Şimdi Ara

Pvp server arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En az 6 ay açık kalacak şekilde ödemesinin peşinen yapılmış ve açıldıktan 10 – 15 gün sonra “Oyuncu gelmiyor kardeşim!” diye kapatılmayacak,

Gece gündüz açık olacak, zırt pırt “BAKIM” diye saatlerce kapatılmayacak,

Lag ve oyundan atma problemi yaşamayacağım,

Edit satışı olmayan veya edit alan oyuncuların süpermen gibi tek üflemede herkesi yatırmadığı, sadece parasını vererek ufak avantajlar elde ettiği,

Efsun oranlarının makul seviyelerde tutularak, azmeden herkesin herkesi bir şekilde yere yatırabildiği,

Günlük olmasa da en az gün aşırı boss ve metin eventi yapılan,

OX yarışması denilen hilkat garibesini kazanan tek kişiye: “Afferin len! Al sana sandık!” diyerek, boss eventinde çıkan itemin yanında devede kulak kalacak, içinden ciklet bile çıkmayan komik ödüllerin verilmediği,

Silah, zırh, ayakkabı vb. itemlerin dönüştürülebildiği, ancak bu dönüşümler için, kaf dağının ardındaki zümrüd-ü anka kuşunun tüyünün istenmediği,

Level kasmanın kolay (lafda değil, gerçekten kolay) olduğu,

Dropların sürekli açık olduğu,

“Level sınırımız 250” denildiği halde, 120 levelin üzerine çıkmanın deveye hendek atlatmaktan zor olmadığı, serverde en az birkaç oyuncunun kendi emekleri ile 200 level seviyesinin üzerine çıkabildiği,

Yüksek levellerde kolay kasabilmek için arena, zombi adası vb. haritalardaki slotlardan gelen exp.lerin makul seviyelere kadar yükseltildiği,

Kristal odada sürekli bossların bulunduğu,

Tamamlayabilene extra savunma, saldırı gücü vb. özelliklerin verildiği server görevlerinin (Ör: Düşman bayraktan 100 kişi öldür, 15 adet metin kes, buz cadısı öldür vb.) olduğu,

NPC.lerde %50’lik deneyim yüzüğü, ejderha kutsamaları, taşlar, şebnemler, 5.efsun vb. itemleri bulabileceğimiz,

GM., TL. vb. görevlilerin, en azından kendi ayakkabısının bağcıklarını bağlayabilecek zeka seviyesinde olup, şahsi egosunu tatmin için babaları yaşındaki oyuncularla laf yarışına girerek cümle aleme rezil olmadığı,

Bu görevlilerin “Oyunla ilgileniyoruz kardeşim” diyerek 24 saat gözümüzün içine girecek kadar burnumuzun dibinde olmadığı, (bazı sonradan görmeler, ilgili olmakla taciz etmeyi birbirine karıştırabiliyor da…) ancak ihtiyaç halinde ulaşabileceğimiz ve yardım taleplerine olumlu yaklaşabilecek sabır ve bilgi seviyesinde olduğu,

Yine bu görevlilerin “Kankime kıyağım olsun” diyerek oyuncular arasında eşitliği bozacak ayrımcı uygulamalar yapmadığı,

Oyuncuların büyük çoğunluğu ilköğretim seviyesinde ve ailelerinden ve/veya arkadaş çevresinden gelen baskıları üzerlerinden atmak ve sosyal farkındalık yaratmak, sanal da olsa bir şeylerin intikamını almak için serbeste alıp terör estiriyorlar. Bu yüzden “Kahraman-zalim NPC.si olmayan” diyecektim ama… Neyse… Olsa da idare edebiliriz. Hadi o kadarı da ufaklıklara hediyemiz olsun bari…

Ve.. pek çok pozitif özelliği sayamadığım, kısaca oyuncuya hoşça vakit geçirtirken, herkese “İNSAN” gözüyle bakan, mini mini çocukların babalarından aldıkları üç kuruş harçlıklara göz dikmeyen, kimseyi keriz yerine koymadan, yalandan da olsa oyuncusuna saygı gösterebilecek bir pvp. server arıyorum….

