu madem söylede bilelim bakalım neymış bu kodlar guvenlıkler ? o kadar server kurdum bıraktım oyle kod felan bılmıyorum allah allahh ?
  • söny
    nickli kullanıcıya yazdım kardeş sana değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

söny
    nickli kullanıcıya yazdım kardeş sana değil

tamam önemli değil
  • 30-40 Liralık server maksimum 2-3 hafta gider oda ayarları yapcan vs...Doldurması da mesele hiç boşuna para verme...
  • ben 3-4 Senedir Yapiyorum bu işi Açıkcasi Önçe Saglam sunucu bulcaksın Dandik Bir sunucuda Yapacaklarını söyleyim sana Adam Sana 30 TL serveri Verir veya 100 TL ye Ama ilgilenmez senle Oyun içi Destek Vermiyoruz V.b Şeylerle geçiştirir seni Sen Bişe bilmiyorsan Hiç Bir Bugu kapatamisin pack yapamasin npc ayarlayamasin siten olmaz sana bir site verirlerwww.dsadmt2.örnekbilisim.com örnek veriyorm adam herzaman kendi reklamını yapar senin üstünden ücretsiz site verir sana yani 40-45 TL yapilcak iş deyl pvp server açma en fazla 3-5 arkadaşn girer beraber takılırsn en saglam reklmani yaparsn max 20 kişi gelir zamanla onlarda kacar. Ya para harcicaksin bu işte Yada Kendi Serverini kurcaksın makina kiralamadan.
    Yok ila takılcaz arkadaşlarla dersen sana Saglam biyer önere bilirim axbilisim Sergen çermik beni yönlendirdi dersen yardimci olurlar
    3 senedir bunlarla çalışıyorm 1 kere bile sorun yaşamadm Okadar saldırı yaşadılar hiç bi sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerGenBK

ben 3-4 Senedir Yapiyorum bu işi Açıkcasi Önçe Saglam sunucu bulcaksın Dandik Bir sunucuda Yapacaklarını söyleyim sana Adam Sana 30 TL serveri Verir veya 100 TL ye Ama ilgilenmez senle Oyun içi Destek Vermiyoruz V.b Şeylerle geçiştirir seni Sen Bişe bilmiyorsan Hiç Bir Bugu kapatamisin pack yapamasin npc ayarlayamasin siten olmaz sana bir site verirlerwww.dsadmt2.örnekbilisim.com örnek veriyorm adam herzaman kendi reklamını yapar senin üstünden ücretsiz site verir sana yani 40-45 TL yapilcak iş deyl pvp server açma en fazla 3-5 arkadaşn girer beraber takılırsn en saglam reklmani yaparsn max 20 kişi gelir zamanla onlarda kacar. Ya para harcicaksin bu işte Yada Kendi Serverini kurcaksın makina kiralamadan.
    Yok ila takılcaz arkadaşlarla dersen sana Saglam biyer önere bilirim axbilisim Sergen çermik beni yönlendirdi dersen yardimci olurlar
    3 senedir bunlarla çalışıyorm 1 kere bile sorun yaşamadm Okadar saldırı yaşadılar hiç bi sorun yok.

Herkez anasinn karnindan pack yaparak dogmuyor ki kardes zamanla ogrenirler ugrasa ugrasa yani sen 34 yildir yapiyosunda bizde
    Yapiyoruz birak once bi kursunlar bir suru kaliteli sunucu sirketi var izmirde sokak ortasindada koca ofisleri var adamlarin gayette guzel server kurulur az ike kurup yapamayinca cok zararlari olmaz ustelik sistemin nasil oldugunu ogrenirler

• tamam kardeşm yapsn ama bol bol bilmediği şeyleri araştirsin :) benm şuan yapamıcam şey yoktur :) hepinize yardımcı olabilrm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerGenBK

tamam kardeşm yapsn ama bol bol bilmediği şeyleri araştirsin :) benm şuan yapamıcam şey yoktur :) hepinize yardımcı olabilrm.

Şimdi ilk başta serverlar artık eskisi kadar zor açilmiyor. Biz server kurmak için 2 3 ay uğraşmıştık zamanında. Tabi o zamanlar VPS yada dedicated sunucuda pek yaygın değildi böyle hazır kurulup eline server vermiyorlardı. Yada serverda aksaklık çıktığı zaman mail atip ertesi güne herşeyi halletmiyorlardı. Files aramak için yabancı sitelerde az çeviri yaparak uğraşmadık. Konuyu açıcağım arkadaşa tavsiye böyle ufak bir sunucu ile başlasın.Hemen pat diye 100 150 oyuncu olacak değil zamanla bol bol reklam arkadaşlara duyurma ve çevrede çok etkili. Adaletli bir yaklaşım ile oyunu açarsan çok güzel kar elde edebilirsin ve zamanla sunucuyu da değiştirerek dahada yükselebilirsin. Tabi bunun için ilk başta biraz bütçe gerekiyor 2 aya yakın playerlar oyuna alişmasi ve onlarında önermeye başlamasi gerekiyor. Araştırmaya meraklı olman ve sürekli eklemeler yapman gerek. Herşeyi zamanla öğrenirsin hiç birşey bilmesende şimdiden kolay gelsin

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok yardımcı olmuşsunuz ben biraz daha araştırma yapıp tekrar sorum olursa sorarım
  • tm kardeş ama bazi forumlarin vps sunucu şikayet bölümü var oralarada bak server alirken bi çok oyuncu memnun kalmadi sunucuyun konusunu aciyo dier insanlarımızda ordan vps alıp zorduruma düşmesin die bunu bi araştir.
  • Selam arkadaşlar pvp server acicam yardimci olabilecek biri var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.