Şimdi Ara

PvP - PvE Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PvP - PvE Farkı

PvP - Fury :

PvP - PvE Farkı

• oo daima pvp
  • öldürdüklerine bakılırsa pvp de daha başarılısın :)
    şaka bir yana bu oyunun tadı pvp de çıkar aslında ama oyun çok yeni bizlerde acemi olduğumuz için pve de başlayıp oyunu ve oynamak istediğin charı iyice öğrenip pvp ye geçmek daha mantıklı gibi geldi bana. Bu arada pvp de 23 lvl i kaç saatte kastın? bu arda bende yavaştan pvp ye başlamak istiyorum hangi server da başlamalıyım yada hangi serverda beni kucaklamaya hazır bir Turk guild i var acaba biliyormusnuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahaotex -- 26 Haziran 2008; 17:43:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

öldürdüklerine bakılırsa pvp de daha başarılısın :)
    şaka bir yana bu oyunun tadı pvp de çıkar aslında ama oyun çok yeni bizlerde acemi olduğumuz için pve de başlayıp oyunu ve oynamak istediğin charı iyice öğrenip pvp ye geçmek daha mantıklı gibi geldi bana. Bu arada pvp de 23 lvl i kaç saatte kastın? bu arda bende yavaştan pvp ye başlamak istiyorum hangi server da başlamalıyım yada hangi serverda beni kucaklamaya hazır bir Turk guild i var acaba biliyormusnuz?

Tabi ki ilk başta PvE de kasmak lazım zaten ilk charımı o yüzden PvE'de açtım.

PvP de kasmak zor değil 23 lvl ı 2-3 günde kastım.Bazen musallat oluyorlar o zaman hırsta yapıyorsun tabi zorlaşıyor kasmak

Guild işine gelince PvP ler kaynıyor zaten mutlaka bulursun bir tane.Ben Fury'de açtım lag dalgalanması var fazlaca(her serverda öyle mi bilmiyorum)

• PvE de eğlence 0 PvP de iste eğlence tavan yaparken yanında siniri de tavan yapabiliyor birde teammateleriniz herkese dalıyorsa bkz:heretic1503 tankda sizseniz durum zor bir hal alıyor

EDIT: Oyunun zevkini anlamak için PVP ve sağlam arkadaşlar şart.

BKZ:W or W , Ben , ULYSES , heretic1503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 26 Haziran 2008; 19:37:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

PvE de eğlence 0 PvP de iste eğlence tavan yaparken yanında siniri de tavan yapabiliyor birde teammateleriniz herkese dalıyorsa bkz:heretic1503 tankda sizseniz durum zor bir hal alıyor

EDIT: Oyunun zevkini anlamak için PVP ve sağlam arkadaşlar şart.

BKZ:W or W , Ben , ULYSES , heretic1503

Ortalığı darma duman edicez, daimi healerınız

• Healer dün nerelerdeydin. 25 level conqueror vardı adamların ekibinde. Baş edemedik. Teker teker kestik bazılarını ama conquerora gücümüz yetmedi. Sen olsaydın uçurtma yapar uçururduk valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ally warrior ırk seçimi ?
    14 yıl önce açıldı
    WoW’daki PVP Eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • funcom yeni pvp sistemini eklemediği sürece, pvp serverlarından pek zevk alma imkanı oalcağını sanmıyorum, şayet çok daha yüksek level bir adam gelip çok rahat şekilde size dalabiliyor ve oyunda +5 level adamı öldürmek baya zor. 5 level farkdan sonra, adamı öldürmek oldukça güç. Oyun dünyası tamamen açık olduğu için Pvp serverlarında herkes birbirine dalıyor. Spawn noktasında bekleyip health daha %10 iken dalanlardan tutun, 4 e 1 üstünüze de saldırabilirler. Ben Rp-Pvp serverında oynuyorum. Bu tip hareketler zaten serverda hoş karşılanmıyor. Hatta saldırmak için bile bir sebebiniz olması lazım. Oyuncular belli kurallara göre oynuyor sonuçta Rp serverı, karakterinizin bir kişiliği var ve onu oyuna yansıtıyorsunuz. Bir kavga sonucu adam sizi öldürdükten sonra gelip spawn point de durup habire öldürmeye çalışmaz yani.