Yukarıdaki özelliklerin en azından büyük çoğunluğunu içersinde barındıran bir pvp. server biliyorsanız, “İşte, aradığın server tam da burada!” diyerek aşağıya isimlerini yazabilir misiniz?

• Sizi ciddiye aldım, yazdıklarımı okuduğunuzu düşündüm ve server ana sayfasına şöyle bir baktım ki..

Hani %50 editleri falan geçtik, %75 - %100 falan derken;

quote:

%100'den Fazla Editler icin Msn :
    lovemt2-destek@hotmail.com

Uçmuşsunuz be hocam...

Tam, "Parayı veren, diğer oyuncuları ...... " server yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antistin

Sizi ciddiye aldım, yazdıklarımı okuduğunuzu düşündüm ve server ana sayfasına şöyle bir baktım ki..

Hani %50 editleri falan geçtik, %75 - %100 falan derken;

quote:

%100'den Fazla Editler icin Msn :
    lovemt2-destek@hotmail.com

Uçmuşsunuz be hocam...

Tam, "Parayı veren, diğer oyuncuları ...... " server yapmışsınız.

merhabalar. ben lovem2.org sahibiyim. arkadaşımız da forum konusunda ortağız. fakat metin2 konusunda pek bilgisi yok. karıştırmış olmalı. lovemt2-destek@hotmail.com diye bir msn veya eposta adresi yok. tek iletişim adresi destek.lovem2.org dur. edit yoktur. oyunda item shopta satılan herşeyi oyun içinden de düşürebilrsiniz.

lovem2 gerçekten çok zor bir private serverdır. Azcık sabredin istediğiniz özelliklerde 2. serverımız açılacak. sağlıcakla..

• ----- Server Onlineee------
    -1başlangıç -99 bitiş
    -Sorunsuz Aktif Devil's Catacomb 7 Kat Birebir TR İle Aynı
    -Yeni OtoPotlar
    -Dönüşümde ve nesne yükseltiminde istenen itemler Tr ile aynı olup , droplarıda Tr ile aynıdır.
    - Sorunsuz ve Bugsuz Üç Yol Savaşı
    -metinlerden 5 BK Düşmektedir.
    - TR Tipi Masa Pazar Kurma
    - Ekstra Yeni 70,80,90, 99 Lv. Görevler
    -Aktif Epic Sura Dönüşümleri ( Tr tipi )
    -İtemlere + Basarken Yakma İhtimali vardır.
    -Cadılar 7 Saatte bir çıkar.
    -Sorunsuz Lonca Savaş Arenası
    -Sorunsuz At İsmi Değiştirme
    - Dropları Aktif Sabit Buz Cadısı
    -Kristal Oda Aktif, Sabit Yeraltı Buz Ejderhası
    -Ayrıca Şifreli Kristal oda.
    -9 Kat Türkçe Kule, 3 Kat Sürgün Mağarası, 2 Kat Örümcek Zindanı Aktif.
    Site:http://ecelm2online.tk/

• quote:

Orijinalden alıntı: YYasinnn

----- Server Onlineee------
    -1başlangıç -99 bitiş
    -Sorunsuz Aktif Devil's Catacomb 7 Kat Birebir TR İle Aynı
    -Yeni OtoPotlar
    -Dönüşümde ve nesne yükseltiminde istenen itemler Tr ile aynı olup , droplarıda Tr ile aynıdır.
    - Sorunsuz ve Bugsuz Üç Yol Savaşı
    -metinlerden 5 BK Düşmektedir.
    - TR Tipi Masa Pazar Kurma
    - Ekstra Yeni 70,80,90, 99 Lv. Görevler
    -Aktif Epic Sura Dönüşümleri ( Tr tipi )
    -İtemlere + Basarken Yakma İhtimali vardır.
    -Cadılar 7 Saatte bir çıkar.
    -Sorunsuz Lonca Savaş Arenası
    -Sorunsuz At İsmi Değiştirme
    - Dropları Aktif Sabit Buz Cadısı
    -Kristal Oda Aktif, Sabit Yeraltı Buz Ejderhası
    -Ayrıca Şifreli Kristal oda.
    -9 Kat Türkçe Kule, 3 Kat Sürgün Mağarası, 2 Kat Örümcek Zindanı Aktif.
    Site:http://ecelm2online.tk/

5 online...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.