Pvp oynayacaklara diğer bir tavsiyem culture pvp serverı olabilir. Burayı denemedim ama burada pvp ırklar arasında oluyor. Kendi ırkından adamlara dalamıyorsun. Şuan için culture pvp ve rp-pvp tavsiye ederim. Tabi Rp-pvp'de biraz rp yapmanız gerekir. Ama serverda farklı çeşit clanlar mevcut, bazıları Rp ağarlıklı iken, diğerleri Rp ye daha az önem vermektedir.

• Rp-Pvp benimde aklıma gelmişti ama arkadaşlar furry de açtıkları için oraya taşındım bende. Aslına hem pvp yapmak, hemde seviyeli oyun için ideal olanı o. Çoluk çocukta pek olmaz oralarda, wow da oynadım serverdan biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Healer dün nerelerdeydin. 25 level conqueror vardı adamların ekibinde. Baş edemedik. Teker teker kestik bazılarını ama conquerora gücümüz yetmedi. Sen olsaydın uçurtma yapar uçururduk valla.

Hiç sorma, iş güç, can sıkıntısı, baş ağrısı, arkadaş belaları bir türlü bırakmadı peşimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: W or W

quote:

Healer dün nerelerdeydin. 25 level conqueror vardı adamların ekibinde. Baş edemedik. Teker teker kestik bazılarını ama conquerora gücümüz yetmedi. Sen olsaydın uçurtma yapar uçururduk valla.

Hiç sorma, iş güç, can sıkıntısı, baş ağrısı, arkadaş belaları bir türlü bırakmadı peşimi

Heal atsaydın kendine, iş gücü de party kurar hallederdik yav.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: W or W

quote:

Heal atsaydın kendine, iş gücü de party kurar hallederdik yav.

ms fazlaydı ulaşamadım size

• hersey biyana beni loading ekrani baymaya basladi :S kısıtlı alanlarda oyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: hailandkill

hersey biyana beni loading ekrani baymaya basladi :S kısıtlı alanlarda oyle

Harddiski raid 0 kurmak lazım. Bu oyunda ekran kartı kadar önemli bence. Loadinglerde şarkıyı dinleyemiyorum hiç.
  • quote:

quote:

hersey biyana beni loading ekrani baymaya basladi :S kısıtlı alanlarda oyle

Harddiski raid 0 kurmak lazım. Bu oyunda ekran kartı kadar önemli bence. Loadinglerde şarkıyı dinleyemiyorum hiç.

Bende 2x160gb sata 2 seagate raid 0 var.

Genede yükleme ekranlarında beklediğim oluyor.
  • Bende de samsung 2x160 raid var yüklemeler uzun sürmüyor.

PvE serverlarını sıkıcı bulmu$umdur gerçi herkes PvP'den ho$lanmayabiliyor.Genelde fantastik dünyanın tadına varmak isteyen oyuncular PvE tercih ediyor.Tam yol PvP fakat PVP serverlarıda bir sürü kalitesiz oyuncu ve çoluk çocuk barındırabiliyor.
  • okadar kes gorev yap ıkın ıkın 1 gold 8 silver yap sonra villa gorevleri icin yukari tirmanma skill i icin bi attirbutes i 0 la 50 silver öde soygundan baska bisi degil oyunun ekonomisi umarim bu sekilde devam etmez level 47 char var hala binek yok hala 1 goldum yok
  • quote:

okadar kes gorev yap ıkın ıkın 1 gold 8 silver yap sonra villa gorevleri icin yukari tirmanma skill i icin bi attirbutes i 0 la 50 silver öde soygundan baska bisi degil oyunun ekonomisi umarim bu sekilde devam etmez level 47 char var hala binek yok hala 1 goldum yok

bu konuda haklısın para kasmak bu kadar i$kence olmamalıydı...en azından lvl 40'da rahatçana binek alınabilecek para sadece questlerden gelmeliydi...oyun yeni malum funcom'da anarcy online'dan pek tecrübe yapamamı$ bu konuda...
  • Ah kullanmadan para kazanamazsınız oyunda. Ah nin canlanması lazım.
  • ah kullanmadan olmayacagi kesin fakat su var
    ah den item alinmaz bunu hepimiz biliriz biraz disimizi sikar drop olarak o item a sahip oluruz age of conan da olan kisiler belli bir yas ve mmorpg oynama konusunda deneyimli kisiler oldugundan kimse ah yi kullanmaz durumda mesela 2 hafta onceki item hala satilmadi baya kaliteli shield di neyse tekrar belirteyim cok bunaldim bineksiz yurumek kosmak vs vs vs :S
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.